Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sistemi biraz biraz yeniliyorum bir bakın.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Sistem Tavsiyeleri >> Sistemi biraz biraz yeniliyorum bir bakın. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
aykutix

16 Temmuz 2008; 9:17:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar ben teknolojiye her zaman geç ulaşmayı seviyorum fiyat yüzünden bir kaybım da olmuyor bence iyi böyle. Yeni çıkan bir parçayı kendime 1 yıl sonra alıyorum daha iyileri çıkıyo fakat almak istediğimin fiyatı yarı yarıya düşüyor... Bir tek işlemcide takılı kaldım ama onuda çok sonra değiştirmeyi düşünüyorum böyle işimi görüyor. Şuan kullandığım sistem ve değişecekleri yazayim:

Anakart: Asus K8N-VM
İşlemci: AMD Athlon64 3200+ (2.2GHz Venice)
Ram: 2 x 1gb DDR-400 Ram
Ekran Kartı: HIS Excalibur ATi Radeon 9600XT 256mb (PCI Express)
1. Harddisk: Seagate ST3500320AS 500gb 32mb cache SATA
2. Harddisk: Seagate ST340014A 40gb IDE
DVD: LG HL-DT-ST DVDRAM GH20NS10 DVD-RW
Kasa: ASUS TA9A1

Ben bu sisteme Sapphire HD3870 512mb 256-bit GDDR4 takmak istiyorum. Ayrıca kasayı da görünüşünü çok sevdiğim için Feel Hurricane II olarak değiştirmek istiyorum. Ancak bütçem şimdilik bu 2 parçayı değiştirmeye yetiyor daha sonra zaten çift çekirdeğe geçiş yapacağım. Benim sormak istediğim power supply alacak param yok. Şuan kullanmış olduğum ASUS kasanın içinden çıkan 400wt lık güç kaynağını beğeniyorum. Feel kasa alıncada içinden güç kaynağı çıkacak. Ben hangisi kullanayim? İkisinede dandik diyeceksiniz biliyorum fakat bütçe ayıramadım ne yapayim.???

˙·٠•● HãŁŁøwêĐ by Ťhy Ňãmê ●•٠·˙
~ ReferansLarım ~
okanbozkurts

16 Temmuz 2008; 9:20:18 

o sisteme alacağın 8600gt den yüksek ekran kartı sisteme darboğaz yapacaktır ve fell kasalardan çıkan psu lar piyasanın en dandik psu larıdır. Eğer sistem yenilemesi düşünüyorsan sistemini sat üzer.ine 400 YTL daha koy adam gibi bir sistem al

inanck

16 Temmuz 2008; 10:02:36 

asus k8n bende de var, 2004-2005'in teknolojisi o model. soket 754 uyumlu.
anakartını değiştirmeden zaten güncel bir sistem kuramazsın.
çünkü K8N ancak o dönemin sempron ve athlon'larını destekler.
piyasada satılan çift çekirdekli yeni işlemcilerin uyumlu olduğu arabirim farklı.
en iyisi arkadaşın dediği gibi sat yeniden topla.

aykutix

16 Temmuz 2008; 11:43:41 

:) 10 senedir bilgisayar sektöründeyim 754 soket ile AM2 soket arasındaki farklarını anlayabilecek kadar bilgim vardır herhalde dimi :)
Ben açıkcası anakart ve işlemcimden şuan memnunum sadece oyun oynamak için bir yenilik yapıyorum ve göze hoş gelsin diye. darboğaz yaparsada değiştirirz artık yaw.

~ ReferansLarım ~
mccknightt

16 Temmuz 2008; 13:30:32 

darboğaz yapacaktır hatta hiç bi fark alamazsın bence,bide psu ya cok yüklenip yakarsa cabası olur..baştan bir anakart şart oyunlara ilgin varsa

aykutix

16 Temmuz 2008; 15:18:56 

Benim amacım farklı arkadaşlar. Ben bu sistemle daha önce Crysis ve COD4 falan oynadım. x1650Pro vardı onla oynuodum ama onu sattım emektar 9600XT'em var şimdi onlada doğal olarak oynanmıyor bir ekran kartı alacam ama almışkende geleceğe yatırım gibi bişi yapıyorum. Şuan grafik kalitesi çok önemli değil sadece çalıştırsın ilerde zaten yeni sistem topladığımda bu ekran kartım canavar gibi durur. Yoksa bende bilirim 8600GT-Sonic almayı fakat geleceğe yönelik oynuyorum. Darboğaz dediğiniz şey beni çok etkiler mi?

~ ReferansLarım ~
Ubust

16 Temmuz 2008; 17:20:34 

quote:

Orjinalden alıntı: aykutix

Benim amacım farklı arkadaşlar. Ben bu sistemle daha önce Crysis ve COD4 falan oynadım. x1650Pro vardı onla oynuodum ama onu sattım emektar 9600XT'em var şimdi onlada doğal olarak oynanmıyor bir ekran kartı alacam ama almışkende geleceğe yatırım gibi bişi yapıyorum. Şuan grafik kalitesi çok önemli değil sadece çalıştırsın ilerde zaten yeni sistem topladığımda bu ekran kartım canavar gibi durur. Yoksa bende bilirim 8600GT-Sonic almayı fakat geleceğe yönelik oynuyorum. Darboğaz dediğiniz şey beni çok etkiler mi?
Herhangi bir kart 45 FPS alıyorsa crysis'ten 3200+'den dolayı 20-30 fps arası bir değer verecektir.Aslında bu sisteme HD3850 olur ama fiyatlar 140$larda.Bu sistemin darboğaz yapmayacağı en iyi kart bu.AA ve AF'yi açmadığın sürece HD3850 iyi bir kart bence.Diğer yandan ise HD2600 serisi ve 8600 serisine yaklaşma.Haddinden fazla dandikler.

Khrone

17 Temmuz 2008; 16:20:48 

hd4850 ekran kartlari f/p da lider durumda su anda bence biraz daha ver para veya bekle al bi 4850

Forgotten Realms...
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Sistem Tavsiyeleri >> Sistemi biraz biraz yeniliyorum bir bakın. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Hitachi Deskstar 1TB disk
Depoalama alanınız yetersiz mi geliyor? Hitachinin 1TB kapasiteli devi tam size göre
AMD Puma Lansmanı : Toshiba
Toshibanın AMD Puma ürünleri

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir