ipod classic 80 gb sahibiyim ve ansızın ipodda bazı bozulmalar oldu tam olarak çalışıyor hiçbir sıkıntı yok fakat ne zaman taksam ipodu şarj oluyor bir gün açık duran pcde şarj ettim gene de dolmuor dolmuor... ayrıca o doldu işareti ipodu pcden söktüğüm zaman beliriyor anlamıyorum...
bunun dışında itunesla ilgili bi sorunum var şarkıları inanılmaz derecede yavaş atıyor başka bi pcde ise çok çok hızlı ve yavaş olan pcde zaman zaman çok hızlı bunun nedeni nedir? neyle alakalı yani bu durum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cankut23 -- 16 Temmuz 2008; 3:30:41 >
taktığın zaman şarj olması çok normal ama dolmaması değil. usb 1.1 olabilir. şahsen masaüstü bilgisayarım ipodun şarjını adeta sömürüyordu. sebebi de usb'nin 2.0 olmamasıydı. bilgisayara bağlayıp eject et. (kendi kendine tekrar takılacaktır gerçi) disk mode ile filan dene
acaba itunesdaki yavaşlığın sebebi de mi bu? usb 2.0 olması?
peki bu şarjın düzgün olması için ipod classic 80 gb 6.gen için ne gerekio tam verimi sağlamak için ve bunu değiştirmek mümkün mü? Ben de masaüstü sahibiyim.. Laptopda gayet hızlı atılıyor şarkılar..
Mesela ben video convert ederken iTunes'a şarkı atıyorum, yavaş şarkı atıyor.Öyle bir durum da olabilir yani açık olan başka uygulamalar yüzünden de yavaş atıyor olabilir bence.
Arkadaşlar benim ipod sürekli kendi kendine açılmaya başladı? sabah bi uyanıyorum şarj bitmiş, zaten şarjdan çıkarsam bile artık normalde yeşil olması gerekirken şarj dolu işareti var sürekli anlayamıyorum neden böyle oldu?