dün hiç bir şey yokdu sadece ko bölümünde bir linke tıkladım ve nod 32 trojan uyarısı yapıp engelledi ve siteyi kapattı bu gün açtım pc acılıyor 5 dk sonra bir uyarı cıkıyor ve bu sistem kapatılıyor bütün işlemleri kayıt edin yoksa kaybeteceksiniz sistemi kapatma işlemi nt autjorıty/system tarafından başlatıldı ileti sistem işlemi beklemedik şeklilde yenide n başlatıyor ne olur yardım edin
Trojan ve ya virus bulaşmıştır. Güvenli kipte, adaware ve ya spyware doctor ile tarayıp temizlemeni tavsiye ederim. 2 gün önce uğraştım aynı olayla. spyware doctor ile hallettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levcho -- 16 Temmuz 2008; 15:03:52 >
My birthplace : MadForest Erdem denen şey insanın içinde olmalı. Allah korkusuyla bi takım kötülükleri yapmayanlar potansiyel ahlaksızdır. Ahlaklı olmak dışardan cennet vaadi cehennem korkusuyla değil içimizde olmalıdır. Göz ile taciz ustasi olan türk erkeği,çâreyi dişisini türban içine sokmakta arar,oysa,kabahati kendinde arayıp çözüm bulmalıdır.
Açtığın 5dk daki süre zarfında Sistemi Geri Alma yı kullanabilirsiniz. Beceremicem derseniz Güvenli kipte açıp spywaredoctor ile taratınız
Edit : Konu Yanliş yerde bknz= Teknık yardım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ITheHeavenI -- 16 Temmuz 2008; 15:10:31 >
ko bölümünde öyle her linke tıklamayız resimlere bile zira orada çok lamer veletler türemiş durumda oyundaki karakterinizi soyabilrile içinizde kuşku kalmamasın için format atınız atmak istemenezseniz de kaspersky2009 kurun tarama yapıp silin