Şimdiye kadar seyrettiğim en iyi aşk filmiydi. Filme başlarken konusu ve türü hakkında hiçbir fikrim yoktu.Aşk filmi olduğunu bilsem seyretmezdim çünkü...Ama seyredince fena oldum ne yalan söyliyim...Tek kelimeyle mükemmel olmuş...
Daha dur, kaç kere daha izleyeceksin... :)
quote:
Orjinalden alıntı: zapotka
Daha dur, kaç kere daha izleyeceksin... :)
Aynen ben hala moralim bozuk olduğunda izler gülerim bugüne kadar bu güzellikte başka bir romantik komedi filmi izlememiştim ve hala izlemedim trendeki şu sağ ayak sol ayak olayındaki çocuğun halleri ve yediği tokatlardan burnunun kanaması aklıma geldikçe gülerim süper film ya Amerikalılarda çekmişler yakında vizyona girecek kesinlikle izlemem ve kimsenin izlemesinide önermem tutarmı ya o ikisinin yerini Korelilerin yaptığı tüm filmleri izle çünkü onların üzerine romantik ve romantik komedi yapan ülke yoktur zaten benim için aksiyon ve korku dedin mi Amerika Romantik ve romantik komedi dedin mi Kore Anime dedinmi Japonya birde erotik dedin mi Tinto Bras yani İtalya gelir
Daha hikayenin baş filmini izlememişsiniz. Bu ikinci film.
quote:
Orjinalden alıntı: sirneo
İzledik izledik merak etme.
Üstelik bir devam filmi diyemeyiz ona, hoş bir sahne var ama senaryolar birbiriyle örtüşmüyor.
quote:
Orjinalden alıntı: zapotka
quote:
İzledik izledik merak etme.
Üstelik bir devam filmi diyemeyiz ona, hoş bir sahne var ama senaryolar birbiriyle örtüşmüyor.
Aslında My sassy girl'den sonra çekildi, işin ilginç yanı
quote:
Aslında ilk film diye birşey yok niye çünkü My Sassy Girl çok tutunca hadi bunun bide başı olsun diye çekilen bir film o yani Windstruck birinci film olabilmek için ikinciden önce çekilmesi gerek ikinciden sonra değil üstelik zapotka'da dediği gibi senaryolar örtüşmüyor ama My Sassy Girl kadar olmasada oda çok güzel ve komikti buarada Gianna Jun mükemmel biri çok tatlı
Aslında ilk film diye birşey yok niye çünkü My Sassy Girl çok tutunca hadi bunun bide başı olsun diye çekilen bir film o yani Windstruck birinci film olabilmek için ikinciden önce çekilmesi gerek ikinciden sonra değil üstelik zapotka'da dediği gibi senaryolar örtüşmüyor ama My Sassy Girl kadar olmasada oda çok güzel ve komikti buarada Gianna Jun mükemmel biri çok tatlı
Aynen öyle Gianna Jun'da birçok koreli kız gibi oldukça güzel
Bütün Koreli kızlar niye birbirine benziyor siz önce bunu açıklayın bakim
waaaşş,,
hocam, muhteşem yaw hem yüz, hem vucut güzelliği. Bir de huy güzelliği olsa?????
zopatka hocam bu arada imzandaki imdb listesi sitesi ne işe yarıyor tam olarak,
sadece 250 filmin çetelesi ni tutuluyor yoksa başka özellikleri de var mı?
Bana Güney Kore sinemasını ve romantik komedi türünü sevdiren filmdir My Sassy Girl. Süper bir filmdir, herkesin izlemesi gerekir. Yalnız filmdeki çocuk kızın aksine çok tipsiz ve sevimsizdi keşke daha sevimli bir esas oğlan oynatsalardı
quote:
Orjinalden alıntı: aahastra
waaaşş,,
hocam, muhteşem yaw hem yüz, hem vucut güzelliği. Bir de huy güzelliği olsa?????
zopatka hocam bu arada imzandaki imdb listesi sitesi ne işe yarıyor tam olarak,
sadece 250 filmin çetelesi ni tutuluyor yoksa başka özellikleri de var mı?
Huy için pek olumlu ipuçları yok yalnız, eğer filmi dikkate alırsak...
İmdb 250 olayı evet dediğin gibi çetele olayı, uzun zamandır tamamlayacağım diye bir gayem var ama çoktandır aynı rakamlardayım. Bakalım bitirebilecek miyim?
İyi bir seçim yapıp müthiş bir film izlemişsin. Benim de filmden haberim yoktu ilk olarak DH'de uzaktoğu filmleri konusunda görmüştüm galiba. Çok övülünce izleyim dedim ve iyiki de izlemişim. Gerçekten güzel. Hele o son sahne
Romantik - Komedi türünde en beğendiğim filmler arasında yerini almıştır My Sassy Girl
zopatka üstat
ben de bir süredir sırf listede diye filmleri temin etmeye çalışıyorum ama bana liste çok yabancı yaw, şöyle ki neredeyse çuğu eski film. hatta siyah beyaz olan var. Mesala bak 10. sırada yer alan 7 samuray filmi. henüz izlemedim ama ara ara baktım sarmadı ama ilk müsait olduğumda izleyecem.
neden, çünkü listede diyee
yani demem o ki liste bana bazen çok anlamsız geliyor. Bir esaretin bedeli muhteşem, baba serisi zamanına göre harika ama genel olarak tabi genel olarak cümlesini kuracak kadar listeyi izlemedim listede sanki gereksiz filmler var.
bu arada konudan uzaklaştık yaw.
evet, hatun 10 numara
film bu kadar övülmüşken izlememek olmaz. 1 saat içinde izliyorum inşallah. Filmin sonunda aynı yorumları ben de yapacak mıyım merak ediyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: coyjonquil
film bu kadar övülmüşken izlememek olmaz. 1 saat içinde izliyorum inşallah. Filmin sonunda aynı yorumları ben de yapacak mıyım merak ediyorum.
Yapacaksındır, eminim
Ben şöyle bir liste yapmıştım.Uzakdoğu filmlerinden muhakkak izlenmeli denilenler içinden...
Bunların harici birde OLDBOY var tabi.
Bu listeden Zatoichi , My Sassy Girl ve Seven Samurai ' yı izledim.Battle royal serisinden devam etmeyi düşünüyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: V_lkan
quote:
Orjinalden alıntı: coyjonquil
Yapacaksındır, eminim
Malesef bir altyazı probleminden dolayı filmi izleyemedim.Filmin orjinalinde ingilizce altyazı var. Üstüne türkçe atamıyorum malesef. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varsa filmi izlememi de sağlamış olur.
bana pek iyi gelmedi ya aşk filmleri tek başına izlenmez zaten