Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Turkcell/Avea *Internet Ayarı-Nokia

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Turkcell/Avea *Internet Ayarı-Nokia Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
spyae

16 Temmuz 2008; 20:38:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Nokia 2630 telefonum var,opera mini gibi yazılımları kullanmak için Turkcell WAP/gprs ayarı yeterli olmuyor.Turkcell-Internet ayarı gerekiyor.

2222 internet diye yazıp gönderdiğimde bu ayarı telefonumun desteklemediğini anlatan bir mesaj geldi.Fakat Nokia nın sitesinde bunun mümkün olduğu yazıyordu.Hatta müşteri hizmetlerini de aradım telefon desteklemiyor diye kestirip attılar.

Bende yılmadım uzun araştırmalarım sonucu Nokia Phone Settings diye bir internet sitesi buldum.

https://nokiags.wdsglobal.com/globalJumpPage.html

Buradaki yönergeleri izleyerek sonunda ayarı yaptım ve şimdi yüklediğim yazılımlar internete bağlanabiliyor.

En son sayfada telefon numarasını yazdıktan sonra pin kodu diye 4 basamaklı bir sayı çıkacak,gelen Web isimli ayar mesajında bu pin istenecek bunu unutmayın.

Ben 1-2 günden beri uğraşıyorum bu konu sabitlenirse birçok kişiye yardımcı olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 16 Temmuz 2008; 20:39:58 >
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Turkcell/Avea *Internet Ayarı-Nokia Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Zotac 9800GTX+ AMP Edition
nVidianın revize ettiği 9800GTX, ATI HD4850 karşısında
DisplayLink
USB üzerinden monitör bağlantı teknolojisi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç