2 aydır temas kurduğum değerli arkadaşlarım Kumandan,Oerdem,SorrowOcean,CluberOO,kızılejder,BL@DE ve siz diğer forum donanım haber üyeleri ile ,tavsiyeler ve isteklerim doğrultusunda sistem siparişimi verdm ,cuma günü elimde olacak inşallah,stoklardan dolayı sorun yaşasamda bazı değişikliklerle verdim siparişi..Sorunsuz çalışacağını ümit ediyor,katkısı olan herkese teşekkür ediyor ve daha iyilerinin sizlerin olmasını diliyorum...
Age Of Conan da ati için 4870 le 8800 GT aynı sınıfta nerdeyse o nedenle 4850 ye yanaşmadım yoksa guzel kart,kızılejder daha iyi bilir ,oda baya ikna etmeye çalıştı:D
1.100 ytl ye geliyor ustelik stoklarla sınırlı ustelik eve getirip kmse kurmuyor? gene üstelik MONİTORU YOK ve Quad Core deil moral bocaksan hiç yorum yazma abi,ben bi gule gule kullan,iyi gunlerde kullan tarzi birşey bekliyodum ...Şahsen sistem alan birine öle yazarım ki senden daha engin bilgisi olan insanlar buna onay verdikten sonra senn yorum yapman bana yarar deil zarar sağlıyor bilmem fark ettin mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mccknightt -- 17 Temmuz 2008; 12:53:15 >
FadeToßlack
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 0 günü kaldı.
16 Temmuz 2008; 19:27:36
mccknightt sen ne yapmışın öyle. O sisteme verdiğin parayla hazırlanan ve bunun 2 katı performans sağlayan sistem gördüm.Bence parana yazık olmuş.Ama neyse almışsın artık,hayırlı olsun.
bana bu fiyata bunun 2 katı performans veren bir sistem gösterir misin hocam?Çok merak ediyorum gerçekten ve fiyatlar bence gayet iyi,erkan kartı benm ısrarım ama o anakart başka yerde en fazla 10 15 dolar ucuza olur ki onu başka yerden almaya uğraşamam bir daha,saolun yorumlarınız için ama 2 hafta çığırdım burda 1 haftaya alıyorum diye,hiç biriniz yanmda deildiniz o zaman,bana tavsiye veren destek olan adamlar belli,daha ii sistemler varsada sizlerin olur inşallah,kolay gelsn
bana bu fiyata bunun 2 katı performans veren bir sistem gösterir misin hocam?Çok merak ediyorum gerçekten ve fiyatlar bence gayet iyi,erkan kartı benm ısrarım ama o anakart başka yerde en fazla 10 15 dolar ucuza olur ki onu başka yerden almaya uğraşamam bir daha,saolun yorumlarınız için ama 2 hafta çığırdım burda 1 haftaya alıyorum diye,hiç biriniz yanmda deildiniz o zaman,bana tavsiye veren destek olan adamlar belli,daha ii sistemler varsada sizlerin olur inşallah,kolay gelsn
Tavsiye etseydik ne olacaktı. Buradaki (nvidia manyakları haric) herkse HD4850 ve Asus P5Q PRo yu tavsiye edecekti. Sen ne yapacaktın? Gene kafana göre davranıp 8800GT alacaktın. Çünki hala doğru yaptığını düşünüyorsun ki bence en büyük hatayı yapmışsın. Artık yapılacak bir şey yok Hayırlı olsun!
Fettah34 Tavsiye etseydik ne olacaktı. Buradaki (nvidia manyakları haric) herkse HD4850 ve Asus P5Q PRo yu tavsiye edecekti. Sen ne yapacaktın? Gene kafana göre davranıp 8800GT alacaktın. Çünki hala doğru yaptığını düşünüyorsun ki bence en büyük hatayı yapmışsın. Artık yapılacak bir şey yok Hayırlı olsun
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- öncelikle teşekkürler,Abi Age Of Conan oynadın mı bilemiyorum ama ben acıklamaktan yoruldum,bu oyun nvidia chipsetini destekliyor ve ati kullanıcılarının cok buyuk bir kısmı gerek kart performansı gerekse sürücü sorunu dolayısıyla karttan bu oyunda verim alamıyor ne kadar basit deil mi?en uyugn fiyatlı ve performanslı bunu gördm bunu aldım,ayrıca anakartıda çok sevdiğim saydığım bir kullanıcı tavsiye etti,onun su ana kadar 10 tavsiyesine uyduysam daha hiç yanılmadı gene,bu seferde yanılcağını sanmıyorum ki yanılırsa canı sağolsun;) dediğim gibi kendi isteklierm tavsiyeler ve stoklar doğrultusunda bunuları yapabildim,genede teşekkür ederim