Giriş
17 Temmuz 2008; 0:41:59
*#3646633# KODU İLE ENGİNER MODEYE GİRDİM MENÜNÜN İÇİNDEKİ BİR YERİNDE SPEED SİM CARD YAZAN YERİN İÇİNE GİRİP On dedim Ve Telefon 3 Saniye İçinde Kapandı Bir Daha Açamadım Sarj Olmuyor Usb Yok Ekran Yok...Öyle Kaldı... Lütfen Yardım Edin... Tşkler...
17 Temmuz 2008; 1:46:17
cıhaz hıc acmıyorsa yenıden komple flash yuklenmesınden baska carenız yok :( gecmıs olsun. muhendıslık modu sadece teknık servısler ıcındır :(
17 Temmuz 2008; 10:44:01
N99 İçin Flashı Nerden Bulabilirim Ve Nasıl Yüklenecek Acaba...
17 Temmuz 2008; 12:11:46
Yardım Edecek Yokmu :(
17 Temmuz 2008; 12:45:44
Telefon çalışmıyorsa buradan yapabilecek pek bir şey yok... *#987*99# Telefon çalışsaydı ( tam olarak bilmiyorum ) bu kod olurdu sanırım. Geçmiş olsun.
17 Temmuz 2008; 12:48:13
Nasıl olacak ? Tel'in pilini çıkartıp yeniden denedin mi ?
17 Temmuz 2008; 12:54:52
Bataryaları Değiştirdim Hiçbir Şekilde Olmuyor..Telefonda Hiçbişi Gözükmüyo...
17 Temmuz 2008; 17:01:16
flası bulmak sorun degıl flası sız atamassınız. infinity box yada mt box ıle atılabılıyor bu cıhazların yazılımları box ve kablo setı olarak fıyatları 400 dolar cıvarında gezınıyor boxların min. son kullanıcı ısı degıl yanı...
17 Temmuz 2008; 21:32:53
quote: Orjinalden alıntı: McOrco flası bulmak sorun degıl flası sız atamassınız. infinity box yada mt box ıle atılabılıyor bu cıhazların yazılımları box ve kablo setı olarak fıyatları 400 dolar cıvarında gezınıyor boxların min. son kullanıcı ısı degıl yanı... kardeş buna tema yükleniomu bendede bi tane var haşuma gitti ama tema yaramaz tema hakkında blgin warmı yada bilgisi olan
17 Temmuz 2008; 22:31:34
bazı modellerde bırkac tema ıcınden secme sansınız var bendekı modelde sadece bır tema var ve sonradan tema yuklenmıyor... :(
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil
Kendi konumu sil
Mesaja değerlendir
Mesajımı DH blog sayfama ekle