usb kablomu bilgisayar tanımıyor. Bilgisayara takınca telefonda "SARJ OLUYOR" yazıyor ama bir türlü yeni donanım sihirbazı gelmiyor.Eskiden ne güzel gelirdi hemen.Başka bilgisayara bağladım sadece telefon sarj oluyor. Sorunu telin altında bulunankonnektörden sandım gittim bi konnektör alıp taktım tele ama gene aynı sorun!
FAR MANAGER programına da giremiyorum usb kablom olmadığı için. Girmem lazım .Çünkü telefonda menüye giremiyorum ve menu.ml dosyasını atmam lazım.
Bluetooth açık telefonda Bluetooth la FAR MANAGER programına girebilir miyim?
Eğer yoksa;bana bilgisayardan telefona bir program lazım.
MyPhone Explorer yükledim tamam telefonu tanıdı dosyalarına girdim ama Bi korunan dosya var(DYN_CONST.bin).O korunan dosyayı silebilirsem Filemanager.elf ile menu.ml dosyasını yükleyebilirim.
Telefonda ELF patch ı atmıştım.
Bi elf var.FileManager diye.Ben onu yükledim ama çalıştırınca DYN_CONST.bin dosyasını daha önceden yüklemediğim için oraya bi dosya gelmiş.Hemde korunan dosya olarak.Ve silemedim bir türlü. Samsung e250 ile telin içine girdim korunan dosya silinemiyor diyor.My phone Explorer da silemiyor
Silen bir program varmı?
Soracaksınız ki bluetooth la mobyExplarer jar dosyasını at diyeceksiniz. Tamam attım ama simdi başlat yok.Çünkü onuda patcha önceden kaldırmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametw300 -- 19 Temmuz 2008; 20:14:56 >
W700İ Sadece CİD49 Versiyondur Lütfen Arkadaşı Heyecenladıracak Gereksiz Sorular Sormayın Kardeş Anladığım Kadarıyla Senin Cihaz Off Yeni Yazılım Yüklemen Lazım Eğer SE Tool Görüyorsa Yükle Yok Görmüyorsa Sen Cihazı Yere Düşürmüşsün Veri Kristalini Kırmışsın (Cihazın İçinde Kristal Yok Teknik Bir Terim) Şarja Geçmesini Sebebide Veriyi 4 Konnektörden Alır Bunun 2'Si Şarj Yolunun Üstenden Geçerki Cihaz USB Şarj Olsun Ama Veri Kristali Kırıldığı İçin Veri Çalışmıyor Cihazını Bir GSM Serivisine Götür SETool Box İle İlk Dört Konnektörden Yazılım Atsınlar Olmazsa Isı Geçsinler Lehimleri Tazelesinler Düzelir Senin Evde USB Kablosuyla Yapabileceğin Birşey Kalmamış Varsa Garantiye Gönder Ara Sıra Da Dene Bazen Okuyabilir Yani Kafasına Eserse
W700İ Sadece CİD49 Versiyondur Lütfen Arkadaşı Heyecenladıracak Gereksiz Sorular Sormayın Kardeş Anladığım Kadarıyla Senin Cihaz Off Yeni Yazılım Yüklemen Lazım Eğer SE Tool Görüyorsa Yükle Yok Görmüyorsa Sen Cihazı Yere Düşürmüşsün Veri Kristalini Kırmışsın (Cihazın İçinde Kristal Yok Teknik Bir Terim) Şarja Geçmesini Sebebide Veriyi 4 Konnektörden Alır Bunun 2'Si Şarj Yolunun Üstenden Geçerki Cihaz USB Şarj Olsun Ama Veri Kristali Kırıldığı İçin Veri Çalışmıyor Cihazını Bir GSM Serivisine Götür SETool Box İle İlk Dört Konnektörden Yazılım Atsınlar Olmazsa Isı Geçsinler Lehimleri Tazelesinler Düzelir Senin Evde USB Kablosuyla Yapabileceğin Birşey Kalmamış Varsa Garantiye Gönder Ara Sıra Da Dene Bazen Okuyabilir Yani Kafasına Eserse
Öncelikle çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
