'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 42918 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
ERGENLİK DÖNEMİNDE BARFİKS BOY UZAMASINI ENGELLER Mİ?
Yüzme hariç her türlü kas geliştirme hareketi ergenlikte boyu etkiler diye biliyorum.Boya gidecek besin kasa gidiyor.Dolayısıyla uzama engelleniyor.
Teşekkürler.
1 - 2 - 3 Diye uzadı artık bırakayım. Yaklaşık 1 - 2 Aydır hergün çekiyorum. Yani günde toplam 5 tane falan sakıncası olmuş mudur?
Abartmadan yaparsan çok da sorun olmaz sanırsam.Günde 3,5 taneden zarar gelmez sanırsam.Bu arada beslenmene dikkat et.Bol bol proteinli yiyecekler ye ve içecekler iç.
Yüzme hariç her türlü kas geliştirme hareketi ergenlikte boyu etkiler diye biliyorum.Boya gidecek besin kasa gidiyor.Dolayısıyla uzama engelleniyor.
Teşekkürler.
1 - 2 - 3 Diye uzadı artık bırakayım. Yaklaşık 1 - 2 Aydır hergün çekiyorum. Yani günde toplam 5 tane falan sakıncası olmuş mudur?
Abartmadan yaparsan çok da sorun olmaz sanırsam.Günde 3,5 taneden zarar gelmez sanırsam.Bu arada beslenmene dikkat et.Bol bol proteinli yiyecekler ye ve içecekler iç.
Arkadaşlar,ağırlık çalışın,barfiks çekin,şınav çekin,mekik çekin.Hepsinde de aynı.Beyne kasların kullanıldığını,dolayısıyla şimdiki gücünün yetmediğini ve gelişmesi gerektiği sinyalini gönderiyorsunuz.Beyinde mevcut besin ögelerini kaslara gönderiyor.Yani uzamaya göndereceğini kasa yolluyor.Nasıl olurda boya etkisi olmaz şimdi bunun ?
Bizim öğretmen anlatmıştı.Onun boyu 1.80-1.85 arası birşey.O da küçükken kısaymış.Fazla değil ama normallerden biraz daha kısaymış.Sonra barfiks çeke çeke düzenli olarak böyle devam etmiş.Bana öyle demişti.Barfiks çek diye.Ama ben şnav çekiyorum her gün.Yaklaşık 40-50 arası.Bazen 30 oluyor.
Hiç sorun olmuyor bende. 1.80 boy var üstelik yaş 14 . Şınav desem 5 tane ancak. Barfisk desem yarım çekebiliyorum . Ama güç bakımından güçlü oluyom nasıl oluyor. Yumruklarda felan
Hiç sorun olmuyor bende. 1.80 boy var üstelik yaş 14 . Şınav desem 5 tane ancak. Barfisk desem yarım çekebiliyorum . Ama güç bakımından güçlü oluyom nasıl oluyor. Yumruklarda felan
E zaten 14 yaşında 1.80 boyundaysan hafif kalıpta var ise güçlü olman çokta anormal bişey degil o durumda olman anormal.
Bilmeden konuşmayalım.Neymiş boya gitcekten kasa gidiyormuş saçmalığa bakın.Basketbolcular küçüklükten beri hayvan gibi vücut çalışıyorlar ama maşallah 2 metre boyları var.Barfiks çekme boyu kısaltmaz da engellemez de, uzamasına yardımcı olur mu bilmiyorum.Boyun uzamasına olumlu etki eden bir hareket önereyim, barfiks demirinde asılı kal.Bu mükemmel şekilde boy uzatır.
Bilmeden konuşmayalım.Neymiş boya gitcekten kasa gidiyormuş saçmalığa bakın.Basketbolcular küçüklükten beri hayvan gibi vücut çalışıyorlar ama maşallah 2 metre boyları var.Barfiks çekme boyu kısaltmaz da engellemez de, uzamasına yardımcı olur mu bilmiyorum.Boyun uzamasına olumlu etki eden bir hareket önereyim, barfiks demirinde asılı kal.Bu mükemmel şekilde boy uzatır.
adamım sen doğru söylüyon bilmeden konuşuyolar profesyonel halter çalışmadıktan sonra boya bi etkisi olmaz, hatta vücut çalışmak kemik gelişmi sağlam yapı iyi görününüm için her zaman en iyisi vücut çalışanlar hem daha iyi gellişiyolar genelde hep böyle, ben vücut çalışmaya başladım hem daha iyi bi görünüme sahip oldum hem güçlendim hem de kemikler gelişti boyum uzadı, almanyaya gittiğimde ordaki herkesde dehşet vücut vardı hem de hepsi uzundu, hatta orada vücut çalışmaya küçük yaşlardan teşvik ediyolar, Türklerin boy ortalaması almanlara göre kısa ama ordaki Türk arkadaşlar benden uzun, tmm onlar daha farklı besleniyolar ama beslenmede onlardan kalır yanım yok benim yine de, onlar vücut çalıştıktan sonra sonra boy ve kalıp olarak hayvan gibi gelişmişler, yani ordaki herkes vücut çalışıyo ama hepsi uzun buna ne demeli, vücut çalışmak her zaman iyidir insan çok daha farklı görünüm kazanıyor ve kendini daha hissediyor tabi profesyonel ilaç kullanan gösterici vücutculardaki iyi değil görünümü, o adam para kazanmak için o yolu deneyip insan dışı bi görünüm elde ediyo o da iğrenç, dr. mehmet öz bile düzenli olarak günlük şınav çekin vücut çalışın diye öneride bulunuyor kendisi de eskiden beri yapıyomuş zaten
aksine uzatır cok yararlı boy uzaması için barfiks,denedim ve gordum ;)yaklasık 1 senedir duzenli cekiyorum gunde 10 tane,hem kas ve vucut bakımından cok etkili 1 sende karın ve omuz kaslarım patlama yaptı super bir gorunum kazanıyorsun sana tavsiyem yapman..;)
Sonuçta her aktivite için enerji gereklidir. Atıyorum 1000 kalorilik enerji harcayıp 800 kalorilik besin alırsanız dengesiz beslenme nedeniyle vücudunuz kayba uğrar. O yüzden spor yapan insanlar genelde sağlam yerler.
1. ayakta dambıl çalışma ( en azından 20-21 yaşına kadar) 2. halter çalışma 3. squat çalışma bol bol süt iç kalsiyum olan her şeyi sömür ve protein tabi ki, barfiks boy uzatır, şınav yardımcı olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem06100 -- 12 Ocak 2011; 0:20:27 >
Kendini kaldıramıyorsun işte nasıl olması mı var? O yaşta o boy, kilo da varsa tamam zaten. Nasıl kaldıracak o kollar seni?
Omuriliğe baskı yapmayan her hareket boy uzamasına engel değildir. Bazıları yardımcı bile olur. Squat ve çok ağır press(halter altına girme, bench press dahil değil) hareketleri omuriliğe baskı yapar. Barfiks engel olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevoluciónTR -- 4 Mart 2012; 16:38:48 >
barfiks çektinten sonra 2-3 dakika asılı kalırsan boyunu durdurmayı bırak uzatmaya yardımcı olur, ergenlikte boyu iki şey durdurur, fazla mastırbas ve ağırlık çalışmaları.
Omuriliğe baskı yapmayan her hareket boy uzamasına engel değildir. Bazıları yardımcı bile olur. Squat ve çok ağır press hareketleri omuriliğe baskı yapar. Barfiks engel olmaz.
Barfix yerine günde 3-5 dk arası o bölgeye asılmaya çalış düzenli yap etkisi mutlaka olacaktır boyuna düzgün beslenme ve uykuda uzmanlar azda olsa etkiliyor diyordu spor ben gittiğimde bu yöntem etkili zaten esnetme hareketlerinin hepsi yardımcı olur tabi bu 3-4 ay da 10 cm olarak değil atıyorum senin genetiğinde ki boy 174-176 arasıdır mesela 180'i geçersin tabi bu hareketler en az 1 yıl tekrarlanmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 10 Aralık 2012; 21:42:35 >