canon vs samsung yardımı (bugün son günüm) (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı

feath -> canon vs samsung yardımı (bugün son günüm) (16 Temmuz 2008; 14:47:13)

Arkadaşlar uzun bir araştırmadan sonra canon almaya karar verdim. Ama teknik servis problemi olduğu söyleniyor ve bu iki modelin (a570 is a590 is)yapımı kalitesiz deniyor. Sizce diğer firmalarda aynı problem yaşanıyor mu? Eğer canon almalıysam hangisini almalıyım? veya aynı özelliklere (manuel mod fazlalığı) başka hangi markaya bakmalıyım? şimdiden çok teşekkür ederim saygılar....

!!!Chinogolog!!! -> Cevap: canon yardımı (lütfen çok az zamanım var) (16 Temmuz 2008; 15:57:29)

hocam elbet bilenler olur ama ben sanmıyorum canon gibi bir fotoğraf makinası devinin kalitesiz ürün üreteceğini.. ki bu söylediğiniz modelleri kullanan onlarca insan var.. problemli olduğu şöyle denebilir belki.. en fazla kullanılan makinalar olduğu için en çok teknik servis şikayeti gelen makinalar olabilir..

cep tel. örnekleri olduğu gibi.. en çok kullanılan marka nokia, en çok teknik servis şikayeti nokia dan gelir.. oysa siemens motorola daha kalitesiz ürünler üretir ama kullanan kişi sayısı az olduğu için sorunu yokmuş gibi görünür.. (şahsi düşüncem.. arkadaşlar daha detaylı bilgi vereceklerdir..[sm=ok.gif])

merulaalba -> Cevap: canon yardımı (lütfen çok az zamanım var) (16 Temmuz 2008; 16:07:06)

canon a570 is çok övülüyor. full manuel kullanım çok artı bir özellik.
http://forum.donanimhaber.com/m_13812548/tm.htm

feath -> Cevap: canon yardımı (lütfen çok az zamanım var) (16 Temmuz 2008; 21:27:12)

bana bu iki makinenin arasındaki farkı anlatabilecek olan varmı? birde internette 10 tl ucuz ve 2gb kart tripod şarjlı pil seti ve deri çanta hediyesini almak mı daha mantıklı hediyesiz olarak ykmden almak mı? bu hediyelerin toplam ücreti nedir? şimdiden teşekkürler...

taleb -> Cevap: canon yardımı (lütfen çok az zamanım var) (16 Temmuz 2008; 21:30:05)

söylediğin iki makine de son derece kaliteli ve kullanışlı.Bu forumu da incelersen kalitesiz gibi bir ifadenin kullanıldığını göremezsin.bunlara A 720 yi de bir üst model olarak ekleyebilirsin.

merulaalba -> Cevap: canon yardımı (lütfen çok az zamanım var) (16 Temmuz 2008; 22:38:16)

quote:

Orjinalden alıntı: feath

bana bu iki makinenin arasındaki farkı anlatabilecek olan varmı? birde internette 10 tl ucuz ve 2gb kart tripod şarjlı pil seti ve deri çanta hediyesini almak mı daha mantıklı hediyesiz olarak ykmden almak mı? bu hediyelerin toplam ücreti nedir? şimdiden teşekkürler...

linki inceleyebilirsin.
http://forum.donanimhaber.com/m_23661201/tm.htm

+ internetten almak tabiki daha karlı. ykm, vatan,teknosa vs. firmalar internette bu fiyatlar varken hala utanmadan insanları kazıklıyorlar.[:-]

feath -> Cevap: canon yardımı (lütfen çok az zamanım var) (16 Temmuz 2008; 22:39:13)

arkadaşlar bunlardan birini kesin alcam. imkanlar şöyle
ürün mağaza hediyeler fiyat
a570 fotozeynep 2gb kart tripod deri çanta şarjlı pil seti 323
a570 büroteknik yok 303

a590 fotozeynep 2gb kart tripod deri çanta şarjlı pil seti 360
a590 büroteknik yok 320

otmotvmhndsi -> Cevap: canon yardımı (lütfen çok az zamanım var) (16 Temmuz 2008; 22:42:13)

hacı 570ıs

ö-ne-ri-yo-ruummmm[:'(]

otmotvmhndsi -> Cevap: canon yardımı (lütfen çok az zamanım var) (16 Temmuz 2008; 22:44:27)

YADA 59O al[:'(]

yani , bu ikisinden birini alırsan mümkün değil tüh keşke öbürünü alsaydım diyeceğin bir fark olmaz.[:'(]

feath -> Cevap: canon yardımı (lütfen çok az zamanım var) (16 Temmuz 2008; 23:07:59)

quote:

Orjinalden alıntı: otmotvmhndsi

YADA 59O al[:'(]

yani , bu ikisinden birini alırsan mümkün değil tüh keşke öbürünü alsaydım diyeceğin bir fark olmaz.[:'(]

manuel focus çok mu önemli?

askan22 -> Cevap: canon yardımı (lütfen çok az zamanım var) (16 Temmuz 2008; 23:41:17)

A570 veya 590 farketmez bunların dışında a720 ıs daha iyidir ufak farkla ama fazla araştırmana gerek yok bu 3 üde seni memnun edecektir MF şart bişey değil

feath -> Cevap: canon yardımı (lütfen çok az zamanım var) (17 Temmuz 2008; 11:33:20)

herkes gibi benimde kafam karıştı şimidide samsung nv8 ile a570 i kıyaslamaya başladım. eğer bugün karar veremesem kafayı yiycem lütfen yardım edin...

otmotvmhndsi -> Cevap: canon yardımı (lütfen çok az zamanım var) (17 Temmuz 2008; 11:47:21)

yaw güldürme beni yaaa,offf insanlar aldanıyor kağıt üstündeki yazılara yaa

tamam sensörü büyük,lensini daha kaliteli bir marka yapmış nv8in hatta daha ucuz

AMMAAAA;

570ıs veya 590 daki foto kalitesi varmı!!!!

