Giriş
17 Temmuz 2008; 0:11:59
ARKADAŞLAR N73 ALDIM AMA ALIRKEN BNM İSTEDİĞİM KIRMIZI BEYAZ RENK YOKTU MECBUREN GRİSİNİ ALDIM. ŞİMDİ Bİ KASA ALIP DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM AMA Bİ TÜRLÜ Bİ VİDA YADA TIRNAK BULAMADIM. NAIL YAPILDIĞINI BİLEN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA SEVİNİRM..
17 Temmuz 2008; 0:18:23
TIKLA ve incele, bir fikir verir mutlaka.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
17 Temmuz 2008; 12:00:28
arkadasımın telefonunun ekranını temızlemek ıcın acmıstım on kapagı cıkarmazı gercekten cok zor kaldı kı ıc bolumler yenı aldıgını kapak orjınal degılse parcalar yerıne oturmayacak ekran camı acayıp olacak (K75i kapagını degıstırdımde tel haşat oldu) ya gıt orjınal kapak al telefoncuda degıstır yada bu sevdadan va gec bence
17 Temmuz 2008; 13:22:43
quote: Orjinalden alıntı: san_jose arkadasımın telefonunun ekranını temızlemek ıcın acmıstım on kapagı cıkarmazı gercekten cok zor kaldı kı ıc bolumler yenı aldıgını kapak orjınal degılse parcalar yerıne oturmayacak ekran camı acayıp olacak (K75i kapagını degıstırdımde tel haşat oldu) ya gıt orjınal kapak al telefoncuda degıstır yada bu sevdadan va gec bence aman serwise wermeyin adamlar orjinal takmıyorlar ama ona yakın bi kalitesi war ona göre seçim yapın !!
17 Temmuz 2008; 14:25:42
yada kapagı kendı alsın kedısı degıstırtsın guvendıgı telefoncuya
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil
Kendi konumu sil