Arkadaşlar malum turkcell bu aralar kampanyalarla başını almış gidiyo.Vodadone'dan pek ümidim yok ama Avea yine bi kıpırdamalar yapcak gibime geliyo.Çok mu iyimserim?
Avea'nın su anki tarifeleri bile benim için en kullanıslı hattın avea olduğunu kanıtlıyor,ayrıca bir kampanyaya gerek duymuyorum,ama olursa neden olmasın
Ava önce marka imajını düzeltsin. Çoluk çocuk asker hattı görünümünden çıkması gerekiyor. Şu oh be tiplemelerinden artık vazgeçmeli. Buna nasıl izin veriyor genel müdür anlamıyorum. Cİddi bir iş adamı olsa insan 505 yada 555 prefix li numara taşımaktan utanır ya..
Bu konuda Turkcellde yanlış yolda ama neyse. Şu tavuk muhabbeti ve recep ivedik Turkcelin marka imajını zedeliyor farkında değiller..
Avea sms paketi ve 180 dk bedavası devam ettiği sürece biz aveacılarıon vazgeçmeyeceği bir hat olarak devam edecek hayatına.
Şu an aveadan tek sıkıntım arar aramaz 2 kontörün gitmesi. Çok can sıkıcı bir durum. Kısa konuşmalarımda yada işyerimden 10-15 dk lık gidişlerimde asla yanıma almam avea hattımı. 2 kere arama yapsam 4 kontör gidiyor ve bu hiç hoş değil..
bence aveanın faturasız tarifelerde bir düzenleme yapması şart. hepsibir faturasız tarifesinde her yönle konuşmsk şartsız şurtsuz 1 kontör olmalı... mobilöğrenci tarifesinde TÜM AVEA HATLARIYLA GÖRÜŞMEK ŞARTSIZ ŞURTSUZ 5DAKİKASI 1 KONTÖR OLMALI, diğer yönlerde de 2 kontöre görüşmeye devam edilmeli yine şart şurt olmadan..... yani ve cazip faturasız tarifeler de çıkmalı mevzut operatörlere rakip ve müşterinize de alternatif olarak!!!!!!
faturalı hatlarda şebeke içi ve sabit hatlarla ucuza görüştürecek paketler çıkmalı... faturalı hatlara da 500 ve 5000 sms paketleri çıkmalı... faturalı hepsibir de her yönü aramak 25kuruştan 15kuruşa indirilmeli.... faturalı hatlara da patlicandan hediye konuşma süresi verilmeli....
tüm avealılara doya doya kullanabilecekleri herkesin ihtiyacını görecek internet paketleri çıkartılmalı...
aklıma gelmeyen ya da dahasını isteyen varsa eklesin lütfen. ben sürekli avea faturalı hat kullanan biriyim ve hattımdan çok memnunum. bi kaç eksiklik var onu da giderirlerse çok sevinirim...
volkan gerçekten güzel bir konuya değinmişsin avea artık şu koca kafalı çizgi film adamlarından kurtulmalı bu kadar kötü bir reklam anlayışı olamaz her çıktığında sinir oluyorum
Tarife Adı : HEPSİ BİR yani Her Yöne dakikası 2 KONTÖR neden BİR kontör değil .?
Avea şu bizler tarafından yazılanları okuyorsan yap artık HER YÖNE 1 KONTÖR ..!!! Avea Yap şebeke içi herkesle 5 dak. 1 kontör diğer aramalar 2 kontör ..!!