Djmelih
Uzaklaştırılmış 60 gün cezanın 47 günü kaldı.
16 Temmuz 2008; 9:19:00
quote:
Orjinalden alıntı: spawn34
quote:
Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin
dj muhabbetini birisi açıklayabilir mi mont ve otogarı biliyordum da o yeni çıkmış heralde
Yöneticilerden müsade alarak açıklayım.
Nickini hatırlamıyorum dj.... diye bir arkadaş bir konu açıyor. Yanlış hatırlamıyorsam "şu şu şu nedir söyleyin sonrada gerçekten dj misin diye sorun" diyor. Biriside niye soralım diye cevap veriyor. dj.....: çünkü her girdiğim konuda "gerçekten dj misin?" diye soruluyor nickimden dolayı diyor. O konuda başlıyor dj misin muhabbeti.
15 günlük ban'dan sonra güzel bi patlamayala geldim galiba
forumda dolaşan 2-3 çeyrek akıllı kardeşlerimizin çıkardığı aşırı gereksiz, insanların topic açtığı anda onlarla dalga geçen, hiç kimseye bildiği halde cevap vermeyip "kedidir kedi", dj misin gibi laflar edenler işte bunlar..
"fakesin" veya "fake misin?" "yaş kaç?" benzeri tacizkar ve tahrikkar mesajlarda "hakaret kategorisinde" değerlendirilirse çok daha az kavga çıkar insanlar arasında..
bu espri değildi ve son zamanlarda iyice abartılmıştı iyi olmuş böyle olması.
kedidir kedi ve yan yatır ın da kalkması dileğiyle.
~ Asus F3SC ~İşlemci Tipi: Intel Core 2 Duo Santa Rosa / Chip Seti: Intel 965GM Chipset / İşlemci Hızı: Core 2 Duo T7300 2 Ghz 4MB 800MHz Santa Rosa / Ekran Özelliği: 15.4 / Ekran Kartı: Nvidia® GeForce 8400M DirectX 10 / Sistem Belleği: 2048MB / 4096MB / Sabit Disk: 160GB 5400RPM 8MB SATA / İletişim: Intel Pro 4965AGN 802.11a/b/g/Draft N + Bluetooth / Optik Sürücü: DVD Dual Yazıcı / OS: MS Vista Home Premium