|
DoubleDragon -> Cevap: Multimetre ile pil ölçümü (17 Temmuz 2008; 6:39:16)
|
quote:
Orjinalden alıntı: DoubleDragon quote:
Orjinalden alıntı: 241 Hazır konu açıkken ben de yeni konu açıp kirletmeyeyim ortalığı. Voltmetre ve ampermetre almayı düşünüyordum. Bu aleti yakınımızın çalıştığı bir mağazada gördüm. Yani alma imkanım var. Fakat aklımı kurcalayan bazı noktalar var. http://www.cihazpazari.com/urun_detay.asp?UrunId=87 Ürün bu, multimetre olarak geçiyor. Beklediğimden fazla özelliği var. Ki sonradan çok hoşuma gitti. 3999 count yazıyor. Bu ne anlama geliyor. 3999 ölçümden sonra çalışmayacak mı bir daha? Bu kadar çok özellikli olması dezavantaj olabilir mi? Ölçüm sonuçları iyi olmayabilir, çabuk arıza yapabilir vs. [sm=zuha.gif][sm=zuha.gif][sm=zuha.gif][sm=yerlerde.gif][sm=yerlerde.gif][sm=zuhaha.gif][sm=zuhaha.gif] Biraz araştırdım da count tamamen farklı bir şeymiş. Cahillik nelere kadir. [sm=evillol.gif] Tamam count sorusu iptal, öğrenmiş oldum. Diğer sorunun cevabı yeterli. Count; sayı saymak, kapsamak,... vs gibi anlamları var ama buradaki anlamı neymiş ben bilmiyorum. Söyleyin benim gibi bilmeyenler de öğrensin. Araştırdım, öğrendim, benim gibi bilmeyenler için yazıyorum. Count: Göstergede görüntülenebilecek en büyük sayıyı ifade eder.
|
|
|
|