w700 çook eziyet ettim bu telefona .Hep yere düştü.Betonlarda süründü.Çiziksiz yer kalmadı
Telefonumu sonunda hallettim Sinirlendim ve yerlere vurdum yeminle Şimdi açılıyor ama ekran gitti kırıldı yani.Ekransız çalışıyor ama.Müzik felan dinleyebiliyorum,biri aradığı zaman konuşabiliyorum.Satsan satılmaz eminim. Oyuncak olarak kullanırım artık
Şu ana kadar toplam
-5 hpm-70 aldım.(Biri orjinal diğerleri 5 ytl di) -Memory Stick 4 kere aldım(256 mb orginal kaybolmuştu.Diğerleri sahte 1 gb lıktı ve hemen bozulmuştu.Çünkü telefonun hafıza kartıyla bağlanan tellerinden biri kıvrılmış ve hafıza kartını takınca orayı oyuyor ve kullanılamaz hale getiriyordu -Usb kabloyu telleri koptu. -Kamera hepten çalışmıyor...... -Hoparlör pattattım ve hiç ses gelmiyordu 6 ytl ye hoparlör aldım ve orginalinden daha iyi ses çıktığını söyleyebilirim -Kamera kapağını kırdım. -Sarj konnektörlerini bozdum ve yeni almıştım 3 ytl ye. -Play/pause tuşunu çatlattım. -Ledlerin ikisinide çalışmaz hale getirdim
Hala bile garantisi devam ediyor 1 yıl var bitmesine ama nafile
Anlıcağınız telefon ölü. Sadece çağrı kabul edip rahatlıkla konuşuyorum ve 3-5 şarkı dinleyebiliyorum
Ama bu zamanlar çok sinirimi bozmuştu.Malzeme kalitesini hiç beğenmiyorum zaten sony ericsson un .Her taraf plastik.
Uffffff........Siz siz olun telefonunuza eziyet göstermeyin.
k550 alacağım.Şu sıralar baya ucuz(290 ytl)
Ses kalitesi özellikle hoparlör nasıldır w700 e göre Fotoğraf kalitesi eminim daha iyidir Zaten alıp hemen w610 a çevireceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametw300 -- 19 Temmuz 2008; 17:57:43 >
hocam sony.ye suc bulma tamam w700ün malzemesi belli dandik ama sen telefona yapmadını bırakmamıssın =)))
bence hiç yaptırmaya ugraşma telefonu görebilcen bir yere koy sürekli gözünün önünde olsun yeni alıcan telefonu kullanırken bir ona bak birde öbürüne bak sonra w700e veripte heba ettigin parayı düşün o telefonuda öyle kullan daha yararlı olur emin ol :D
not bende kullandım w700ü ilk çıktığı hafta alıpta pişman olanlardanım:D
Ben İlk Çıktığı Gün Gittim W700İ Aldım Ve Tam Bir Buçuk Yıl Kullandım Ve O Telefonla Gurur Duyuyorum Şu Anda W800İ Kapağı Var Üstünde Çiziksiz K800İ'Min Yanında Duruyor Bence W700İ Eşsiz Bir Telefon Bu Arada Kardeş Ne Demek Paylaşmak İçin Burdayız
ya ben telefonuma gözüm gibi bakıyorum.arada bir burada yazılanlara şaşmıyor değilim..duvara attım düzeldi..üstünde tepindim ekranı gitti ama olsun..yani çok ilginç..ya baya paranız var kıyabiliyorsunuz kolaylıkla yada arpanız fazla gelmiş..bungee jumping vs gibi extreme sporlar yapmanızı öneririm..
hala kurtulamadım w700 den ya evde başka tel yok habire mesaj gelio göremiyorum ekran kapalı Neyse ya böylede zorluk cekiyorum ama ben hakettim napalım ama hakikatende malzeme kalitesi çok vasat ya ekran daha ilk hafta çizilmişti
sadece 8 şarkı var mp3,radyo olarak kullanıyorum.Bide aramaları cevaplandırabiliyorum..