Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
IPOD TOUCH 8GB SAHİBİ ARKADAŞLAR İLGİLENİRSENİZ SEVİNİRİM...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Apple iPod >> IPOD TOUCH 8GB SAHİBİ ARKADAŞLAR İLGİLENİRSENİZ SEVİNİRİM... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
onur668785

15 Temmuz 2008; 22:33:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

MERHABA ARKADAŞLAR ipod touch 8gb almayı düşünüyorum biraz inceledim cihazı gerçekten çok marifetli internet olarak neredeyse bir pda'dan daha iyi diyebilirim laptop'ı aratmaz diye düşünüyorum internet konusunda.. herşeyi iyi güzel ama kafama bir soru takıldı bu cihazda bluetooth desteği varmı yok diye biliyorum ama yinede teğit etmek istiyorum bu kadar kaliteli bir mp3 player'ın sahibi cihazını kablolara bağlı dinlemek zorundamı kalıcak yoksa kablosuz kulaklık desteği mevcutmu birde dışarı ses vermemesi kötü olmuş belkide biraz saçma olucak ama yinede sormak istiyorum acaba bu cihaza wi-fi üzerinden bağlanabilen kulaklıklar varmı yani bu teknoloji mevcutmu sorularımı yanıtlarsanız sevinirim iyi çalışmalar...

[D]HanD

16 Temmuz 2008; 10:08:04 

Ben iTouch alcam daha almadm ama Bluetooth'un olmadığını net olarak biliyorum. Bluetooth yok. Gerçekten de dediğin gibi laptopu aratmayacak bi alet. İnternette olağanüstü şeyler yapıyor. Bnce interneti iyi ama bir PDA'dan iyi değildir. Kullanmadığım için yanlışsam düzeltsinler.

photographer86

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2008; 11:10:19 

Bluetooth yok Dışarıya ses vermiyor, ipod için dizayn edilmiş portatif hoparlör ile bu sorun ortadan kalkıyor. İnternette gezinmek çok hızlı, laptop'u aratmayacak kadar iyi bence. Şu an için tek sorun flash desteğinin olmaması. Ancak yakın zamanda flash desteğide eklenecektir İpod touch'a müzik çalar denmesi çok saçma, o bir PDA!

| Canon EOS 400D | Sigma 70-300mm F/4-5.6 APO | Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 | Canon BG-E3 Battery Grip |
|Toshiba 2gb Compact Flash Card | Hama-Star 56 Tripod | Lowepro-Fastpack 250 Bag |

>>APPLE 8 gb iPod Touch & İpod Shuffle User <<

onur668785

16 Temmuz 2008; 11:27:58 

şimdi arkadaşım herşeyi iyi güzel ama bluetooth sorunu kafama takılıyor sadece kablosuz kulaklık için diyorum ciddi anlamda böylesine üstün bir cihaza kablosuz kulaklık bağlanamaması gerçektende olağan durum olmamalı diye düşünüyorum portatif hoparlör güzel düşünülmüş fakat bu cihaza kablosuz kulaklık bağlanabilseydi gerçektende 10 numara diyebilirdim wi-fi ile çalışan kulaklıklar da henüz yok galiba gerçi çıkarmı onuda bilmiorum ama çıkarsa bu sorunu ortadan kaldırabilir die düşünüorum iyi çalışmalar...

dwadegok

16 Temmuz 2008; 13:23:08 

Arkadaşım bu siteye girip bi bak istersen. Bu tipte ürünlerin diğer markaları da bulunur heralde...

http://www.jabra.com/Sites/Jabra/EE-UK/pages/Product.aspx?productid=cf107799-43ce-41a8-b179-b20ce525c2f6&producttab=Details

Ayrıca böyle bişi de var:

http://www.jabra.com/Sites/Jabra/EE-UK/pages/Product.aspx?productid=fa305f24-2957-4580-a874-4a3ee7dbea4e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwadegok -- 16 Temmuz 2008; 13:22:54 >

