iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer

recep84 -> iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (16 Temmuz 2008; 22:54:56)

selam arkadasar, belcıkadan gelıyorum ... turkcem bozuk olabılır kusuru bakmayın

belcıkadan ıphone getırdım turkcel gıtım kart aldım ama olmıyor

soyle olmıyor arama menusu tıklıyancan acıyor ve kapatıyor, sms menu tıklıyıcan acılıyor ve kapanlıyor
ama belcıka kaart takınca olıyorm er an gıbı bır menu gırıs edersem kalıyor ve arama veya sms okuyabılıyorum ...

aslında ben sadece egde ıcın lazım maıl takıp etmek ıcın , ozel bır gırıs etmek gerıkırmı ?

turkcel ve vodafona aynı ata edıyor

ınshallah yardıncı olursunuz
recep

lvthsgm -> Cevap: iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (16 Temmuz 2008; 23:16:41)

Ben de şimdi Belçikadayım.(Tongeren) Ya Almanya' dan yada Belçiaka Hasselt' den alacağm. Sen Türkiye' ye girişte telefonun seri numarasını kayıt ettirdin mi? Yada pasaportunla telekomdan bunu yapabilirsin.

Leopar -> Cevap: iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (16 Temmuz 2008; 23:17:42)

installer' dan iworld'ü yükleyin..

recep84 -> Cevap: iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (16 Temmuz 2008; 23:26:53)

selam lvthsgm, evet passport ıslemı etım :)

Leopar helal dogru ıworld problemı franzıca ıphone destek forum aynı dedı
nasıl gırıncem ınstaller wıfı yok burda :(

ıwolrd var ama belcıka ıcın hayarlı bunu turkcesımı varmı?
tsk ederım

recep84 -> Cevap: iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (17 Temmuz 2008; 13:00:01)

Selam arkadaslar

iphone calisiyor

114 fıiware ınstall etım ıplıs sayınsıde heheh tamandır cok sukur

turkcell ve iphone nasıl egde calıstırıbılırım ?
tesekur ederım

recep

lvthsgm -> Cevap: iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (17 Temmuz 2008; 13:06:15)

Yapman gereken bir ayar olduğunu sanmıyorum. Direk Gprs' den bağlandığında kapsama alannda bulunduğun yerde Edge varsa teefon direk Edge kullanır.

Yinede senin için Turkcell' in sitesinden bir bakayım.

lvthsgm -> Cevap: iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (17 Temmuz 2008; 13:08:21)

İlk kez ABD'de uygulanan ve Avrupa’da da yaygınlaşmaya başlayan EDGE, multimedyayı cebin ayrılmaz bir parçası haline getirecek.

TurkcellEDGE ile cep telefonlarınızı çevrimiçi iletişimde çok daha etkin ve verimli kullanıp, logo, resim, melodi servislerinden çok daha rahat yararlanabilirsiniz.

EDGE (Enhanced Datarate for GSM Evolution) teknolojisi yer, telefon ve yoğunluk gibi kriterlere bağlı olarak GPRS’ten 2-3 kat daha yüksek hızda erişim olanağı sağlar.

TurkcellEDGE’i sadece bu teknolojiyi destekleyen telefonlarla ve bu teknolojiyi destekleyen bölgelerde kullanabilirsiniz. TurkcellEDGE'i destekleyen bölgeler, telefonunuzun Hücre Bilgisi ekranının yanında (E) olarak belirtilir.
İlk kez ABD'de uygulanan ve Avrupa’da da yaygınlaşmaya başlayan EDGE, multimedyayı cebin ayrılmaz bir parçası haline getirecek.

TurkcellEDGE ile cep telefonlarınızı çevrimiçi iletişimde çok daha etkin ve verimli kullanıp, logo, resim, melodi servislerinden çok daha rahat yararlanabilirsiniz.

EDGE (Enhanced Datarate for GSM Evolution) teknolojisi yer, telefon ve yoğunluk gibi kriterlere bağlı olarak GPRS’ten 2-3 kat daha yüksek hızda erişim olanağı sağlar.

TurkcellEDGE’i sadece bu teknolojiyi destekleyen telefonlarla ve bu teknolojiyi destekleyen bölgelerde kullanabilirsiniz. TurkcellEDGE'i destekleyen bölgeler, telefonunuzun Hücre Bilgisi ekranının yanında (E) olarak belirtilir.
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/mobilinternet/turkcelledge

Turkcell' in sitesinden alıntıdır.

recep84 -> Cevap: iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (17 Temmuz 2008; 13:31:38)

uste E logosu var iphonda ama girmiyor

simdik EGDE sadece kucuk servisler icinmi ? Turkcell ıphone icin Egde servıs yok mu
yamı oylemi ?

tesekur ederim
recep

isson -> Cevap: iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (17 Temmuz 2008; 13:42:08)

edge ayarlarına kullanıcı adı şifreye internet yaz girer

recep84 -> Cevap: iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (17 Temmuz 2008; 13:43:31)

ıste ben belckıaka oyle edıyorum burda ben turkcell bır shop gırdım adam yok dırek gırıyor dedı
sıfre ve logın ne olması lazım

tesk ederım

isson -> Cevap: iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (17 Temmuz 2008; 13:44:41)

username:internet bu kadar

recep84 -> Cevap: iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (17 Temmuz 2008; 13:47:47)

girmiyor [X(]

belde boyle edıyorumdum

=> grps.base.be
=> logın : base
=> sıfre : base

baska hayar yokmu ?
ıyı gunler

isson -> Cevap: iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (17 Temmuz 2008; 13:50:44)

general-->network-->EDGE-->

APN :(bu boş)
Username:internet
Password:internet

iRoNMaSTeR -> Cevap: iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (17 Temmuz 2008; 13:52:00)

Edge Ayarları bölümüne giriyosun APN kısmına internet yazıyorsun küçük harflerle login ve şifre yi boş bırakıyorsun doğrucana internettesin [:'(]

@isson ben tam tersini yapıyorum şuan çalışan bir EDGE bağlantım var nasıl oluyor
birimizden birisinin ki yanlış diye düşünüyorum

Ama şuan EDGe çalışıyor mail alıyorum safariye bakıyorum

recep84 -> Cevap: iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (17 Temmuz 2008; 13:54:04)

oyle etım safarı bır arama edıcen bunu yazıyor

safarı cant open the page because ıt cant fınd the server [sm=s20.gif]

sagol usta

iRoNMaSTeR -> Cevap: iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (17 Temmuz 2008; 13:54:54)

quote:

Orjinalden alıntı: recep84

oyle etım safarı bır arama edıcen bunu yazıyor

safarı cant open the page because ıt cant fınd the server [sm=s20.gif]

sagol usta

Benim Dediğimi Yaptınmı Recep?

MuttFTS. -> Cevap: iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (17 Temmuz 2008; 13:56:24)

Turkcell edge/gprs kullanmak için ayarlar:

apn: internet
username v e password boş duracak bişe yazmayacaksınız..

isson -> Cevap: iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (17 Temmuz 2008; 13:57:13)

benimki yanlış iRoN sorry...
@recep84 APN:internet

recep84 -> Cevap: iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (17 Temmuz 2008; 13:57:17)

yes yes yes iRoNMaSTeR
[:(]

oldu hele sukur bende olmıyordor sanıyordum heheh
harıkasınız

turkcell nasıl kotur gıtıne bakıyorum ?
ne yazmak gerek ?

MuttFTS. -> Cevap: iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (17 Temmuz 2008; 13:58:58)

*123# yazıyorsun kontura bakmak için..

Ayrıca Turkcell kontorlu hat icin edge paketi var daha ucuz oluyor. onlardan almani tavsiye ederim.. altta verdigim adresten detaylari ogrenebilirsin

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/mobilinternet/cepteninternet

recep84 -> Cevap: iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (17 Temmuz 2008; 14:05:33)

selam sagolun arkadaslar

verdın lımkte 100 mb ıcın 9ytl bunu nasıl alabılırım abone olmıycam sadece odeme edıceyım
cunku ben ızıne geldım ve 5/08/08 gerı donuyorum

sagolun

recep84 -> Cevap: iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (17 Temmuz 2008; 14:18:46)

hersey ıcın tesekur edıyorum ben cıktın sonra gorusuruz ıyı gunler
mersı

MuttFTS. -> Cevap: iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (17 Temmuz 2008; 14:22:11)

Onu alamazsın, o faturalı hatlar için, sen haftalık haftalık al..

quote:

Orjinalden alıntı: recep84

selam sagolun arkadaslar

verdın lımkte 100 mb ıcın 9ytl bunu nasıl alabılırım abone olmıycam sadece odeme edıceyım
cunku ben ızıne geldım ve 5/08/08 gerı donuyorum

sagolun

recep84 -> Cevap: iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (17 Temmuz 2008; 23:08:19)

haftalık 50 megalık etım yetemse 100 ederım sımdılık cok super ıstedım gıbı :)
ıyı askamlar
recep

recep84 -> Cevap: iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (18 Temmuz 2008; 14:09:48)

selam arkadaslar ,

niye at yok bende dun hersey okdı

simdik uste no services yazili

turkcell at var bende[X(]

lvthsgm -> Cevap: iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (18 Temmuz 2008; 14:34:07)

Bulunduğun yerde şebeke olmayabilir. Daha önceden orda kullanabiliyor muydun?

recep84 -> Cevap: iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (19 Temmuz 2008; 0:38:30)

evet oluyordu

agıle messenger msn edıyordum du gece ve foto gonderıyordum canlı canlı sonramaıl takıp etım hersey guwzledı saba sımdıkte olmıyor

qwert007 -> Cevap: iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (19 Temmuz 2008; 0:58:48)

Recep Bey,

Masalı hatırlarsanız gece saat 00.00 dan sonra büyü bozuluyor ve pamuk prensesin arabası kabaga dönüyordu.

Sizinki de biraz öyle olmus, dün hersey cok güzelmiş, herşeyi halletmişsiniz ancak simdi problem cıkmıs.

İsin sakası bir tarafa,

Ayarlarıyla oynamadıysanız kendi kendine böyle bir problem olmaması gerekiyor, arkadaşın söylediği gibi acaba suan bulunduğunuz yerde turkcell cekmiyor olabilir mi?

Umarım kısa süre içerisinde problemi çözersiniz.

Selamlar.

recep84 -> Cevap: iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (19 Temmuz 2008; 19:58:14)

Selam arkadaslar hersey ok hersey icin tsk ederim

IFSO -> Cevap: iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (20 Temmuz 2008; 3:02:36)

Merhaba Recep Bey,
ben de gecici olarak belcikada yasiyorum. Mons dayim. Iphone u nereden aldiniz ? Kaca aldiniz. base ile kontat mi yapmak gerekiyor. 3g destekli mi ? Ve turkiyede kullanabiliyor musunuz ?

tesekkurler

recep84 -> Cevap: iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (6 Ağustos 2008; 10:24:36)

Selam arkadash izin biti beni geri dondum belcikaya

ben ekim ayarlarda almistim birinci nesil iphonlar 600 euro o zamanlar
simdik bildin gibi mobistar bayiler satiyorlar ama alirsan dikat et cunki abonne edicekler onla mecbur degilsin ...

3g kullanamadim dedim gibi birinci nesil
galiba base egde formul icin guzel tariferler var geri gucelendi

http://www.base.be/BASE/fr/Home/Professionnel/Internet_mobile/BASE_Data/Tarifs/page.aspx/3706

400 mb = 8 € ne guzelmis galiba onu alirim hehe
4 giga da var 20 euro ama ic gerek yok zaten is yerinde ve evde wifi var onu gerek yok benin icin ...

Turkiyede iste ilk gunler probleme yasadim 112 firmawre vardi 114 yukledim oldu sonrada
turkcel bayi gitim sordum egde formulu ne suna bilirsiniz onlar

25 kontur = 50 mb haftalik
benim icin cok iyi oldu tatilde hersey takip ediyordum mail hakkinda haber falan filan

gec yazdim icin kusuru bakma
turkcem dikat etme hahaha
iyi gunler
recep

qwert007 -> Cevap: iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (6 Ağustos 2008; 12:18:24)

Merhaba Recep abi,

Uzunca bir aradan sonra mesajını görmek güzel. Özlemiştik mesajlarını :))

Herkes 3G'ye geçiyor sen de geçsene.

Kendine uygun bir tarife bulmussun ve mutlusun,ne güzel.

Telefonunla beraber sana hayat boyu basarılar ve mutluluklar diliyoruz.

Belcikaya Selamlar :)

recep84 -> Cevap: iphone turkcell ve vodadafone at olmıyor :( (6 Ağustos 2008; 15:23:21)

selam arkadash ^^, iphone 600 aldim ekim hayinda, biri 350 euro alicak, bende sadece 175 € ekliyincede Iphone 3 g olucak ...
ama simdilik ic gerek yok bence, boyle hersey ok, dedim kisi almasa bile banane [:(]

iki, uc gun sonra 2.0.0 gecerim ...

iyi gunler

qwert007 sende inshallah istedidin gibi olur hayat

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.546875