Nerdee???

otmotvmhndsi -> Cevap: canon yardımı (lütfen çok az zamanım var) (17 Temmuz 2008; 11:59:31)

buyrun 570 - 590 karşılaştırması , FARKI SEN SÖYLE

http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=1&ma1=1&mo1=554&p1=3483&ma2=1&mo2=290&p2=1779&ph=21

Chryin -> Cevap: canon yardımı (lütfen çok az zamanım var) (17 Temmuz 2008; 14:34:01)

Sensör büyüklüğü dolayısıyla Samsung NV8 tabiki.

otmotvmhndsi -> Cevap: canon yardımı (lütfen çok az zamanım var) (17 Temmuz 2008; 14:48:56)

quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Ya hocam yapmayın ya,her sensörü büyük olan iyimi çeker yaaa????????????????[:-][:-][:-]

Kusura bakmayın ama kulaktan dolma bilgilerle cevap veriyorsunuz.Biraz daha mantıklı cevaplar verelim...

Chryin -> Cevap: canon yardımı (lütfen çok az zamanım var) (17 Temmuz 2008; 14:51:18)

quote:

quote:

Ya hocam yapmayın ya,her sensörü büyük olan iyimi çeker yaaa????????????????[:-][:-][:-]

Evet. Ayrıyetten sensör büyük olduğundan ISO performansı daha başarılı olur.

Senin mesajlarını takip ediyorum kullandığın makineyi herkese övüyorsun. Kağıt üstüne bakmayın bakmayın deyip duruyorsun, önce kendi makineni eleştir sonra diğerleri yere vur. Sonuçta kullandığınız makineler Compact makineler aşağı yukarı hepsi aynı.

Utanmasan benim makinem SLR makinelerden daha iyi diyeceksin. Biraz objektif olun.

Kulaktan dolma felan değil. Elimden birsürü makine geçti SLR, DSLR, Compact, DSLR-Like. Büyük sensör her zaman daha iyidir. Yukarda söylediğimi tekrar söylüyorum kullandığınız makineler compact makineler aşağı yukarı hepsinin kaliteleri aynıdır. Sonuçta bunlarla pro fotoğrafçılık yapmıyacaksınız. Anı fotoğrafları çekeceksiniz.

otmotvmhndsi -> Cevap: canon yardımı (lütfen çok az zamanım var) (17 Temmuz 2008; 15:56:05)

Eyvallah büyük sensör var.Eyvallah iso performansı daha iyi olur.Peki neden nv8 4 yıldız alırken ,a570 5 yıldız alıyor ve en önemli farkı fotoğraf kalitesinde atıyor???

4 yıldız 5 yıldız ları başka bir arkadaşın koyduğu siteden bakmıştım,bulur bulmaz buraya linki vericem,ingilizcenizde varsa anlarsınız,anlamadığınız nokta olursa çeviri yaparım.

teknikkonular -> Cevap: canon yardımı (lütfen çok az zamanım var) (17 Temmuz 2008; 16:12:09)

Ben şu mantığı hala çözemedim. "Bugün son gün", "çok acil" vs. gibi..
Hocam biraz bekleyin araştırın kulanalara soru yöneltin.

Büyükler ne der bilirsiniz "Acele işe şeytan karışı" [:)]

feath -> Cevap: canon yardımı (lütfen çok az zamanım var) (17 Temmuz 2008; 16:23:08)

quote:

Orjinalden alıntı: teknikkonular

Ben şu mantığı hala çözemedim. "Bugün son gün", "çok acil" vs. gibi..
Hocam biraz bekleyin araştırın kulanalara soru yöneltin.

Büyükler ne der bilirsiniz "Acele işe şeytan karışı" [:)]

hocam sende haklısın daha önce sordum biraz bekliyip sx100 mü alıyım die herkes kendi makinesini almamı söylüyo. biraz daha beklersem ötv fiyatlara yansıycak diye acele ediyorum. sizce fiyatlar artar mı.?

Chryin -> Cevap: canon yardımı (lütfen çok az zamanım var) (17 Temmuz 2008; 17:46:22)

quote:

Eyvallah büyük sensör var.Eyvallah iso performansı daha iyi olur.Peki neden nv8 4 yıldız alırken ,a570 5 yıldız alıyor ve en önemli farkı fotoğraf kalitesinde atıyor???

4 yıldız 5 yıldız ları başka bir arkadaşın koyduğu siteden bakmıştım,bulur bulmaz buraya linki vericem,ingilizcenizde varsa anlarsınız,anlamadığınız nokta olursa çeviri yaparım.

Kağıt üstündeki yazılara aldanma. [&:]

feath -> Cevap: canon yardımı (lütfen çok az zamanım var) (17 Temmuz 2008; 17:50:33)

quote:

quote:

Kağıt üstündeki yazılara aldanma. [&:]

bu ikisini kullanan arkadaşlar hangisinin fotograf kaliteli denebilir?

Chryin -> Cevap: canon yardımı (lütfen çok az zamanım var) (17 Temmuz 2008; 17:56:44)

Arkadaşım bak yine söylüyorum ikiside compact makine ikisininde kaliteleri aşağı yukarı aynıdır.

NV8'in sensörü büyük, ISO performansı daha başarılıdır A570'e göre.

Büyük sensör daha iyi fotoğrlaf, daha iyi ISO performansı demektir.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.4375