yerinden kalkmak zor mu geliyor ayrıca herkes blablablabla diyecek diye birşey yok, o senin sorunun değil, karşıdakinin kendini ifade edememe sorunudur.. bu senin asosyal olduğunu göstermez...
ayrıca size party den party e koşun diyende yok, sadece insan gibi yaşayın, insan içine karışın.. yemezler sizi bunu demek istiyorum
yerine göre kalkmak gercekten zor geliyor dedim ya herkes blabla dicek bişi yok ama benim yaşantımda ne zaman telefon çalsa ya evden başka birini isterler yada beni bi yere çagırırlar
(saat sabah 10-11 sahile cagırırlar) istemiyorum diyorum yok evde ne yapıcan ya dısarda ne yapıcam hep aynı yer hep aynı insanlar hep aynı muhabbet + yoruluyorsun .kaç kere sahile indiysem dilencisi gayları lezleri nerede pislik insan varsa dolmuşlar 10-15 grup halinde dolasıp ortalıgı ayaga kaldırmalar istemiyorum evimde durur istedigimi yaparım
yerinden kalkmak zor mu geliyor ayrıca herkes blablablabla diyecek diye birşey yok, o senin sorunun değil, karşıdakinin kendini ifade edememe sorunudur.. bu senin asosyal olduğunu göstermez...
ayrıca size party den party e koşun diyende yok, sadece insan gibi yaşayın, insan içine karışın.. yemezler sizi bunu demek istiyorum
yerine göre kalkmak gercekten zor geliyor dedim ya herkes blabla dicek bişi yok ama benim yaşantımda ne zaman telefon çalsa ya evden başka birini isterler yada beni bi yere çagırırlar
(saat sabah 10-11 sahile cagırırlar) istemiyorum diyorum yok evde ne yapıcan ya dısarda ne yapıcam hep aynı yer hep aynı insanlar hep aynı muhabbet + yoruluyorsun .kaç kere sahile indiysem dilencisi gayları lezleri nerede pislik insan varsa dolmuşlar 10-15 grup halinde dolasıp ortalıgı ayaga kaldırmalar istemiyorum evimde durur istedigimi yaparım
evim güzel evim ev gibisi yok valla.
İnsan içine karışalımda etrafta insan var mı ki karışalım?
Asosyal insan arkadaş çevresinde (tabi eğer varsa) sürekli taşak geçilen kişidir.. sosyal dediğimiz tipler gibi ağzı çok boş ve iğneliyici laf yapmaz, etrafındaki sosyal insanlar onu kullanarak diğer sosyal insanlara kendilerini kanıtlamaya çalışırlar yada öz güven tazeler eylenirler, öle bi devreye gelirki arkadaşınız sizi tanıştırdığı yeni bir arkadaşa " işte bu murat çok konuşmaz internetten, bilgisayardan anlar biz onla sürekli daşşak geçiyoruz" gibi laflar etmeye başladığında.. artık onun arkadaşı falan değilsinizdir kendinizi kandırmayın (arkadaş bir zorunluluk değildir) sadece sıkıldığında eylenmek için kullandığı bir oyuncak olmuşsunuzdur sizi sadece bu yüzden arar ve çağırır. böle bir muamele gördüğünüzü düşünüyosanız yada buna yakın bir muamele... önünüzde 2 seçenek vardır bunun 1.si gayet basittir eğer bu kişiyi hergün görmek zorunda değilseniz birdaha arayıp sormayın ve çağırdığı yerlere gitmeyin.. sizi özledini bile sölicektir sakın inanmayın sizinle taşak geçmeyi özlemiştir.. eğer karşılaşırsanız kalabalık bir ortamda (görmezden gelemiyorsanız) onun önceden yaptığı işlerin (iş derken konu herşey olabilir sevgilisi bile) nasıl gittiğini sorun genelde bole tipler hayatta bi halt başaramazlar keyfi kaçıcaktır ve uzaklaşmak isticektir.. (kesinlikle laf dalaşına girmeyin bu tipler laf dalaşının kitabını yazmışlardır) ve 2. seçenek size bu muameleyi yapan sevdiğiniz bi arkadaşınızda olabilir yada her gün görüşmek zorunda olduğunuz biride... bu arkadaş sizi sinirlendirdiğinde kesinlikle çıtınızı çıkarmayın nefretinizi içinzde muhafaza ediniz.. sora tek yapmanız gereken size çok güvenen sizi koyun zanneden bu arkadaşla yanlız kalmanız(aynı gün içersinde) ona gayet dostça yaklaşın.. (öncelikle Kas,özgüven,yürek gibi şeylere ihtyacınız yok) ona sizi sinirlendiren espiriyi hatrlatın ve gülün ciddiye almadığınızı düşünsün (örnek: biz onla daşşak geçeriz hep demiştin ya bana demi diyip gülün) yakınlaşın ve aynen kaleci Volkan'nın Lincoln'e yaptığını yapın (video anlatımlı google da bulabilirsiniz ) yere eğilicektir yere düşürün tekmeleyin kalkmasına izn vermeyin zaten aklı başına gelecek ve suçluluk hissedip kaçmak isteyecektir.. bu arkadaş hiçbir şey yapmicaktır nedenmi sizi kimse görmedi, senin bunu espiri malzemesi yapmayacağınıda başkalarına anlatmayacağınıda biliyor, nekadar suçlu olduğununda artık farkında, gidip baskalarınada sürekli assağladığı sizden dayak yediğinide anlatamayacaktır. (unutmayın kurt olmak vardır birde kuzu postunun altındaki kurt olmak..) tebrikler gözünüzde yenilmez sizi sürekli aşşağlayan bu arkadaş artık size az da olsa saygı duymaya başlamıştır..(sizle dalga geçildiğinde kendinizi savunamıyorsanız arkadaşlarınızla genelde teke tek görüşün, gidilen ortam sizi bayıyorsa gitmeyin bi ortama gitmek size bişey kazandırmaz yada sosyal yapmaz. konuşcak bişi bulmakta zorlanıyosanız arada haberlere bakın siyaset futbol okul iş gibi basit konularda konuşun, Kızlardan çekinmeyin fakat sosyal tiplerin kullandığı taktik olan laf atma taktiğini sakın kullanmayın kızlar sizi çok fena ezicektir.. zaten düzgün kızlar çok konuşan erkeklerden hoşlanmaz.. kızlara potansiyel sevgili gözüyle değil arkadaş gözüyle bakmaya çalışın erkeklere nazaran çok daha iyi arkadaş olabilirler. normal bir kız arkadaş size çok şey öğretebilir.., hoşlandığınız bir branş veya yapmak istediğiniz bişi varsa kursuna gidin bişileri başarmak için değil sadece eylenmek için gidin.. 18+ büyükseniz ve hala sıska ve insanlara sokakta korkarak bakıyorsanız yapcağınız şey vücut çalışma salonlarına gidip çalışmak 1 senede kaslanır ve sokakta insanların gözlerinin içine korkmadan bakarak yürümeye baslarsınız çünkü spor mükemmel bir öz güven kaynağıdır.. )
@İhtiyarDelikanlı taktik güzelmiş deneyebilirim bir ara ama hangi birine
birde bu birileriyle dalga geçerek prim yapmak bana çok saçma ve yıkıcı geliyor zaten ancak kendilerine sosyal diyen ve diğer insanları umursamayan tek işleri prim yapmak olan tiplerin yaptığı bişi hayatımda hiç kırıcı olduğumu sanmıyorum insanalr arasında prin yapmak yada kredi toplamak gibi şeyleride denemedim gerçi ama denesemde yolu bu olmazdı...
herkes insandır ve herkesin duyguları vardır en kötüsününde en iyisininde buna bence dikkat edilmeli
Orjinalden alıntı: IhtiyarDelikanli 18+ büyükseniz ve hala sıska ve insanlara sokakta korkarak bakıyorsanız yapcağınız şey vücut çalışma salonlarına gidip çalışmak 1 senede kaslanır ve sokakta insanların gözlerinin içine korkmadan bakarak yürümeye baslarsınız çünkü spor mükemmel bir öz güven kaynağıdır.. )
Eheheh 3 ay oldu 9 ay daha geçsin bakalım sonuca
Thy every look and every grace so charm whenever I view thee, Until death overtake me in the chase still will my hopes pursue thee Then when my tedious hours have past, be this my last blessing given Low at thy feet to breathe my last and die in sight of heaven.
hani ben serco yalnız oyunsuzda sıkıo insani en cbk gecen zaman pc de kalmak 12 senedir pc kulanıom malesef çalısıom sıkıntı basıo onun dısında dısari cıkmam pc de otururm ekle benide
hani ben serco yalnız oyunsuzda sıkıo insani en cbk gecen zaman pc de kalmak 12 senedir pc kulanıom malesef çalısıom sıkıntı basıo onun dısında dısari cıkmam pc de otururm ekle benide