Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
dsmart hd kanallar yardım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> dsmart hd kanallar yardım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
aczimendi

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Temmuz 2008; 16:40:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

elimde d-smart tabanlı hd recevier mevcut.fakat kanal listesinde bulunan 2 hd destekli kanalı(discovery,eurosport) izleyemiyorum.
aynı sıkıntıları çeken arkadaşlara ya da konu hakkında bilgisi olanlardan çözüm bekliyorum.

pes4 hamachi

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2008; 21:26:45 

quote:

Orjinalden alıntı: aczimendi

elimde d-smart tabanlı hd recevier mevcut.fakat kanal listesinde bulunan 2 hd destekli kanalı(discovery,eurosport) izleyemiyorum.
aynı sıkıntıları çeken arkadaşlara ya da konu hakkında bilgisi olanlardan çözüm bekliyorum.

d-zmarta sorsana

Dual Core E2160 1800mhz@3.2 mhz günlük - Gigabyte P35-DS3L - 2gb kingston DualDDR2 800mhz@1066mhz 5-5-5-17 samsung 180GB GSata2 8mb Buffer - 20.01 '' İNCA lcd monitör -SKY STAR 2-coolmaster 390 watt PSU
- Philips DVD-RW -PC APARATLI ORJ. SONY DUAL SHOCLK 2
SPARKLE 8800gt coolpipe3 (725-2025)
daxir

17 Temmuz 2008; 9:17:58 

ben yardımcı oliyim kanalları açtığınız zaman nasıl bir sorunla karşılaşıyorunuz detaylıca belirtirseniz çok daha detaylı bir şekilde yardımcı olabilirim.

---2000 FilDişi Brava SX---
aczimendi

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

21 Temmuz 2008; 9:01:40 

quote:

Orjinalden alıntı: daxir

ben yardımcı oliyim kanalları açtığınız zaman nasıl bir sorunla karşılaşıyorunuz detaylıca belirtirseniz çok daha detaylı bir şekilde yardımcı olabilirim.

ses ve görüntü alamıyorum daha sonra sinyal ayarlarını kontrol edin panosu çıkıyor,yardımcı olursan sevinirim

daxir

21 Temmuz 2008; 13:44:44 

quote:

Orjinalden alıntı: aczimendi

quote:

Orjinalden alıntı: daxir

ses ve görüntü alamıyorum daha sonra sinyal ayarlarını kontrol edin panosu çıkıyor,yardımcı olursan sevinirim

hocam muhtemelen canak antenin bu kanallardan sinyal alıp hd samrta iletmiyor onuda en iyi şu şekilde anlarsın.
ayarlar-sistem ayaları-sinyal ayaları- ellegir 1

ellegir 1 seçeneğinin üzerinde gel ve kumandanın üzerinde tek basına + tuşuna bas karşına frekasları gireceğin bir sayfa gelir oraya hd kanlların frekanslarını gir;
frekans; 11145
polarizasyon; Yatay
senbol oranı; 05000
fec oranı; 8/9

olarak gir ve kaydet. ve sonra tekrar elle gir 1 seçeneğine gel ok bas karşına kanallardan ne kadar sinyal aldığın gelecektir. burda sinyallerin güçlüyse müşteri hizmetlerini ara ama yok sinyallerin güçlü değilse çanak antenini cok hassas yön ayarı yapman gerekecektir. saygılar...

---2000 FilDişi Brava SX---
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> dsmart hd kanallar yardım Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Komate Standı Video
Komatenin geliştirmiş olduğu bir müşteri yönetim yazılımı hakkında bilgiler alıyoruz.
AMD Puma Lansmanı : Acer
AMDnin yeni dizüstü platformu lansmanında Acer Standındayız

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir