egzersayz
Uzaklaştırılmış 7 gün cezanın 2 günü kaldı.
16 Temmuz 2008; 14:29:38
arkadasım ben sana LC-POWER 1000W Legion X V2.9 PSU onerıyorum fiyat oLarak digerLerinden cok daha iyi performanms oLarakta asagı kaLacagını sanmıyorum.Kısa sureLı kampanyada kacırma derim...
SilverStone un 2 farklı yapıya sahip psu serisi var..
Bir bölümü çoklu rail sistemini kullanan , Zeus , Strider gibi serileri ..
2-4-6 Railli PSU lar, daha çok Stabilite için uygunlar... Şuanda piyasadaki bileşenler , özellikle Ekran kartları ve CPU lar yüksek Amper isteyen parçalar .. Çoklu Rail PSU lardaki Bölünmüş Amper değerleri , bazen yetersiz kalabiliyor. Özellikle Overclock yapacak Kullanıcıların Çoklu railli PSu lardan uzak durmalarında fayda var...
SilverStone Olympia ve Dechatlon ; bunlar ise Tek railden yüksek Amper değeri verebilen PSu lar .. Dechatlon serisi genel olarak Olympia serisinden Modüler olması farkıyla ayrılıyor .. İhtiyaç anında Amper gücünü gerekli olan bileşene yönlendirdiği için herhangi bir Amper / Watt sıkıntısı yaşamayacaınız PSU lardır ..
Ben O yüzden Olympia veya Dechatlon önerdim .. Bu konu hakkında forumda ayrıntılı bir yazı vardır .. Biraz araştırısanız bulabilirsiniz ..
Saygılar...
CoolerMaster Stacker 810 /// SilverStone Olympia 850 Watt PSU Core 2 Quad Q6600 @ 3.8 GHZ 475x8 : 1900FSB Daily with Thermaltake Big TyphooN /// Asus P5E3 DELUXE X38 /// Hi-Level 2x1GB DDR3 1333Mhz His İceQ3 Turbo HD3870 Crossfire Creative Audigy LS 5.1 /// Creative İnspire 5200 5.1 19" Samsung 932BPlus Nec DvD RW II Asus DVD RW Sata İnterface /// Samsung Cd Rw Seagate 2x250Gb Sata2 Raid0 /// Western Dijital 500 GB Sata2 Depo I /// Seagate 500GB 7200.11 DepoII
arkadaşım (kendi şahsi yorumum) iki power da çook güçlü ve seni yarı yolda bırakmayacak çok kaliteli markalar birinin birine çok çok fark edeceği yok çok az fark eder ama tasarımda bz açık ara önde para senin zevk senin ben olsam bz yi alırdım....