Giriş | |
|
teknocel
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 2 günü kaldı.
|
 |
|
6 Ekim 2008; 16:34:13
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ~exampleGM~ quote:
Orjinalden alıntı: teknocel quote:
Orjinalden alıntı: ~exampleGM~ assosyaliğimi iyi ce lerlettim artık ailemden bile kimseye bulasmıyom bilgisayarım odam ve ben level 8 demisin 20 yaş altımısın 20 yasımı doldurdum ya odam cok pis oldu toparlıyamıyorum yav odanda bile hakimiyetin yoksa level 10 a dayanmışsın
|
|
|
|
|
6 Ekim 2008; 16:35:33
|
|
|
Master olcam yakında hisediyorum bir ,iki adım kaldı
|
|
6 Ekim 2008; 17:10:06
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: hamiltonyen quote:
Orjinalden alıntı: teknocel asosyallik hayatın acı gerçeklerinden kaçmaktır.o acı gerçeklerle hesaplaşamamaktır.ve tabiki yenilmektir.pes etmektir.mücadeleden kaçmaktır.başını öne eğip hayallere dalmaktır.modern zamanlar insanlık açısından zor zamanlardır.asosyalliğin en acı tarafı ise sosyal olmak istemesine rağmen sosyal olamamaktır.eğer asosyalliği benimsemişsen sosyalliğe özenmiyorsan ilkine göre daha avantajlı olabilirsin.öbür türlü hayat ızdırap olur. hocam naptn gidip camdan da atlayak mı ev açlaktaysa damarları jiletliyek mi asosyal olmak acı gerçeklerden kaçmaktır hee?dostum sen şmdi benm bügüne kadr neler gördüümü neler yaşadıımı nasıl biliosnda böyle bşey söylüosun.pes etmek yenilmek nası diosn..başına öne eip hayallere dalmak ne demk küçük emrah gibi yana da eğip abii bizm hiç sosyal yaşantmz olmadı abi de diek mi hacım yapma yaw. önceki sayfaları okursan asosyal olmamzdaki yada hepmz deilse de bazılarmzn asosyal olma sebenn bunu seçmek olduunu bunu seçme sebebmzn de SLAYER_OF_GOD'ın belirttiği nedenler hatta fazlasını olduunu görssn. ben sosyaldm vaktyle yemn ederm kafam şuan o zamnknden 5 kat daha rahat..evde oturp komedi dizlri izleyp pizzamı yerken katıla katıla gülebiliorm açıp oynumu oynuorm güzl bi film geldi mi sinemaa gidiorm ama öle kalabalk yerlere sittn sene gitmiorm çnkü nefret ediorm..sporumu yapıorm ha işime gitmio muyum mecbur gidiorm sevdiimi hergün gördüüm yere mecbur gidiorm O orda die kaçmıorm hçbişyden..yada 15 sene dost billdim adamı görcem die dışarı çıkmamazlk yapmıorm çıkıorm gördnce bşi dersede ağzına ediorm yani lafın kısası ki kısası kalmamış artk şöle bi baktmda.. asosyaim kafam rahat tek isteim bi kız ark o da sevdiim kızn olmasnı istiorm bşka kmse umrmda deil.işte böle tabi bunlar benm fikirlermdir herkese saygı duyarm her konuda el-cevap: sen asosyal değilsin.o sınıfa girmiyorsun. neden hocam?
