Arkadaşlar önce "montla..", sonra "otogara git", "osur kaç", "ok" , "tamam" şimdi de "dj misin" ve "admin misin"
Bu 7 cümleyi attığı mesajda barındıran arkadaşlar ciddi ciddi ceza alacaklar. Bunların sonradan üretilen, konuları kirletme amaçlı yazılan türevleri de dahildir.
Sonradan çıkıpta "Benim haberim yoktu. Bilmiyordum." gibi bahaneleri lütfen kullanmayınız.
Sizlerden biraz daha anlayış bekliyoruz.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Ses Kartı : Entegre | Chipset : Intel Q33 Express | İşlemci Hızı ( mhz) : 2.66 GHz | İşlemci Cinsi : CORE 2 DUO E6750 | Optik Sürücü : DVD+/- Supermulti 16x Lightscribe | İşletim Sistemi : Vista business 32 bit | Kasa Tipi : Small Form Factor | Ekran Kartı : Intel Graphics Media Accelerator 3100 | Bellek (Mb) : 1x1 GB | Sabit Disk ( Gb) : 250GB 7200 rpm SATA | İşlemci Hızı ( mhz) : 2.66 GHz
Sana nasıl bulsam, nasıl bilsem, Nasıl etsem nasıl yapsam da Meydanlarda bağırsam Sokakbaşlarında sazımı çalsam Anlatsam şu kiraz mevsiminin Para kazanmak mevsimi değil Sevişme vakti olduğunu...
Sana nasıl bulsam, nasıl bilsem, Nasıl etsem nasıl yapsam da Meydanlarda bağırsam Sokakbaşlarında sazımı çalsam Anlatsam şu kiraz mevsiminin Para kazanmak mevsimi değil Sevişme vakti olduğunu...
bu zamana kadar bu mesajları zaten büyük bir zevkle şikayet ettim, etmeye de devam edeceğim
CUMHURİYETÇİLİK##İNKILAPÇILIK##MİLLİYETÇİLİK##HALKÇILIK##LAİKLİK##DEVLETÇİLİK Beni seviyorsanız eğer ve anlıyorsanız.............|....dh-kemalistler birliği....|Sana Hasret Sana Vurgun Gönlümüz Laboratuvarlarda sabahlayın, kahvelerde değil..|.yuh yuh soyanlara...........|Neredesin Mavi Gözlüm Bilim ağartsın saçlarınızı, kitaplar....................|.soyup kaçıp doyanlara......|Nerde Nerde Nerdesin Dost Ancak böyle aydınlanır o sonsuz karanlıklar......|.insanlara kıyanlara...........|Bu Gemi Bu Karadeniz Mustafa Kemal'i anlamak ağlamak değil..........|.yuh nefsine uyanlara yuh..|Sarı Saçlım Mavi Gözlüm Mustafa Kemal ülküsü sadece söz değil. .........|....dh-kemalistler birliği.....|Nerde Nerde Nerdesin Dost
Bu DJ misin muhabbeti nereden çıktı? Kaçırdım ben onu. Tekrarı verilebilir mi. :/