Giriş
16 Temmuz 2008; 12:57:35
arkadaşlar selamlar saygılar, samsung SGH - E250 sahibiyim, biriyle konuşurken aynı anda yeni arayan kişilere telefonun otomatik olarak meşgul tonu vermesini istiyorum ama buna ilişkin ayarlamayı ve nereden yapıldığını çözemedim bir türlü.. konuyla ilgili bilgisi olan varsa, nereden nasıl yapıldığını bana anlatabilirse süper olur.. şimdiden teşekkürler..
16 Temmuz 2008; 14:56:24
cevap için teşekkürler ancak tam olarak sorum bu değildi, ben telefonda konuşurken, beni arayan diğer kişilerin meşgul tonu almasını istiyorum..
17 Temmuz 2008; 13:50:26
quote: Orjinalden alıntı: farukkk quote: Orjinalden alıntı: renzokuken cevap için teşekkürler ancak tam olarak sorum bu değildi, ben telefonda konuşurken, beni arayan diğer kişilerin meşgul tonu almasını istiyorum.. arama bekletmelerini iptal et ewt supersin farukkk
17 Temmuz 2008; 23:50:56
quote: Orjinalden alıntı: farukkk quote: Orjinalden alıntı: *_*battalgazi*_* quote: Orjinalden alıntı: farukkk quote: Orjinalden alıntı: renzokuken cevap için teşekkürler ancak tam olarak sorum bu değildi, ben telefonda konuşurken, beni arayan diğer kişilerin meşgul tonu almasını istiyorum.. arama bekletmelerini iptal et ewt supersin farukkk rica ederim ya öylesine demiyorum faruk bilir harbiden harikasın be kahretsin NEO gibisin ya sayende samsunge250 ile hiç bi sorunum kalmadı vay be
18 Temmuz 2008; 15:51:36
saolun arkadaşlar problem yaşayanlar için menüden sırasıyla 9 --> 6 --> 3 seçeneğini değiştirmeleri gerekiyor.