Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
acil yardım açılmıyor

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb. >> acil yardım açılmıyor Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
SERHOUL

Sisteme Gözat

15 Temmuz 2008; 20:35:26 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar lütfen yardım edin iphone bi program sildikten sonra reset attım ama şimdi açılmıyor apple logosu çıkıyor burda kalıyor repulish yapmaya çalışıorum ama pc yide görmüyor lütfennnn yardım edin ustalar

kyle007

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

15 Temmuz 2008; 20:38:55 

Apple logosunda takılı kaldığı zaman nekadar bekledin, benim bazen uzun bi süre takılı kaldığı olmuştur, sabırlı olup bekleyince açılmıştı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 15 Temmuz 2008; 20:39:48 >

E2180 2.0ghz @ 3.3 ghz (Günlük) ■ ASUS P5K-E WIFI-P35 ■ BALLISTIX 2x1 GB 6400 @ 5-5-5-15 1000 mhz ■ PowerColor HD4850 ■ HP 22" LCD MONITOR (w2207) ■ WD 250 + WD MyBook 1TB ■ CM RealPower 450W PSU ■ LOGITECH X-540 5.1 + SB 5.1 Live ■ LOGITECH G15 KEYBOARD ■ A4TECH X750BF + X7 GamingPad ■ SAMSUNG 20x SATA DVD-RW ■ COOLER MASTER Centurion-T05 @ KyLe mOD

baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

15 Temmuz 2008; 23:02:13 

quote:

Orjinalden alıntı: SERHOUL

arkadaşlar lütfen yardım edin iphone bi program sildikten sonra reset attım ama şimdi açılmıyor apple logosu çıkıyor burda kalıyor repulish yapmaya çalışıorum ama pc yide görmüyor lütfennnn yardım edin ustalar

Tam olarak ne yaptığını ve nasıl yaptığında ne gibi hata alıyorsun yazarsan yardım daha isabetli olur. Ne attın? Ne yükledin? Nasıl yapıyorsun da PC görmüyor? Bir hata veriyor mu?

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
kpmustafa

15 Temmuz 2008; 23:10:57 

Iphone'a reset at.

aggressor19

16 Temmuz 2008; 1:47:42 

arkadalsr bendede aynı sorun var ilogu kaldırdıktan sonra elma gitmedi iphonebrowserle girip bi işlem yapılması gerektigi yazıyordu ama hatırlayamadım yardım arkadaslar.

..::iPhone::..
...::Nikon D40::...
>>>> Resimlerim İçin >>>> http://parafin24.deviantart.com/gallery/ <<<<
carantina

16 Temmuz 2008; 2:21:26 

home ve wake tuşuna 10 15 saniye kadar basılı tut restart yapmış olursun bu şekilde eğer düzelmesse telefonu pcye bağla sonra yine home ve weka tuşuna 20 sn. kadar basılı tut pc ile bağlantı kurulucaktır sonrada restore edersin başka şansın yok benimde başıma geldi tek çözüm restore kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carantina -- 16 Temmuz 2008; 2:21:58 >

SERHOUL

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2008; 20:26:33 

sorun hallettim arkadaşlar sağolun dfu moduna aldım ve restore ettim şimdi gayet güzell

baha40n

16 Temmuz 2008; 21:54:58 

Geçmiş olsun.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb. >> acil yardım açılmıyor Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Be Quite Dark Power Pro 850W
Sessizligi ile unlu Be Quiet in 850watt lik yeni canavari
AMD Spider Platformu Lansmanı
AMD Spider Platformu Lansmanı : AMD Türkiye Genel Müdürü Bahadır Erbaş ile Röportaj

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar