Arkadaşlar yeni sistem topluyorum da şu psu işinden bi türlü anlamıyorum. Kesinlikle overclock yada crossfire falan yapmayacağım. BU sisteme Cooler<Master RC-690'ın 460 watt lık PSU su yeterli olurmu?
Çok anlıyomuş gibi konuşuyorsun sen forumda incelemsi var dostum önce bi incele sen oc yapmıyacaksan bence yeterde artar bile rahatlıkla kullana bilirsin.
Ben de sistemi crossfire'a döndürmeye veya O/C yapmaya niyetleneceğimi sanmıyorum.
Ve tüm bunları içine koymayı düşündüğü Kasa;
THERMALTAKE VG8400BNSB WING RS101 400W
http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp 'dan çıkan sonuca göre 400 W yeterli görünüyor ama , doğruyu söylemek gerekirse çıkan sonuçtan pek emin olamadım, bir de sizlere sormak istedim. Sizce bu kasa sistemim için yeterli midir? Değilse en az ne kadarlık bir güce ihtiyacım olabilir, ve bu güç için tavsiye edebileceğiniz kasalar hangileridir?
Konuya dair yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum.
beyler ben sonuçta anlamadığım için soruyorum ama yine bizim forumda biyerde okudum adam 400watt asus ile benim sistemin q6600 lısında oc falan yapıyormuş. Acayip arada kalıyorum. pek para da vermek istemiyorum açıkcası. ne yapsam şaşırdım...
Ekran kartı 4870 be bencede yetmez . Para problemin mi var psu almaya neden riske giresinki 460w psu ile al bi fsp bluestorm II...Eğer para problemin varsa neden 4850 almıyosun
Benim sistemim q6600 (b3), 2*1gb ddr2 800, 8800gt, 1 tb disk, gigabyte p35 anakart iken cm 460 watt psu ile sorun yaşadım, sistemde ağırlaşmalar oluyordu fsp blustorm II 500 watt alınca takılmalar kayboldu Senin sisteminin de sağlıklı çalışması açısından 500 watt ve üzeri tavsiye ederim
Q6600(G0) 3.2ghz'de,2*1ddr2 1000mhz'de,8800Gt,3 tane 160gb'lık harddisk,2 tane dvd-rw,7 tane 12cm lik fan ayrıca işlemci fanı ve ekran kartı fanıda degiştirdim.8 Aydır Rc-690 460watt'lık kasayla kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım.
Q6600(G0) 3.2ghz'de,2*1ddr2 1000mhz'de,8800Gt,3 tane 160gb'lık harddisk,2 tane dvd-rw,7 tane 12cm lik fan ayrıca işlemci fanı ve ekran kartı fanıda degiştirdim.8 Aydır Rc-690 460watt'lık kasayla kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım.
Buyrun birinci elden kullanıcı değerlendirmesi. Şimdi en az 500W derseniz herşey değişir. Ağıza çok yapışan bir kelime "en az". Özellikle güç kaynağı ile ilgili önerilerde "en az" pek bir popüler ağzımızda.