==> D W A D E G O K <==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
onur668785

16 Temmuz 2008; 16:11:19 

evet güzel bi seçim olabilir anladığım kadarıyla ipodların tümünde bluetooth desteği yok hani müzikler veya videolar cihaza programsız atılmıyor acaba bu yüzdenmi gereksiz görmüşler çünkü ipod touch en iyi modellerinden gereksiz görmeseler bence esirgemezlerdi bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum?

onur668785

17 Temmuz 2008; 23:34:55 

arkadaşlar peki bu üründe messenger kullanımına imkan varmı yani kaliteli bir şekilde msn kullanabilmek mümkünmü

murtezacan

18 Temmuz 2008; 22:51:17 

Agile touch için bir program geliştirdi. Daha önce kullandığım programlar ile kıyaslanamayacak kadar iyi

onur668785

18 Temmuz 2008; 23:15:17 

murtezacan kardeş bugün teknosada cihazı bi nefsede olsa deneme imkanı buldum gerçekten internet konusunda pcden farksız olduğunu gördüm eğer msnde açılıorsa 10 numara diyebilirim ve kesinlikle 1 hafta içindede alırım fakat bir sorum daha olucak acaba net üzerinde bankacılık işlemleride görülebiliormu?...

mert.1907

19 Temmuz 2008; 0:25:08 

quote:

Orjinalden alıntı: murtezacan

Agile touch için bir program geliştirdi. Daha önce kullandığım programlar ile kıyaslanamayacak kadar iyi

merhaba suan bile touchtan giriyorum gercekten super alet ben msnye ebuddyden giriyorum bu agile messenger icin touchun jbli olmasi gerekiyor mu

onur668785

19 Temmuz 2008; 19:03:22 

arkadaşlar nette baya iyi bir alet deniliyor fakat flash player yokmuş bu kötü bir durum acaba yüklemek gibi bir şansımız varmı?

daniel_x

19 Temmuz 2008; 22:13:59 

quote:

Orjinalden alıntı: onur668785

arkadaşlar nette baya iyi bir alet deniliyor fakat flash player yokmuş bu kötü bir durum acaba yüklemek gibi bir şansımız varmı?

Flash player varmış ben böyle şeyleri pek bilmem ama ipodtaki youtube flash playerla çalışıyormuş.Senin dediğin büyük ihtimal javadır.iPod java desteklemiyor.Onun için de update yayınlayacaklarını söylüyorlar.Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniel_x -- 19 Temmuz 2008; 22:17:05 >

mfk44

19 Temmuz 2008; 22:59:51 

quote:

Orjinalden alıntı: onur668785

murtezacan kardeş bugün teknosada cihazı bi nefsede olsa deneme imkanı buldum gerçekten internet konusunda pcden farksız olduğunu gördüm eğer msnde açılıorsa 10 numara diyebilirim ve kesinlikle 1 hafta içindede alırım fakat bir sorum daha olucak acaba net üzerinde bankacılık işlemleride görülebiliormu?...

ben ykbden bankacılık işlemlerini yapıyordum kk ekstresi fln
ancak başka oolurmu bilmem flash player istemeyen bankaların işlemleri yapılabilir

iPOD TOUCH 16 GB NOKIA N73
murtezacan

20 Temmuz 2008; 0:04:56 

Evet, flash desteği gerekmyosa yapılabilir. Agile için evet jb şart. Jb yapmadan sadece internet üzerinden msn e girilebilir ama sürekli kopmalar, türkçe karakter desteğinin olmaması falan filan. Agile muhteşem Jb yapmaktan korkmayın arkadaşlar, ama yapabildiğiniz kadar az yapın. Çok ciddi bi sorun olmadan restore yapmayın.

Not: Satılık iPod Touch 8gb

kadirsayginer

20 Temmuz 2008; 19:54:23