o anakarti duymadim bilmiyorum ama illa olacak diye bir sey yok bilmem biliyor musun?bana asusun via cipli bir anakarti gelmisti yoktu yani.ozellikle koymamaya basladilar oc ozellikli anakart diye bir sey cikti halbuki koyacaklari 5 ayar degil belki.yoksa yoktur yani sen bulamadiysan biz mi bulacaz?
bende o frequency bölümü yok işte.. @.45 ACP; arkadaşım biraz sinirli bir yapın var sanırım.. anakart almadan hiçbir yerde görmedim overclock özelliği yok diye.. hiç olmazsa yazmazlar mı msi sitesinde anakartın tanıtımında?
e sende zaten dualcore center programıyla oc yapcan Utility cdsisnin içide var, dualcore centerla, live updatei kur, live update ten dualcore centerı update et, sora orda fanların ne hızda çalıştığı, cpu clock ayarları filan var ama ramleri nası yapıcağını bilmiyorum. He bide programda sol alt köşede bi ok işareti var ona basınca doğru düzgün ayar menüsü geliyo.
teşekkür ederim.. MSI ile iletişime geçtim.. Bana bir de bu BIOS ile deneyiniz dedi.. yolladığı dosyada bir adet exe dosyası bir adet de .143 uzantılı bir dosya var.. Ben bunları nasıl kullanıcam? Benim bios versiyonum anakartım için son versiyon aslında.. güncel yani.. bu verdikleri BIOS'u yüklersem sorun olmaz mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcurse -- 18 Temmuz 2008; 23:50:25 >
teşekkür ederim.. MSI ile iletişime geçtim.. Bana bir de bu BIOS ile deneyiniz dedi.. yolladığı dosyada bir adet exe dosyası bir adet de .143 uzantılı bir dosya var.. Ben bunları nasıl kullanıcam? Benim bios versiyonum anakartım için son versiyon aslında.. güncel yani.. bu verdikleri BIOS'u yüklersem sorun olmaz mı?
muhtemelen senin anakartın bir üst modelinin bios'unu göndermişlerdir.. aynı şekilde x38 moboları x48'e dönüştürme yolu var bios mod ile.. senin de karşılaştığın durum böle bişi olsa gerek
walla onu en iyi MSI'ın websitesinden öğrenebilirsin yada forumlara falan bak, bulabilirsin... biosun çeşidine göre değişior bios update adımları.. ben windows üzerinden yapıorum, sende msi sitesinden bulabilirsin bu yötemleri
adam da direk dosya göndermiş.. insan anlatır nasıl flash yapacağımı.. çok da rahatsız ettim.. fazla rahatsız etmek istemiyorum adamları.. MSI kendi programıyla yaptırıyor ama kendi programıyla biosu indirip otomatik kuruyor.. bu bios farklı oldugundan o programla yapamam..