merhaba arkadaslar 3,5 yıllık phılıps dvd yazıcım bozuldugu ıcın hafta sonu yenı bı dvd yazıcı almaya karar verdım uzun senelerdırde yazıcı pıyasasını takıp etmıyordum nec marka yazıcı alacaktım forumdakı yorumlara baktıgımda cogunluk "uzak dur" "tavsıye etmıyorum" "dvd secıyor okumuyor" :) gıbı yorumlarda bulunmuslar gercekten bu kadar problem mı bır markamı bana en problemsız sata dvd yazıcı tavsıyenız ne olurdur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einhander -- 16 Temmuz 2008; 9:03:42 >
hangı marka model olursa olsun satın aldıktan sonra bır suru problemıyle ugrasmak ınsanı delı eder :)
tabıkı hepsının ufak tefek sorunları olacaktır ama en onemlısı dvd medya secme problemının olmaması donanım problemlerı cozulebılır garantı kapsamı ıcınde ama medya secme olayı duzeltılecek bır problem degıl
Bendede philips dvd yazıcı vardı fakat kapak motoru yandı. o yüzden bende geçen hafta bu modeli aldım birkaçkez cd yazdım birkezde dvd sorunsuz yazdım. philips den dahada sessiz çalışıyor, dahada rahat yazıyor.
Bir nec zede olarak kesinlikle uzak derim ve tavsiye olarakta Samsung tavsiye ederim neredeyse 15 tane samsung dwd rwli sistem kurdum şimdiye hiç biri sorun çıkarmadı ki kendimde samsung kullanıyorum ve çok memnunum ayrıca fiyatıda 30 ytlye kadar düştü, sata olanlarından alsan daha iyi olur kasa içinde hava akışına engel olmuyor.
bende samsung almayı düşünmüştüm (S203B sanırım) fakat birkaç forumda okudum şeyler beni vazgeçirtti. ayrıca samsung 'un sitesine baktığımda bir dvd yazıcı için 3,4 tane firmware çıkartmışlar. daha yeni bir dvd yazıcıya 4 tane firmware çıkması bana insanlık dışı geldi .
bir üst mesajdaki dvd yazıcıyı tavsiye ediyorum ben
Bendede philips dvd yazıcı vardı fakat kapak motoru yandı. o yüzden bende geçen hafta bu modeli aldım birkaçkez cd yazdım birkezde dvd sorunsuz yazdım. philips den dahada sessiz çalışıyor, dahada rahat yazıyor.
Nec yazıcım vardı. 6-8 ay içinde bozuldu. Tabi bu durum ne sıklıkla dvd-cd yazdığınla da alakalı ama 6-7 aydada bozulmazki kardeşim. Neyse yerine Asus aldım. Uzun süredir kullanıyorum hala ilk günkü gibi. Bilgisayar üzerinde bana rahatsızlık vermeyen ender donanımım :)
Şu anda hepsi burada da 55 ytl ASUS DRW-1814BLT 18X LIGHTSCRIBE SATA DVD YAZICI böyle bi ürün var. Nec ten ya da lg den iyi performans vereceğini düşünüyorum.