Arkadaşlar n73 de öğrendiğim yavaşlık ve bazı sonradan değiştirme ile geçiştirilen problemlerden dolayı daha az bütçeli ama bi o kadar da iyi olan sonylere yöneldim ancak birçok şey yazılıyor forumda herkes yorum yapıyor, k750i ve w810i nin kameraları aynı fakat birisinin daha keskin fotolar(k750i) çektiğinden bahsediliyor
ayrıca k750i si olan arkadaşlarım joystick veya başka sebeplerden dolayı tamire gittiler
w810i için bir sorun duymadım açıkçası ama şarjı ile ve hoparlör sesi ile hala şüphelerim var
w800i ise diğerlerinden aşağı kalmıyor ve daha ucuz bu nedenle aklımı karıştırıyor
yardımcı olursanız ve aklımdaki sorunları gideirseniz sevinirim ve ilk kez bir sony kullanmaya adım atarım
teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reason666 -- 17 Temmuz 2008; 18:43:03 >
video dj music dj photo dj Kendi melododini yapıyorsun.photo shop,video birleştirme düzenleme vs vs 3 boyutlu oyun öz. karizmatik (truncu tuş bordu hele) fiyat/performas %100
walkman müzik çalar ipod a taş çıkarıyor. kamerası n73 ten iyi çekiyo (w810i 2.0 mP olmasına rağmen) __N73 3.2 Mp__
arkadaşlar avea sağolsun msj atıyorum ben en çok,telefonu elime aldığımda gerçi pek inceleyemedim ama ufak gibi geldi elime msj yazmada problem oluyor mu?bir de ekran kaç satır msj ekranında bilgilendirirseniz sevinirim