|
|
6 Ekim 2008; 17:15:18
|
|
|
anti-sosyal sin bu arada sosyal-fobi forumunda takılıyorum :D ilaç önerileri falan var. yüz kızarmasına,kızlarla konuşurken heyecan yapmamak için, sosyal ortamlarda kasmamak için ilaca başlıycam haftaya( tam emin değilim iyice düşünmem lazım 1 ay sonrada olabilir )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyorai -- 6 Ekim 2008; 17:17:09 >
teknocel
|
 |
|
6 Ekim 2008; 17:57:37
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Nyorai anti-sosyal sin bu arada sosyal-fobi forumunda takılıyorum :D ilaç önerileri falan var. yüz kızarmasına,kızlarla konuşurken heyecan yapmamak için, sosyal ortamlarda kasmamak için ilaca başlıycam haftaya( tam emin değilim iyice düşünmem lazım 1 ay sonrada olabilir ) onun yan etkileri olmasın sonra saldırganlık gibi
|
|
|
|
|
6 Ekim 2008; 19:13:10
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Nyorai anti-sosyal sin onun yan etkileri olmasın sonra saldırganlık gibi kişiden kişiye değişir
|
|
6 Ekim 2008; 21:36:40
|
|
|
odasından ve bilgisayarından uzaklaşmak istemeyen her zaman dışarıda olmaktansa internette sörf yaparak yeni bilgiler edinmek isteyen dışarıdaki hayattan diğer insanlar kadar zevk almayan bilgisayar, tv, walkman, cep telefonu çalışmasa bile evden çıkmak istemeyen dışarı çıktığında güneş ışığından rahatsız olup 2 saat sudan çıkmış balığa dönmek istemeyen sadece içinde yaşayabileceği ve sınırlarının hayallerinden oluşmasını dilediği bir dünya isteyen bu yazıyı yazarken bile kendini ifade edememekten korkarak yüreği ve elleri titreyerek 2 saat boyunca uğraşan "ONLAR" diye tabir ettiği kendisi gibi olmayan insanlardan olmak istemeyen biri olarak klübünüze katılmak istiyorum.
|
|
9 Ekim 2008; 1:14:14
|
|
|
işte aradığım yeri buldum abi sadece bu sayfada yazanlri okudum ve evet forumdaki en gerekli topic.burda N asosyalist adam seçilebilirim kariyerim lise biteli 10 sene oldu degisen bisey yok çoğu zaman evde tek kalıyorum ve rahatsız olmuyorum. perdeleri hiç açmam güneşli havada dışarı çıkmam kız olayım yoktur olması içinde bugüne kadar hiçbişey yapmadım imdb top 250 nin 200 ünü + bircok anime full seri +ne kaadar samurai japan film varsa +bi çuval dizi+ izlemisimdir pc de xboxda oynamadıgım oyun yok lisedeyken kendimi john connor zannederdim tek yemek yerim alışverişe yttek çıkarım edit:şöle bi baktım sayfalara ne gereksiz insanlar var kendini bilmeyen kendine asosyal dien adama gelmiş akıl veriyor; öyle yapın böyle yapın., sosyal adamlar bikere senin bu topicde işin ne madem sosyal sin nedir forumun tüm topiclerini gezip hepsine msj atıyon,o kadar msji kızlarla gezerken mi attın. hırslarının esiri olmuş onların peşinden kosuyor ve benim hayatımı anlamsız buluyorsun? TATİLLER KÖLELER İÇİNDİR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitman -- 9 Ekim 2008; 1:20:54 >
|
|
|
9 Ekim 2008; 11:36:00
|
|
|
ölmüşsünüz siz ölmüş!
|
|
9 Ekim 2008; 14:03:58
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: borealatis ölmüşsünüz siz ölmüş! Zaten ölcez
Kilo çizelgesi:1.Tur->Mart:29/102,3->30/99,3->31/98,5_Nisan:02/98,3->03/97,2->4/96,7->07/95,7->08/95,3->10/95,1->12/94,9->13/94,4->14/94,2->15/93,9->16/93,1->17/92,9->18/92,7->20/92,3->22/92,1->26/91,7->27/90,5->28/90,3->30/90,2_Mayıs:02/89,4->05/88,5_Temmuz:25/88,0->26/87,3_Ağustos:01/87,2->02/86,9->03/86,5->04/85,9->05/85,6->06/85,1_Eylül:12/84,5
|
|
|
teknocel
|
 |
|
9 Ekim 2008; 14:12:26
|
|
|
|
sosyallik yada asosyallik seçme değildir.birtakım şartlar oluşur.
|
|
|
|
|
9 Ekim 2008; 16:54:18
|
|
|
Asosyalist in filmi:Fight Club dizisi:Two And A Half Men felsefe:samurai Son nokta:dıs görünüse önem vermediğiniz,ve berbere gitmeye üsendiginizden traş makinasiyla saçı kesmek
|
|
|
9 Ekim 2008; 19:53:35
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: hitman Asosyalist in filmi:Fight Club dizisi:Two And A Half Men felsefe:samurai Son nokta:dıs görünüse önem vermediğiniz,ve berbere gitmeye üsendiginizden traş makinasiyla saçı kesmek +1000000000  | | | |