Merhabalar. Size Anycool hakkında bir kaç şeyden sözetmek istiyorum.Öncelikle Anycool sadece Türkiye'de değil başka ülkelerde de satışa çıkan nispeten yeni bir markadır.Zannedildiği gibi bu isim Türkiye için alınmamıştır.Bu cihazların Türkiye'de ki tek yetkili satıcısı İNTEL İLETİŞİM HİZMETLERİ'dir. Şirket KDI mobile firmasıyla anlaşmaya vararak Anycool markasının Türkiye'de ki resmi satıcısı olmuştur.Diğer şirketler ve Anycool ismini kullananlar korsan bir şekilde kullanmaktadır.Bu belgelerin aslı hatta anlaşma imzalanması sırasında çekilen fotograflar da İntel İletişim'de mevcuttur.Ayrıca KDI firmasında teyit almak için KDI Mobile şirketinin internet sitesine bakabilirsiniz.Şirket TSE,ISO 9001 Kalite Yönetimi Belgesi ve İngiliz Telekominikasyon Şirketinin satış ve satış sonrası hizmet yeterlilik belgesine sahiptir.Kendi piyasasında tanınan ve güveniln bir şirkettir.Uzun zamandır diğer markalarında resmi ve Telekominikasyon onaylı ithalatçısıdır.
Türkiye'de satılan tüm modeller CE belgelidir.Gerekli labaratuar testleri yapılmış ve ithalatu yetkili mercilerce uygun görülmüştür.Telefonların üretim safhalarını isterseniz KDI'nin sitesinde görebilirsiniz.KDI Mobile sanıldığı gibi küçük bir şirket değil Çin'in telekominikasyon dalında en büyük Ar-Ge bölümüne sahip olan şirkettir.Türkiye'de satılan yüm modellerin gerekli yedek parça stoğu bulunmaktadır.Teknik Servis her türlü teknik yeterliliğe ve eğitime sahiptir.Ayrıca KDI firmasıyla ortak çalışılarak problemlere en kısa zamanda çözüm bulunmaktadır.
Anycool ismine bazı kişiler tarafından saldırıda bulunulsada gerekli yasal takipler başlatılmıştır.Ayrıca korsan ürünler içinde yasal takip başlatılmıştır.Anycool markası için üretici ile ortak çalışılmaktadır.Diğer tüm iddialar yalandır.İntel İletişim Hizmetleri sattığı ürünlerin her zaman arkasındadır ve her zamanda arkasında olacaktır.
MEHMET MİTHAT ÇINAR
Yetikili satıcı olmadıklarını zaten üreticinin internet adresinden görebilirsiniz.Yakında anlaşmamızın ve distribitörlük belgemizin kopyalarınıda sitemize koyarız isterseniz.Bu firmalar hakkında açtığımız mahkemeler devam ediyoru.Hukuki yönden hakkımızı arıyoruz.Hatta sahte üretici ve modeller içinde KDI firması Çin'de bizim gibi mücadele veriyor.
Elimizden geldiğince illegal satıcılar hakkında da yasal takibat başlatıyoruz.Fakat malum olan şu ki sadece firmamızın mücadele etmesi yeterli değildir.Mantar gibi türeyen merdiven altı firmalar çok sayıdadır.Burada cep telefonu kullanıcılarına iş düşmektedir.Lütfen küçük meblalar içinm kaçak ürünlere rağbet etmeyiniz.Bu bizi sıkıntıya soktuğu gibi sizide sıkıntıya sokabilir.Ayrıca yapılan IMEI klonlama(IMEI çakma) işlemi illegaldir ve hapis cezası vardır.Bu konuda sizlerinde desteğini bekliyoruz.
Aklınıza takılan herhangibir konuyu buradan sorabileceğiniz gibi mail de atabilirsiniz.
SAYGILARIMLA
Merhabalar. Size Anycool hakkında bir kaç şeyden sözetmek istiyorum.Öncelikle Anycool sadece Türkiye'de değil başka ülkelerde de satışa çıkan nispeten yeni bir markadır.Zannedildiği gibi bu isim Türkiye için alınmamıştır.Bu cihazların Türkiye'de ki tek yetkili satıcısı İNTEL İLETİŞİM HİZMETLERİ'dir. Şirket KDI mobile firmasıyla anlaşmaya vararak Anycool markasının Türkiye'de ki resmi satıcısı olmuştur.Diğer şirketler ve Anycool ismini kullananlar korsan bir şekilde kullanmaktadır.Bu belgelerin aslı hatta anlaşma imzalanması sırasında çekilen fotograflar da İntel İletişim'de mevcuttur.Ayrıca KDI firmasında teyit almak için KDI Mobile şirketinin internet sitesine bakabilirsiniz.Şirket TSE,ISO 9001 Kalite Yönetimi Belgesi ve İngiliz Telekominikasyon Şirketinin satış ve satış sonrası hizmet yeterlilik belgesine sahiptir.Kendi piyasasında tanınan ve güveniln bir şirkettir.Uzun zamandır diğer markalarında resmi ve Telekominikasyon onaylı ithalatçısıdır.
Türkiye'de satılan tüm modeller CE belgelidir.Gerekli labaratuar testleri yapılmış ve ithalatu yetkili mercilerce uygun görülmüştür.Telefonların üretim safhalarını isterseniz KDI'nin sitesinde görebilirsiniz.KDI Mobile sanıldığı gibi küçük bir şirket değil Çin'in telekominikasyon dalında en büyük Ar-Ge bölümüne sahip olan şirkettir.Türkiye'de satılan yüm modellerin gerekli yedek parça stoğu bulunmaktadır.Teknik Servis her türlü teknik yeterliliğe ve eğitime sahiptir.Ayrıca KDI firmasıyla ortak çalışılarak problemlere en kısa zamanda çözüm bulunmaktadır.
