CPU INTEL E8400 Core2 DUO 3.0 GHz Socket 775 6MB, 1333 MHz, 45nm 192 $ ANAKART MSI P45 Neo-F, P45, DDR2, PCIExp, Socket 775 109 $ BELLEK - RAM KINGSTON 2 GB (2 x 1GB) DDR2 800 Mhz RAM 54 $ HDD SEAGATE 320 GB HDD SATA II NCQ 16 MB 73 $ EKRAN KARTI AXLE 8800GT 512 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR3, 256 bit, 600/1800 159 $ MONİTÖR LG L222WS-SN 22' LCD Wide Screen MONİTÖR 5 MS Gümüş / Siyah 229 $ KASA COOLER MASTER RC-690 460W nVIDIA SLI UYUMLU ATX SİYAH KASA 125 $ KLAVYE_MOUSE A4 TECH RKS-870D USB KABLOSUZ KLAVYE+MOUSE 33 $ DVD WR LG GH20NS 20X DVD-RW Double Layer Siyah SATA 29 $ HOPARLÖR CREATIVE A300 2.1 HOPARLÖR 33 $ TOPLAM : 1036 $ KDV : 186,48 $ TOPLAM FİYAT - PEŞİN : 1222,48 $ NAKİT / HAVALE : 1.509,76 YTL
Sistem nasıl.Çok araştırdım fiyat/performans olarak bunları seçtim.Şimdi ekran kartını 4850 yap diyeceksiniz ama ben nvidia istiyorum.Fakat 8800 farklı modeli de olabilir.Axle 8800gt çok ucuz 159$ Monitör nasıl?Bir de 460W yetermi(kasanın içinde kendisinden 460W var)Şimdidien teşekkürler
Bir de ben Antalya'da oturuyorum.Novadan kargoylamı getirttiricem hiç bilmem bu işleri.Böyle sistem topladımda nasıl getirttiricem hiçbir fikrim yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtix7 -- 17 Temmuz 2008; 0:37:58 >
8800GT istiyosan Kesinlikle Calibre öneririm sorunsuz kendinden oc li şimdiye kadar kullandığım en iyi ekran kartı son dönemde 8600GT ve 8800GT Calibre denedim hiç sorun yaşamadım 8600GT Calibre de arkasındaki OC düğmesini OC2 ye alıp Crysisi normalde sorunsuz çalıştırdı 8800GT ilede Crysis very highda sorunsuz çalıştı ikisindede aa kapalı idi aa açık denemediğim için bişey diyemem fakat şimdiye kadar çıkmış bütün oyunları sorunsuz bir şekilde Sparkle Calibre 8800GT P888+ ile oynarsın Ati konusunda hiç testim olmadı yorumlara göre süper ama denemeden görmeden yorum yapamam
Hocam a4techin kablosuz mausesi acayip pil yiyo!! Logitek al bence 8800gt yerine gecube hd4850 alsan daha iyi olur! Çok fiyat farkı yok hddyide 500 yap gitsin
kardeşim neden nvdia istediğini söle önce şu anda piyasadaki en f\p ürün hd 4850(yanlış anlama ama gerçekler bunlar)
Çünkü nvidia daha çok oyunu destekliyo.Bak arkadaş yazmış 8800GT ile en yüksek ayarlarda oynamış.Youtube 8800GT yazıp arayınca bi sürü video çıkıyo.Crysis en yüksek ayarlarda kasmadan oynanmış
@kozan Axle : 159$ Sparkle Calibre : 229$ Baya bi fiyat farkı var.Performans farkı da çok mu?
@heartofsteel Ne karışık şeymiş o öyle.Bi an kabloların rengi ne diye soracakmış gibi oldu korktum çıktım
Klavye mouse setini logitech ile değiştir. Gerisi güzel.
Dilini küfre alıştırma. Tatlı dilli ol. Yoksa önüne gelene havlayan köpeklere dönersin. Halkı zorla kendinden nefret ettirirsin. Sabır iki türlüdür: istemediğin, hoşlanmadığın şeye sabretmek ve sevdiğin, istediğin şeye sabretmek. Şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza ve milletinize fenalık eden bir kimseyi asla affetmeyiniz. Hz. ALİ (r.a.)
Bu kampanya topladığından daha iyi sadece üstüne monitör ekliyecen
Biliyorum biliyorum.Forumdada araştırdım herkese aynısını söylüyosun Ama üstüne monitör,hoparlör,klavye-mouse ekle 1200$+KDV falan oluyo.Benim topladığım daha ucuz Bi de orda DVD-W yazıyo.R nerde, yok
Evet arkadaşlar başka yok mu?!?Klavye-mouse u değiştiriyorum.Başka?Gerisi iyi mi?
Kesinlikle f/p kartı olan 4850 yi almanın öneririm hatta eğer acelen yoksa ıceq serisini beklemeni öneririm.Mouse için ise kablosuz önermem pil sorunu oluyor kablodan şaşma derim
nvdia nın başarısı oyunlara sponsor olmasından dolayı ben sana 8800 serilerini atinin 3... serisiyle karşılaştır demiyorum bence şu anda piyasada "en alınası" kart hd 4850 dir (bunlar benim fikirlerim umarım yanlış anlaşılmıyorumdur)