Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
sizce soğutmam nasıl olmuş?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> sizce soğutmam nasıl olmuş? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
HastaFenerl1

16 Temmuz 2008; 23:45:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar merhabalar.bende feel hurricane kasa var önü kapaklı olan.fanlar hem dandik geliyordu hem de ledlere alerjim var her türlü ışıklı modifikasyondan nefret ediyorum.aynı zamanda hızaşırtma ile de ilgileniyorum.şuan kasanın en önünde jet motorunun arkasındaki ledli fanı çıkartıp normalde egzos fanı olarak kullanılan fanı taktım.sonra egzos fanı olarak ve hddlerin hemen önünde normalde ledli fanın hemen arkasında bir fan takma yeri daha var oraya da artic-cooling marka çok sessiz ve iyi hava akımı sağlayan 12'lik fanlar koydum.işlemci soğutucuyu thermaltake big typhoon vx120 ile değiştirdim ve ramlere ocz xtc cooler taktım.henüz yan kapağa bir çalışma yapamadım ama orayla ilgili de bir sorum var.acaba yan kapağa yan yana ve alt alta 4 adet 12'lik fan mı taksam yoksa bir adet 25 cmlik büyük fanlardan mı koysam.bir de kasanın hemen üstünde psunun biraz önünde boş biryer var.orayı delip 12'lik bir fan koysam sizce faydası olur mu?cevaplarınız ve yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.iyi forumlar.

tsk

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2008; 1:40:43 

yan kapak için 4 adet 12cmlik fan içerde rüzgar estirecektir ancak ses seviyesi bence katlanılmaz seviyelere gelir(düşük rpm çalışsa bile) onun yerine 25cm fan demişsin bence daha düşük devirde istenileni yapacaktır en azından düzenli hava akımı vermesi bile 4 adet fana tercih edilebilir.

Bi de meraktan soruyorum,hertürlü ışıklı modifiyeyi sevmiyorsan neden "feel pavyon serisi" kasadan aldın?

fahrencelcius

17 Temmuz 2008; 2:56:17 

bence kasayı değiştirmelisin daha kaliteli bir kasa ile daha sağlıklı konfigürasyonlar yaratabilirsin o kasayı modcular sever öndeki fan harddisk leri soğutmaktan öteye gitmez ama sen bilirsin

E6750 p5b (1803 bios) 2*1 ddr2 800 kingston asus en 8800gt silverstone decathlon 750w 160 sata samsung hdd
HastaFenerl1

17 Temmuz 2008; 12:33:47 

quote:

Orjinalden alıntı: tsk

yan kapak için 4 adet 12cmlik fan içerde rüzgar estirecektir ancak ses seviyesi bence katlanılmaz seviyelere gelir(düşük rpm çalışsa bile) onun yerine 25cm fan demişsin bence daha düşük devirde istenileni yapacaktır en azından düzenli hava akımı vermesi bile 4 adet fana tercih edilebilir.

Bi de meraktan soruyorum,hertürlü ışıklı modifiyeyi sevmiyorsan neden "feel pavyon serisi" kasadan aldın?

zaten ben almadım. abimde vardı abime de bilgisayarcı tavsiye etmiş abim bilgisayarı açar kapar hiç ilgilenmez.bende de asus ta-250 vardı araba yarışlarında arabanın motorundan daha çok ses çıkarıyordu.yeni kasa alacak bütçem de olmadığı için o zaman mecbur onu aldım.

Feel The Difference

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

17 Temmuz 2008; 19:55:33 

samsung'un en ince incisi --D900 ve D900i--
samsungmobile FaNcLuB
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> sizce soğutmam nasıl olmuş? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte P35-DS3R anakart
Gigabyte in Intel in yeni yonga setini tasiyan yeni anakarti
Antazone AS-D1000 video
Antazonedan hem sessiz hem de işini iyi gören sabit disk soğutma ve sessizleştirme çözümü

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar