Giriş | |
|
|
|
17 Temmuz 2008; 21:03:13
|
|
|
beni de ekle hocam
|
|
17 Temmuz 2008; 21:12:15
|
|
|
Bende çok mutluyum
|
|
|
17 Temmuz 2008; 21:18:59
|
|
|
vay be konu tutmuş ben bukadar beklemiyordum devam beyler up
|
|
|
17 Temmuz 2008; 22:08:12
|
|
|
YENİ NESİL ASOSYALLERİNDİR BENİDE EKLE...
|
|
|
17 Temmuz 2008; 22:21:38
|
|
|
Anti-Asosyalizm|Asosyalizme Ölüm
|
|
|
17 Temmuz 2008; 22:28:08
|
|
|
asosyalligi yaşamak gereklidir kişi çevresinden kopmadan degişmesi çok zordur çünki gençlik çagında asosyal olmak normal bişeydir ama eger asosyal olan kişi kendini degersiz hissettiginden dolayı insanlardan uzak duruyorsa önce kendini degerli oldugu konusunda ikna etmelidir bunun dışında sürekli asosyal olunursa toplumdaki birlik beraberlik de bozulur. sırf sosyal olmak için sahte davranışlar sergilemek asosyal olmaktan çok daha kötüdür çünki bu durumda taklit yapan insanın insani olarak bir degeri kalmamış oluyor. asosyallerin sosyal oldugu bir toplumda yaşıyoruz burdaki asosyallerin sosyalliginden kastım:belli düşünce kalıplarını benimsemiş insanların kendi aralarında anlaşarak kendilerini sosyal olarak tanımlamalarıdır ama aslında sosyal degilde düşünce mahkumu olmuş olmalarıdır. gerçek sosyallik istenildiginde asosyal olunulabilen kişinin insani ilişkilerde kendi degerlerini koruyabilmesidir. bir de asosyal olmanın bir nedenide karşıdaki insanlara deger vermemktir bunun nedeni bence genelde ailede babaya veya anneye duyulan nefrettir bende şu anda babamdan nefret ediyorum bundan dolayıda insana olan sevgimi yitirdim öyle bir durumki sanki babamı sevmesem hiç bir insanı geröekten sevemeyecekmişim gibi geliyor bazen bazende tam tersini düşünüyorum bu kadar kötü birini seversem onu kabullenmiş olup kötü biri olurum diyorum kendime. kuran'da yazar insanların çogu cehennemliktir diye yani dışardaki insanlara göre davranışlarımızı degiştirmek zorunda oldugumuz durumlar oluyor örnegin amire karşı saygılı olmak sana kötü davranılsada bazı insanlarla ilişki içinde olmak insanda nefret duyguları uyanmasına neden olabilir zaten kötü bir aile ortamında yetiştirilmişse kişi hertürlü kötü etkiyi malesef insana karşı bir nefrete dönüştürür evet kendisine kötü davranmayan insanlara karşıda nefret duyar insan bir insana karşı nefret duymak salgın hastalık gibi diger insanlara karşıda nefret duymama neden oluyor ben kötü bir aile ortamında yetiştim asosyalligimi buna baglıyorum babam benle asla ilgilenmezdi hiçbirzaman ilgilenemeyecegi gibi kardeşlerimle aram hep kötü oldu kız kardeşimle 12 yıldır tek kelime konuşmuyoruz sonuç olarak kötü bir ailede dünyaya gelme suçunu işledim asosyalligimin asıl kaynagı bu olsa gerek yazımı okudugunuz için teşekkür ederim.
|
|
17 Temmuz 2008; 22:33:24
|
|
|
Abi ben kendime değer vermediğim için asosyalim muhtemelen yani bi sorun olduğu zaman hemen kendimi aşağılamaya başlarım bendeki tam olarak asosyallik değilde toplum fobisi gibi bişey çünkü milletle konuşmak istemiyorum gereksiz gereksiz birsürü sorular sorcaklarmış gibi geliyo
|
|
|
17 Temmuz 2008; 23:37:29
|
|
|
Listeyi Güncelledim Yeni Gelenler Hoşgeldiniz @şoray uzun yolda Yazı için teşekkür ederim
|
|
17 Temmuz 2008; 23:49:29
|
|
|
@nicer Dünden beridir her dakika buradasın ne bu ya .Enazından pencereni aç hava al biraz.
|
|
|
17 Temmuz 2008; 23:50:35
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Mass Effect 3 gündür uyumadan oyundayım ekle benide Hoşgeldin @palikan Yok böyle iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicer -- 17 Temmuz 2008; 23:50:09 >
|
|
17 Temmuz 2008; 23:51:05
|
|
|
benide ekle 2 aydır sokağa cıkmıyorum neredeyse
|
|
18 Temmuz 2008; 0:29:39
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: :White:DeviL: benide ekle 2 aydır sokağa cıkmıyorum neredeyse
SmaLLviLLe
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 2 günü kaldı.
|
 |
|
18 Temmuz 2008; 1:20:39
|
|
|
ya ben yarı assosyalim galiba , herhangi bir konu oldugunda düsüncemi bazen paylasırım (eger bu ortam kankalar vs. ise ) , harici her günüm dısarda gecer(tabi yaz ayları ) saat 5-9.5 arası dısardayım sonra yemek yerim falan daha sonra gene dısardayım aksam eve en erken 12 de falan gelsem oyun yada DH ya takılırım , benim sorunum karsi cinsle diyebilirim ya, okuldan falan bir kızın gözünün iicine bakmıslıgım,onla konusmuslugum cok olmamıstır,haliyle sevgilimde olmadı (1 tane sakayla karısık oldu 4 gun surdu onu saymıyorum ),ne biliyim bir kız yanıma gelse cok gariplesiyorum sanki kızın karısında gülünc bir sey yapıcakmisim gibi bir hissse kapiliyom,ondan uzaklasmaya calısıyorum,isin garip tarafı kankalarım kızlarla cok iyi iletisim kurabilen ,onlarla iyi vakit gecirip sohbet edebilen kisiler,yani erkek cevresiyle süper muhabbetim vardir fakat kızlarla yoktur,benden hoslanan kızlar oldugu kulagıma geldigi halde ben o kızla gidip 2 cift laf edemiyorum,kızla birlikte oldum diyelim-ne konusuruz,ne yaparız,diger arkadaslar ne düsünür,nereye gideriz gibi sacma sapan düsüncelere kapılıyorum,sanırım assossyalligim daha cok karsı cinse karsı olan cekingenligimden kaynaklanıyor bir sinema salonuna gitsek orada oturmus bir grup genc kız olsa ben onlara en uzak masaya oturma geregi duyarım (ne kadar sacma !)hadi onlara yakın bir yere otursam kızlarla bi göz teması kurmaktan cekinirim(kurmuslugum oldu heralde ama %80 cekinirim) ,kızlara karsı cekingenligim nedeniyle ders sırasında kızlara rezil olucam diye cogunlukla söz almaktan cekinirim.. Spor yanımda aktiftir 2 3 kez basket turnuvasına katıldım, 2 yıldız dalıcıyım, yelken yapıyorum ve 8 madalyam var vb. kısacası sporca sosyalim. Benim bu cekingenligimi nasil yenmem lazım napıcam bi yardım eli uzatın diyorum , su cekingenlik bir gitse ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmaLLviLLe -- 18 Temmuz 2008; 1:20:44 >
|
|
|
|
|
18 Temmuz 2008; 2:00:05
|
| | | |