Arkadaşım ekran kartın kötü oyun oynamak istiyorsan acilen upgrade yapman gerek anlamıyorum zaten x1650pro ya neden 512mb ram koyarlar bide hangi oyundan verim alamadın merak ettim...
zoo tycoon ve pes 2008 de takılıyor bilgisayar sürekli.. daha yeni aldım ben bu kartı bu arada =)
+ arkadaşlar bombaya bakın.. overclock yaptım ekran kartına MSI'ın programı sayesinde.. VPU yu 594MHZ den 614 e çıkardm.. memory yi de 324 ten 331 e çıkardım.. ama skor düştü :S
2008 olan skor default ayarlar, bu ise overclocklu hali .. neden?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcurse -- 17 Temmuz 2008; 13:25:35 >
kardeş keşke o sistemi kumadan önce forumdan birilerine danışsaydın yeni aldıysan kesin sana satan kişi 512mb ram i ile gözünü boyamıştır...ya da sen 512 yi görünce bişey sanmışsındır tabii bide ucuz olduğu için...neyse geçmiş olsun forumda araştır bu aralar hd4850 lerin hezimetine uğrayan 8800gt ler yok pahasına gidiyo kaçırma al bi tane almışken o tek parça ramin yalnız kalmasın yanına bi tane daha al ki bi oh desin
kardeş X1650 pro günümüzde işini rahatça görür dediler.. araştırmıştım aslında.. ben 512 mb ram e kanmadım.. fiyatı diğer x1650 pro lardan 15 ytl daha ucuzdu.. ama skor farkı neyden kaynaklanıyor çözemedim..
:S yahu naptınız.. ben bu sistemi martta upgrade ettim daha zaten çok pis koydunuz bana biliyomusunuz.. ram alcam zaten de benim sorunum ekran kartını oc yaptıktan sonra neden puan düştü? + işlemciye oc yapamıyorum.. anakartımın biosunda oc özelliği yokmuş.. msi a sordum öğrendim.. başka şekilde oc yapma imkanım var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcurse -- 18 Temmuz 2008; 0:45:59 >
kardeş kusura bakmada bu kadar az parayla oyun sistemi kurulmaz herşeyin ucuzuna kaçmışsın...e param buna yetti dersen o zaman oyun oynamayı başka bahara bırakman gerekecek eğer son dönemde çıkan oyunları oynamak istiyorsan kesenin ağzını açacaksın...kesenin ağzını açmanda yetmez tabii birazda araştırma yapacaksın... elinin altında donanım haber gibi bi nimet var bunu değerlendir ben mesela 3 ay öncesine kadar piyasayı hiç takip etmezdim yeni çıkan parçalardan haberim yoktu yeni kuracağım sistemi tamamen dh forumlarında araştırarak oluşturdum çokta memnunum bütün parçaları 2.el aldım sıfır fiyatına nazaran en az %30-40 kar ettim ,neyse... sen şimdi o sistemem o/c yapmayı filan unut boşa kürek çekersin...upgrade şart umarım yardımcı olmuşumdur... eğer yanlış bir kelime kullanmışsam affola... bide merak ettim kim dedi sana x1650pro senin işini görür diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosanostra -- 18 Temmuz 2008; 1:44:24 >
benim param çok yetersizdi bu sistemi alırken.. o yüzden dedim param yetersiz, ne alabilirim en fazla şu kadar paraya falan diye.. bana x1650pro yu önerdiler.. ama ben sistemimin normal oldugunu düşünüyorum, kötü bi sistem değil. çift çekirdek sonuçta.. ekran kartımı param olunca yenilerim.. ayrıca oyunlardaki grafikler gayet güzel gözüküyor.. yani bana yeter bence.. ama kasmaması gerekn oyunlarda kasıyor anlatabildim mi? ben bundan önce fx5500 kullandım oradan biliyorum + biosta o.c menüsü yoksa bilgisayara nasıl o.c yapabilirim?