Anycool ismine bazı kişiler tarafından saldırıda bulunulsada gerekli yasal takipler başlatılmıştır.Ayrıca korsan ürünler içinde yasal takip başlatılmıştır.Anycool markası için üretici ile ortak çalışılmaktadır.Diğer tüm iddialar yalandır.İntel İletişim Hizmetleri sattığı ürünlerin her zaman arkasındadır ve her zamanda arkasında olacaktır.
MEHMET MİTHAT ÇINAR
Açıklamalar güzel olmuş..
İNTEL İLETİŞİM HİZMETLERİ adına yazdığınıza göre, merak ettiğimiz konular da bizleri aydınlatırsanız umarım.
quote:
Türkiye'de satılan tüm modeller CE belgelidir.Gerekli labaratuar testleri yapılmış ve ithalatu yetkili mercilerce uygun görülmüştür.
Demişsiniz..
Merak ettiğimiz konuların öncelikli olanı, Anycol Telefonlarının sar değeri.. Siz de takdir edersiniz ki bu ürünler, insan sağlığını tehdit edebilecek unsurları içeriyorsa, müşterinin kullandığı ürün hakkında bilgilendirilmesi kadar doğal bir şey olamaz..
Kaldı ki, telefon hakkında detaylı bilgisi olan alıcılar, 'el altından satılan sahte ürünlere' prim vermiyeceği gibi, korsan ürün satan kişiler de bundan böyle ortalıkta görünmeyeceklerdir.
SAR değerleri hakkındaki açıklamayı yakın zamanda sitemize koyacağız.Şu an sizi yanlış bilgilendirmek istemiyorum çünkü.Ayrıca her türlü sorunuzu telefon yoluyla İntel İletişim'e yada Teknik Servise sorabilirsiniz.
Kısaca söylemek gerekirse cihazlar avrupada da satıldığı için avrupa normlarında değerlerde olacağınan emin olabilirsiniz.
SAR değerleri hakkındaki açıklamayı yakın zamanda sitemize koyacağız.Şu an sizi yanlış bilgilendirmek istemiyorum çünkü.Ayrıca her türlü sorunuzu telefon yoluyla İntel İletişim'e yada Teknik Servise sorabilirsiniz.
Kısaca söylemek gerekirse cihazlar avrupada da satıldığı için avrupa normlarında değerlerde olacağınan emin olabilirsiniz.
ARKADAŞIM BU BAŞLIĞI BEN AÇTIM.AÇTIĞIMDAN BERİ BU MÜCADELEYİ VERİYORUM......AMA SAR DEĞERLERİNİ DE MERAK EDİYORUM....ÖZELLİKLE İSTEDİĞİM SAR DEĞERLERİ ÇÜNKİ BU TELEFONLA KONUŞUNCA BAŞIM AĞRIYOR. AYRICA DA GARANTİLİ ALINMASI HUSUSNDA 3 AYDIR.KIYASIYA MÜCADELE EDİYORUM.SEVGİLER
ARKADAŞIM BU BAŞLIĞI BEN AÇTIM.AÇTIĞIMDAN BERİ BU MÜCADELEYİ VERİYORUM......AMA SAR DEĞERLERİNİ DE MERAK EDİYORUM....ÖZELLİKLE İSTEDİĞİM SAR DEĞERLERİ ÇÜNKİ BU TELEFONLA KONUŞUNCA BAŞIM AĞRIYOR. AYRICA DA GARANTİLİ ALINMASI HUSUSNDA 3 AYDIR.KIYASIYA MÜCADELE EDİYORUM.SEVGİLER
Hakan... !? Bu konuyu senin başlattığın başlıktan belli.. de, ben yukardaki mesajı niye ve ne anlamda yazdığını anlayamadım doğrusu.. ?
SAR DEĞERİNİ SÖYLESİN DİYE .......YAZDIM......MARKAYI ALMAKLA OLMUYOR....BENİM KAVGAM...SAR DEĞERİ VE DE GARANTİDİR.ÖZELLİKLE SAR DEĞERİ ......BAŞLIĞIMI BİLSİNDE.....SAR DEĞERİ HAKKINDA SAĞLIKLI VE DE ÇABUK BİLGİ VERSİN....BİZ BİLGİSİZ DEĞİLİZ ANLAMINDA YAZDIM.SEVGİLER.
ARKADAŞIM ŞU SAR DEĞERİNİ BİR AÇIKLASAN ARTIK DİYORUM.....
Evet KDI nın sitesine girdim ve ne kadar ÇAKMA bir marka olduğunu gördüm.
Iphone ÇAKMALARI, HTC Diamond ÇAKMALARI, Samsung ÇAKMALARI, LG ÇAKMALARI; Kısaca ANYCOOL DİYE MARKA ZATEN YOK AMA KDI DEDİĞİNİZDE ÇAKMA OĞLU ÇAKMA İLLEGAL BİR MARKA...
FOTOĞRAFLAR KDI SAYFASINDAN ALINTIDIR...
İŞTE ASIL ORİJİNAL VE SAHTE (PARDON ÇAKMA) AYRIMI BURADA
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ANYCALL olan bildiğimiz SAMSUNG, uzak doğuda bu markayı kullanıyor. AMA ÇAKMA KDI MOBILE LOGOYU BİLE AYNEN ALMIŞ...
ÇAKMA ORİJİNAL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 5 Ekim 2008; 1:20:00 >
anycool diye bir marka var ama sadece t808, t818 ve t828 marka cep telefonları kendi üretimi .diğerlerinin hepsi çakma veya diğer elektronik ürünelre benzetilerek çıkarılmış anycool markalı ürünler.