Şimdi Ara

ip sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ip configirasyonu otomatik olarak ayarlanmış iki malinada win 98 makina hemen ip alırken xp olan makina bir türlü almıyor.

sonra makinada bişe vardık dedik xp yüklü başka bir kasa taktık aynı sıkıntılar devam etti yani xp yüklü makinalar bir türlü ip almıyor
    biz anlayamadık anlayan arkadaşl veya bu sorunla karşılaşan varasa lütfen yardım etsin
    teşekkürler

hatta 98 deki ip leri verdy98 deki cat5 i taktm yine olmadıim
    xp lere el ile sondan başlayarak ıp versek dns yide el ile vereceksiniz yani herşey el ile verilecek denedinizmi bu şekilde bilmiyorum ama bide bütün hepsine el ile ıp verebilirsiniz bu en iyi çözüm oluyor bide modemin ıp aralıgı kaç örnrgin modem e 10 tane pc baglanabiliyorken biz tutupta 20 tane baglarsak ıp almaya bilir ıp aralıgınıda genişletmekte fayda var derim ama baklaım tekrar kolay gelsin
  • elle verdigin zaman olmuyor ise ethernet kartinda veya eternet cikis portunda bir sorun vardir. Oncelikle ethernet kartinin dogru driverlarinin yuklendigini kontrol et, XP otmatik taniyor ise bir de farkli surucu kullanmayi dene, driverlarin en son surumu oldugundan emin ol, kart tamamen mefta olmus da olabilir , yeni bri ethernet karti ile de dene. porttaki pinlerde cokme olmus olabilir, kontrol edip varsa duzelt. diger makinede calisan kabloyu denedigini ve calismadigini soyledin, her ihtimale karsi 3. bir kablo ile dene . Eger donanimsal veya surucu problemi degilse yaptigin her iki durum icin de calismasi gerekirdi .
  • teşkkler herkese
    Ip alamama sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.