2 seneden beri düzenli olarak email la aktifleştirip kuruorm avastla tanıştıgımdan beri sorgsuz sualsiz hep onu kullandım gerek menusu gerek free olması gerekse memnun olmam
ama şimdi sormak istiyorum
bu antivir güzelmidir yanına ne kurmalıyım işe yaramaz bişeymi daha ii freeware varmı
1.Avast da iyidir ama yine ücretsiz olan AntiVir cok daha basarılı sonuclar vermekte. Virus tanıma oranı ve genel başarımı daha yüksek.
2.Bu tür ücretsiz antivirüslerin yanına çoğu zaman ek bir Anti-Spyware korumasının gerekli oldugunu dusunuyorum.
3.Eğer internette yüksek güvenliğe gereksinimizin varsa Windows un dahili firewall yazılımı yerine ek bir free firewall yazılımı kullanılabilir. Ama bence windows un kendi firewall u kendi basına yeterli korumayı saglıyor.
Avira Antivir Premium,Outpost Firewall Pro 2009,SpyBot Search & Destroy
Selamlar ben 4yil olmusdur avast kullaniyorum cok memnunum hic virus almadi iceri kendim izin verdigim zamanlar haric. Yaninda ek olarak Sygate Personal Firewall kurulu, saldiri downloadlardan virus sorunum yok + pc hic yavaslamiyor.
@Dark_m_Dark Boşver.Kurcalarsak yine tartışma çıkacak.Sonuçta memnunsanız sorun yok.Ama yanına tarama amaçlı avira free kurabilirsin.Arada bir tarama yaparsın avast ın kaçırıp kaçırmadığına bakarsın en azından.