Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
e8400 ve hd4850 everestte gösterdiği max stabil sıcaklık?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> Ekran Kartı >> e8400 ve hd4850 everestte gösterdiği max stabil sıcaklık? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
prens_of_persia

15 Temmuz 2008; 21:24:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar bu parçalara overclock yapmak istiyorum çoğu yerde e8400 ün normal değerlerini göstermediği yazıyor. bana bu iki parçanın everestte gösterdiği stabil normal sıcaklık değerleri lazım. parçalara + bir fan takmıycam üzerlerinde stock fanları bulunacak. sıcaklık değerlerine everestten bakarak sıcaklığın kaça kadar gelmesi normaldir? ( Her iki parça için )

HaCKeRBoY64

Sisteme Gözat

27 Temmuz 2008; 21:40:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

eskidendi o ben 1 ay önce aldım e8400 full yükte max 50 derece min soğutmaya göre değişir...
Ama 3.0 GHZi 4.0 GHZe çıkartınca açılır açılmaz 55 derecede başlıyor işlemci ısı yüksek olduğundan dolayı bilgisayar açılmıyor bile
HD4850ye gelince Hicksin konusunu incele fan hızını % olarak değiştirirsen 40 dereceye kadar soğutabilirsin kartını tabi defaultta... O.C. yaparken CCCde test etmeyi unutma ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaCKeRBoY64 -- 27 Temmuz 2008; 21:41:13 >

2007 Volkswagen Jetta 1.6 ComfortLine Metalic Deep Black / Nokia N70 Silver Black + 1GB / 2x Nokia N73 M.E. + (2+2)GB / İpod Nano 3G 4GB / Creative EP630 Black / Canon IXUS 75 / Creative SoundBlaster Live 7+1 / Philips SHP2500 / Philips SPA9300 / Philips MMS430(coming soon)
İntel E8400 3.00GHZ, Sapphire ATI HD4850, Asus P5K-E WiFi, Kingston 800 MHZ HyperX 2x1GB RAM, Seagate 500GB 32MB NCQ, CoolerMaster RC 690 KKP2 460W, Samsung 932NW 19"

...:::Oğuzhan:::...
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> Ekran Kartı >> e8400 ve hd4850 everestte gösterdiği max stabil sıcaklık? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Tümleşik Ses Kartları Video
6 Farklı anakart üzerinde yer alan ses kartı ve 1 adet PCI ses kartının performans karşılaştırması bu videoda
Mojopac video inceleme
USB belleklerinizi kisisel bilgi üstüne donusturun

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir