ASUS, taşınabilir bilgisayar pazarında fark yaratan ultra taşınabilir ve uygun fiyatlı Eee PC'leri ardından şimdi Eee Box'lar ile masa üstlerini ele geçirmeye geliyor.
mesut abi nerden buldun o fatih abiyi yha(mikrofonu almak isteyip snin ısrarla wermeme bolumu superdi )urune glcek olrsak bnce ilerde kendi pclerimizi cantamıza atıp istedigimiz yere gtrblces eee boxda gercektn gsl bir adım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takidinho -- 17 Temmuz 2008; 1:41:38 >
Eleman mikrofonu almak isteyince Mesut'un yaptığı hareket çok güzeldi. "Çek elini be adam. aaaa ama. ben tutacam sen konuşacan."
Şaka bi yana bu sistemlerin geleceği parlak gibi görünüyor. Düşünsenize 100 lerce terminali olan bi şirket için pc almakmı daha ekonomik olur yoksa bunlardan almakmı daha uygun olur. ileride zaten DVD player lar falan iptal olacaklar bu sistemler yüzünden...
Nova yı tuttum, çok süper bir düşünce, her eve lazım bir tane. Media PC'lere de geçmiş olsun, insanlar TV'lerinin yanında bir PC olması yerine, Nova gibi küçük dizaynları tercih edeceklerdir. ASUS mühendisleri nereden buluyor bu fikirleri yahu. Gerçekten süper fikirler. ASUS mühendisleri
arkadaşlar mikrofon sahnesine koptum ve hemen photoshopa sarıldım işte ortaya bu çıktı.
Mesut ÇEVİK & Fatih KERİMOĞLU Mikrofon Savaşları 1. Seri
MÜKEMMEL