[link=http:/****.com/files/123289459/Spb_Mobile_Shell_2.1-Skin-littlerainWM7.rar.html]http:/****.com/files/123289459/Spb_Mobile_Shell_2.1-Skin-littlerainWM7.rar.html[/link] Buradan bir tema indirebilirsin. Açıklamalar dosya içinde mevcuttur. **** yerine r a pidshare yazılacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girindegorun -- 16 Temmuz 2008; 13:21:42 >
Peki kurulumu nasıl yapıcaz? Ben normal temelardan bahsetmiyorum onların kullanımı kolay kopyala ve windows'un içine at o kolay. Ama benim sordugum farklı, today kurmada sorun yasıyorum!
Sorunum şu; today ekranında yaptıgım ekran koyucunun haraketli olmaması adres olarak http://forum.***.gen.tr/index.php?topic=2325.0 bu sitedeki her asamayı teker teker yapmama ragmen bir türlü sonuc alamamam! Bide ayrıca normal ana ekranda uzun olarak kalemle basılı tuttugumda ekranda hicbirsey cıkmaması diger P750 kullanıcılarındada varmı peki? O kadar ugrasmama ragmen bir türlü cözemedim (*** olan yere pocketpc yazınız)
Ekran karardıktan sonra kalem ile basmanız halinde hiç bir şey olmaması normaldir.Ekrana kalem ile basmak yerine kapatma tuşunu çok kısa süreli yukarıya itmeniz gerekmektedir.
Ekran karardıktan sonra kalem ile basmanız halinde hiç bir şey olmaması normaldir.Ekrana kalem ile basmak yerine kapatma tuşunu çok kısa süreli yukarıya itmeniz gerekmektedir.
P750'lerde öyle bir özellik yok herhalde cünkü hicbir sekilde olmuyor Ayrıca kapatma tuşunu kısa süreli yukarı kaldırdığım zamanda olmuyor, daha fazla yukarı itersem telefon kapanıyo zaten
P750'lerde öyle bir özellik yok herhalde cünkü hicbir sekilde olmuyor Ayrıca kapatma tuşunu kısa süreli yukarı kaldırdığım zamanda olmuyor, daha fazla yukarı itersem telefon kapanıyo zaten
Ben kısa sürel yukarı ittiğimde oluyor.Acaba cihazında bir arıza mı var?Bunu anlamak için yetkili servis ile görüşmelisin.
Ben kısa sürel yukarı ittiğimde oluyor.Acaba cihazında bir arıza mı var?Bunu anlamak için yetkili servis ile görüşmelisin.
Tam olarak nasıl bir uygulama geliyor böyle yukarı dogru ittiginde? Benim cihazda ben yukarı dogru ittigimde ekranı kapatıyor sadece
U.ygulama gelmiyor sadece ekran kapalıyken ekranı açmaya yarar.Ben ekran kapalı haldeyken sorun var zannettim.
Hayır ben yukarıda bir adres verdim. Oradada aynı böyle bir formda yazdım yazdıgım linke girip bakarsan görürsün. Tuşu yukarıya ittirdiğim zaman ekran kapanıyor ve acmak icinde aynı işlemi yapıyosun orası dogru ama yukarıda verdigim linke dikkatlice bakarsan demek istedigimi anlarsın "ekrana kalemle basılı tuttugun zaman cıkan menü" hakkında!
slm :) Arkadaşlar benim tel. çökmüş durumda netten indirdim romunu falan ama nasıl kurucam bilmiyorum bi yardımcı olursanız çok sewinirim. Rusyadan geldi daha kullanamadım wallaha :))