Şimdi Ara

Lv 81 warrior 150 ytL server:eLdorado

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • * Char Adı ve Serveri : M_U_CANTONA - eLdorado

* Build bilgisi : Full Str Warior - 81 Lv

* Ödeme Opsiyonu : 150 ytL , Eskişehir içi elden satış , Diğer illerimizde PTT aracılığıyla ödeme...

* Takas ise sadece wizard, chinese bLade ve bow iLe düşünüyorum...

* Bana ulaşmak isteyen arkadaşlar illeqal_game@hotmail.com adresinden ulaşabilirler.

* Özel NotLar : Kısa bir süre önce satın aLdığım Bu karakteri satmam gerekiyor.Karakter ; FuLL Str Warrior/cLeric olarak yapıLandırıLmıştır...72+5 siLahı ve itemLeri +sız ama bLue vardır...Kasasında öLü maymun ve bir kaç tane siLk iLe aLınan dmg artırıcı kagıttan vardır... Warrior SkiLLeri 80 Lv ' de olup bütün 2h skiLLeri Max durumdadır.cLeric skiLLeri ise 60'dadır..GerekLi oLan skiLLer max durumdadır...Kasada eLixirLer ve boLca eLement buLunmaktadır...Karakterin mesLeği ise yoktur, aLan kişi beLirLer...

* Resimler :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XeSetrA -- 17 Temmuz 2008; 0:21:15 >

• okuyan arkadaşLar up yaparLarsa sevinirim
  • 80 lvl cap ında çok sağlam çardı . Eski sahibi kankamdı. hayırlı satışlar..
  • arkadaşlar inanmayın buna carı dün hacklendi ve 65k pk pointi var
  • Tarhan09@hotmail.com bu adres tarafından çara giriLip soyuLdu ve char 79 LvLe düşürüLdü...
    ayrıca mahmut sende keyLogger kuLLanmak için resim gönderdin, e-maiL attın, charı çaLmak için yaLan biLe söyLedin..hiç boşuna inkar etme, ben biLiyorum senin ne maL oLdugunu...

bu adrese dikkat edin mcangfb@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XeSetrA -- 19 Temmuz 2008; 18:35:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.