Arkadaşlar donanım haber forumunu yaklaşık 3 aydır takip ederek sonunda bu akşam itibarıyla vatan bilgisyardan sistemimi aldım...Sizlere yeni bilgisayarımdan yazıyorum...Bu 3 ay boyunca değerli fikirlerini esirgemeyen siz donanım habercilere çok teşeküürler...Sistemim...
Arkadaşlar toplam 1400 ytl tuttu 12 taksit.. 5 taksit olsaydı 1285 e geliyodu ben 12 istedim...Biliyorum 50-60 ytl daha ucuza toplanabilirdi belki ama artık 3 e 5 e bakmıyım dedim... Ayrıca vatanda bugun başlayan kampanya ile 2000 ytl lik indirim kuponu kazandım...Tabi farklı ürünler için bu indirimler..Hepsiinin toplamı 2000 ytl yapıyo...
Şimdi lcd monitor almam lazım....60 ytl indirim kuponum var hayırlısıylada onuda samsung düşünüyorumm. 325 ytl lcd tv indirimide güzel oldu...Tüm bunları düşünürsek asşında bilgisayar 1000 ytl ye gelmiş oldu... Sistemimi yorumlarsanız sevinirim...Ayrıca gigabyte p35 ds3 alcaktım ama kalmadığı için hiç araştırma yapamadan sadece vatandaki elemana güvenerek bu anakartı aldım tabi 50 dolar fark vererek..Bu anakart hakkında bilgisi olan varsa sevinirim....Herkese iyi akşamlar.....
sistem güzel arkadaşım güle güle kullan anakart hakkında genelde iyi yorumlar okudum gerek forumda gerekse başka sitelerde, bence iyi bir seçim yapmışsın