Arkadaşlar uzun bir araştırmadan sonra canon almaya karar verdim. Ama teknik servis problemi olduğu söyleniyor ve bu iki modelin (a570 is a590 is)yapımı kalitesiz deniyor. Sizce diğer firmalarda aynı problem yaşanıyor mu? Eğer canon almalıysam hangisini almalıyım? veya aynı özelliklere (manuel mod fazlalığı) başka hangi markaya bakmalıyım? şimdiden çok teşekkür ederim saygılar....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feath -- 17 Temmuz 2008; 11:33:33 >
hocam elbet bilenler olur ama ben sanmıyorum canon gibi bir fotoğraf makinası devinin kalitesiz ürün üreteceğini.. ki bu söylediğiniz modelleri kullanan onlarca insan var.. problemli olduğu şöyle denebilir belki.. en fazla kullanılan makinalar olduğu için en çok teknik servis şikayeti gelen makinalar olabilir..
cep tel. örnekleri olduğu gibi.. en çok kullanılan marka nokia, en çok teknik servis şikayeti nokia dan gelir.. oysa siemens motorola daha kalitesiz ürünler üretir ama kullanan kişi sayısı az olduğu için sorunu yokmuş gibi görünür.. (şahsi düşüncem.. arkadaşlar daha detaylı bilgi vereceklerdir.. )
bana bu iki makinenin arasındaki farkı anlatabilecek olan varmı? birde internette 10 tl ucuz ve 2gb kart tripod şarjlı pil seti ve deri çanta hediyesini almak mı daha mantıklı hediyesiz olarak ykmden almak mı? bu hediyelerin toplam ücreti nedir? şimdiden teşekkürler...
söylediğin iki makine de son derece kaliteli ve kullanışlı.Bu forumu da incelersen kalitesiz gibi bir ifadenin kullanıldığını göremezsin.bunlara A 720 yi de bir üst model olarak ekleyebilirsin.
bana bu iki makinenin arasındaki farkı anlatabilecek olan varmı? birde internette 10 tl ucuz ve 2gb kart tripod şarjlı pil seti ve deri çanta hediyesini almak mı daha mantıklı hediyesiz olarak ykmden almak mı? bu hediyelerin toplam ücreti nedir? şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar bunlardan birini kesin alcam. imkanlar şöyle ürün mağaza hediyeler fiyat a570 fotozeynep 2gb kart tripod deri çanta şarjlı pil seti 323 a570 büroteknik yok 303
a590 fotozeynep 2gb kart tripod deri çanta şarjlı pil seti 360 a590 büroteknik yok 320
otmotvmhndsi
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 2 günü kaldı.
16 Temmuz 2008; 22:42:13
hacı 570ıs
ö-ne-ri-yo-ruummmm
otmotvmhndsi
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 2 günü kaldı.
16 Temmuz 2008; 22:44:27
YADA 59O al
yani , bu ikisinden birini alırsan mümkün değil tüh keşke öbürünü alsaydım diyeceğin bir fark olmaz.
A570 veya 590 farketmez bunların dışında a720 ıs daha iyidir ufak farkla ama fazla araştırmana gerek yok bu 3 üde seni memnun edecektir MF şart bişey değil