Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ASUS Eee Box Lansmanı Röportajı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> ASUS Eee Box Lansmanı Röportajı Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Speed-Step

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2008; 1:00:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ASUS, taşınabilir bilgisayar pazarında fark yaratan ultra taşınabilir ve uygun fiyatlı Eee PC'leri ardından şimdi Eee Box'lar ile masa üstlerini ele geçirmeye geliyor.

Sayfanın Linki : http://www.asus.com.tr

max975

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2008; 1:24:57 

bakalım göreceğiz masa üstünü belki geçer ama o masaüstü toplama zevkini veremez

Intel Core 2 Duo E8500 3166Mhz@ 4800Mhz |:| Zalman CNPS9700 NT |:| Asus ROG Formula Rampage X48 |:|Palit 8800GT Super+1GB(660/1940/1960)|:| Kıngston HyperX 4x1GB DDR2-800Mhz@940 CL5 * OCZ XTC Memory Cooler|:| 2x Western Dıgıtal 150GB Raptor 10000rpm (Raid 0) * 5OOGB My Book Premium ES Edition |:| Enermax Galaxy DXX 850W|:| Thermaltake Armor+ VH6000SWA |:| Creatıve SB Audıgy 2 ZS 7.1|:| Creatıve Inspıre T7700 7.1 Speaker |:| Sennheıser HD 202 |:| Sony 17" S73H LCD |:|Nec DVD-RW 7173A |:| Asus DRW-1814BLT Sata |:| Microsoft Laser 6000 Mouse |:|Creatıve Web Cam NX Ultra|:| Powersonic 1000VA UPS|:| |:|Razer eXactMatX|:|
takidinho

17 Temmuz 2008; 1:35:34 

mesut abi nerden buldun o fatih abiyi yha(mikrofonu almak isteyip snin ısrarla wermeme bolumu superdi )urune glcek olrsak bnce ilerde kendi pclerimizi cantamıza atıp istedigimiz yere gtrblces eee boxda gercektn gsl bir adım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takidinho -- 17 Temmuz 2008; 1:41:38 >

tolgaciik

17 Temmuz 2008; 8:34:18 

Eleman mikrofonu almak isteyince Mesut'un yaptığı hareket çok güzeldi. "Çek elini be adam. aaaa ama. ben tutacam sen konuşacan."

Şaka bi yana bu sistemlerin geleceği parlak gibi görünüyor. Düşünsenize 100 lerce terminali olan bi şirket için pc almakmı daha ekonomik olur yoksa bunlardan almakmı daha uygun olur. ileride zaten DVD player lar falan iptal olacaklar bu sistemler yüzünden...

ILK SISTEMIM : INTEL 80386-SX 33MHZ / 1 MB RAM - 50 MB HDD - 256 KB OEM EKRAN KARTI - 1.44 FLOPPY - MONO EKRAN - ILK OLARAK MS-DOS 5.0 SONRA MS-DOS 6.22 VE WINDOWS 3.1

EN ÇOK OYNADIĞIM OYUNLAR : GOLDEN AXE - LOTUS - DANGEROUS DAVE -Heygidi günler hey. Tey Tey
CoolnQuiet

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2008; 9:14:00 

Nova yı tuttum, çok süper bir düşünce, her eve lazım bir tane. Media PC'lere de geçmiş olsun, insanlar TV'lerinin yanında bir PC olması yerine, Nova gibi küçük dizaynları tercih edeceklerdir. ASUS mühendisleri nereden buluyor bu fikirleri yahu. Gerçekten süper fikirler.
ASUS mühendisleri

MrPerFormance

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2008; 11:42:49 

Ürün güzel. İNternete bağlanan biri için veya şirketler için çok ideal bir ürün.

canerpense

17 Temmuz 2008; 13:07:33 

Mikrofon benimmm Yar etmem sana

EEE serisinin'nin fiyatları biraz daha düşsün,bide EEEpc lere cdrom tarzı bişi eklenirse benim oyumu alır, bende gider bi tane alırım

- En Büyük Nvidia Taraftarı -
- The biggest Nvidia Fan -
{PeGaSuS}

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2008; 14:55:35 

Bi mikrofon için birbirlerine gireceklerdi az kalsın,soğuk rüzgarlar esdi arada

grafiker

17 Temmuz 2008; 15:17:49 

fiyatını nerden öğreniriz acaba bu aletlerin

9NPAJ EPOX _ATİ RADEON sapphireX2600XT_ AMD 3200+64bit(939) 1gb(ddr 400) kingston_feel huricane_SAMSUNG 226BW_ x530logitech_Panasonic NV GS75_SX1_sanyo Xcati E60_external harddisk western digital premium 320_trust tablet (A4)
aksoysoft

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2008; 16:31:46 

arkadaşlar mikrofon sahnesine koptum ve hemen photoshopa sarıldım işte ortaya bu çıktı.

Mesut ÇEVİK & Fatih KERİMOĞLU Mikrofon Savaşları 1. Seri

..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
kayaer07

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2008; 16:36:33 

quote:

Orjinalden alıntı: aksoysoft

arkadaşlar mikrofon sahnesine koptum ve hemen photoshopa sarıldım işte ortaya bu çıktı.

MÜKEMMEL

Galatasaray - Chelsea FC
Favori Parçalar: Nehalem Bloomfied, HD4870, 1366 Soket Anakart
Favori Otomobiller: Aston Martin Vanquish S -
Ferrari 599 GTB Fiorano - Lamborghini Murcielago LP640
Speed-Step

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2008; 17:08:13 

@aksoysoft

Süpersin koptum burda

blckhm

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2008; 17:11:36 

savaşmayın

- hungry machine -
By_e

17 Temmuz 2008; 18:09:30 

quote:

Orjinalden alıntı: aksoysoft

Finish Him

aksoy93

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2008; 21:05:18 

Mesut abi mikrofon elden giderken ne hissettin.Bi an göz göze geldiniz.O sırada içinden ne geçirdin?

Abi mikrofonu versene.

Bıraksana batırdın tanıtımı

goxel1989