Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
kota hakkında bilgi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> kota hakkında bilgi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hannibal_

16 Temmuz 2008; 12:33:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

smileadsl 1024 4 gb kotalı paketinde limit aşımında gb başına 10 ytl alıyo, acaba ttnet te olduğu gibi 3-4 gb aştığında 1024 limitsiz ücreti olan 49 ytl mi alıyo yoksa aştığın her gb başına 10 ytl almaya deva mı ediyo bi bilginiz varmı arkdaşlar ya

Darkwinter

16 Temmuz 2008; 12:39:20 

Telekom altyapısını kullanan bütün servis sağlayıcalarında kota aşım ücreti aynıdır. 1 GB başına 10 YTL ekstra ödersiniz. Maksimum faturanız da 63 YTL civarı gelir.

From Hell 2 Heaven..

yuemrek

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2008; 12:44:49 

Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTL'yi geçemez.

http://www.ttnet.net.tr/83.aspx

CluB C-MaX // C-MAX TDCi GHIA 2006 AYTOZU GRI \\
The club of Walkman phones// Sony Ericsson W810i \\
İmza Kuralları
hannibal_

16 Temmuz 2008; 12:59:38 

teşekkür ederim arkdaşlar ya ben smileadsl destek servisine mail atmıştım ama cevap falan gelmedi şu anda zaten 4 küsür gb kotam sınırsıza geçtim ama ayın 1 inden itibaren geçerli olur dediler. ttnet te de aramamıştım. tekrar saolun bilgilendiriğiniz için.

defacto99

16 Temmuz 2008; 14:20:45 

quote:

Orjinalden alıntı: yuemrek

Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTL'yi geçemez.

Ben de kotayı yaaklaşık 5-6gb aştım. Bu durumda faturanın 61,25 ytl geleceğiini biliyorum. Ancak, eğer kotayı 10 gb falan aşsam fatura 129ytl gelmesi gerekirken yine 61,25 ytl gelecektir ama 129-61,25=67,75 ytl lik kalan tutarı telekom gelcek ayların faturalarına bölerek alır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defacto99 -- 16 Temmuz 2008; 14:20:18 >

"" TOSHİBA SATELLITE A200-1AH ""
yuemrek

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2008; 14:24:42 

quote:

Orjinalden alıntı: defacto99

quote:

Orjinalden alıntı: yuemrek

Ben de kotayı yaaklaşık 5-6gb aştım. Bu durumda faturanın 61,25 ytl geleceğiini biliyorum. Ancak, eğer kotayı 10 gb falan aşsam fatura 129ytl gelmesi gerekirken yine 61,25 ytl gelecektir ama 129-61,25=67,75 ytl lik kalan tutarı telekom gelcek ayların faturalarına bölerek alır mı?

Merak etme kotayı her ay 100 GB bile aşsan ayda sadece 61,25 YTL gelir.Tecrübe ile sabittir.

Çünkü kota aylık olarak hesaplanıyor.Bir sonraki aya devredilemiyor.

CluB C-MaX // C-MAX TDCi GHIA 2006 AYTOZU GRI \\
The club of Walkman phones// Sony Ericsson W810i \\
İmza Kuralları
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> kota hakkında bilgi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Eray Soft Standı
Eray Softun dağıtımını yaptığı tarayıcılar hakkında bilgiler alıyoruz.
ICYBOX USB sabit disk kutusu
ICYBOXun 2.5lik usb disk kutusunu inceliyoruz

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir