Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Arkadaşım Pc Toplayacak Yardım ???

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Sistem Tavsiyeleri >> Arkadaşım Pc Toplayacak Yardım ??? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
V$$$

16 Temmuz 2008; 21:56:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Abilerim.Bizim bi arkadaş pc toplayacakta 3500 ytl limiti var.Bu paranın hepsiyle almak istiyor.Bende dedim ona 2000-2500 ytllik topla geri kalan parayı da her sene upragede yaparsın dedim.Sizin fikirlerinizi de almak istedim

Coming Soon MY Gamer Pc :D

İntel Core2Quad 9450 2.66GHz ^^ Gigabyte EP45-DS3R ^^ OCZ Reaper HPC 2x2GB 1066MHz ^^ Seagate 500GB SataII 32MB ^^ LG 16x H55N Dvd+Rw ^^ Powercolor Ati Radeon 512 MB HD 4870 ^^ Asus VW222S 22' Mnt. ^^ Thermaltake Armor+MX VA8003BWS ^^ OcZ GameXStream 700W ^^
kozan

16 Temmuz 2008; 22:09:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

max 2500 yeterlidir diye düşünüyorum tabi SLI ve CF yapıp çok çok sağlam bir makine kurmak istemiyosa ama 2 yıl sonra ağlamasın eskidi bu oyunları açmıyo diye onun için 2500 ytl ile şimdiki her oyunu açan bi makine kursun 2 yıl sonrada bi Upgrade ile makinesini kurtarsın derim.

Hatta çok yakınımda bi arkadaşım bu olaya örnektir 6000 YTL ye topladı 2 yıl oldu şimdi ağlıyo ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozan -- 16 Temmuz 2008; 22:08:58 >
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Sistem Tavsiyeleri >> Arkadaşım Pc Toplayacak Yardım ??? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Command & Conquer: Red Alert 3 (PC ve Xbox 360)
Uzun bir aradan sonra tamamen değişen bir Red Alert karşımızda.
HIS HD4830 Crossfire
ATI'ın orta alt seviyede yeni silahı HD4830 ve Crossfire performansı mercek altında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar