belcıkadan ıphone getırdım turkcel gıtım kart aldım ama olmıyor
soyle olmıyor arama menusu tıklıyancan acıyor ve kapatıyor, sms menu tıklıyıcan acılıyor ve kapanlıyor ama belcıka kaart takınca olıyorm er an gıbı bır menu gırıs edersem kalıyor ve arama veya sms okuyabılıyorum ...
aslında ben sadece egde ıcın lazım maıl takıp etmek ıcın , ozel bır gırıs etmek gerıkırmı ?
turkcel ve vodafona aynı ata edıyor
ınshallah yardıncı olursunuz recep
Ben de şimdi Belçikadayım.(Tongeren) Ya Almanya' dan yada Belçiaka Hasselt' den alacağm. Sen Türkiye' ye girişte telefonun seri numarasını kayıt ettirdin mi? Yada pasaportunla telekomdan bunu yapabilirsin.
İlk kez ABD'de uygulanan ve Avrupa’da da yaygınlaşmaya başlayan EDGE, multimedyayı cebin ayrılmaz bir parçası haline getirecek.
TurkcellEDGE ile cep telefonlarınızı çevrimiçi iletişimde çok daha etkin ve verimli kullanıp, logo, resim, melodi servislerinden çok daha rahat yararlanabilirsiniz.
EDGE (Enhanced Datarate for GSM Evolution) teknolojisi yer, telefon ve yoğunluk gibi kriterlere bağlı olarak GPRS’ten 2-3 kat daha yüksek hızda erişim olanağı sağlar.
TurkcellEDGE’i sadece bu teknolojiyi destekleyen telefonlarla ve bu teknolojiyi destekleyen bölgelerde kullanabilirsiniz. TurkcellEDGE'i destekleyen bölgeler, telefonunuzun Hücre Bilgisi ekranının yanında (E) olarak belirtilir. İlk kez ABD'de uygulanan ve Avrupa’da da yaygınlaşmaya başlayan EDGE, multimedyayı cebin ayrılmaz bir parçası haline getirecek.
TurkcellEDGE ile cep telefonlarınızı çevrimiçi iletişimde çok daha etkin ve verimli kullanıp, logo, resim, melodi servislerinden çok daha rahat yararlanabilirsiniz.
EDGE (Enhanced Datarate for GSM Evolution) teknolojisi yer, telefon ve yoğunluk gibi kriterlere bağlı olarak GPRS’ten 2-3 kat daha yüksek hızda erişim olanağı sağlar.
TurkcellEDGE’i sadece bu teknolojiyi destekleyen telefonlarla ve bu teknolojiyi destekleyen bölgelerde kullanabilirsiniz. TurkcellEDGE'i destekleyen bölgeler, telefonunuzun Hücre Bilgisi ekranının yanında (E) olarak belirtilir. http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/mobilinternet/turkcelledge