Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Yükseltmeye değer mi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Yükseltmeye değer mi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ring

15 Temmuz 2008; 19:55:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba,
Şuan kullandığım sistem : Asus P5W DH Deluxe anakart ,E6600 işlemci, 2x1 Team Group Xtreem D2 800 ,xFi xtreme music seskartı vs. Anakart ve ramleri satıp üzerine 200 YTL koyarsam Giga EP45 DS3 veya Asus P5Q 45 serisi anakart ile Vista için 2 x 2 Team Group Xtreem 1066 düşünüyorum
Şimdilik İşlemciyi değiştirmiyeceğim. Bu yükseltme bana gözle görülür bir yarar sağlar mı, yoksa işlemci değiştirmeden bir işe yaramaz mı. Oyun merakım yoktur.Şuanki sistemimden ufak tefek sıkıntılarım da olsa memnunum. Ama şuan değiştirmezsem 1 yıl daha beklerim gibi geliyor.

İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim
Kolay gelsin.
Sunaoğlu

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

15 Temmuz 2008; 22:03:41 

Sanırım gerekmiyor.Oc yapmayacaksan gerek yok.bende sordum kaç kere ama pek fikir paylaşan yok.

“Bilim deyince, onda hakikat diye öne sürdüğü önermelerin kesin olmasını ister; kesinlik ise en mükemmel şekliyle matematikte bulunur. O halde bilim o disiplindir ki; önermeleri matematikle ifade edilir. O zaman matematiği kullanmayan disiplinler bilimin dışında kalacaklardır.”
M.Kemal Atatürk
Confusion

15 Temmuz 2008; 22:37:17 

işletim sistemin vista ise yada vistaya geçeceksen ram upg. iii bişi ama deilse getirisi yatıracaıın paraya deymez

"POWER OVERWHELMING
PAIN EVER LASTING
DESIRES NEVER ENDING!!!"
xtreme55

Sisteme Gözat

15 Temmuz 2008; 22:56:41 

Sistemin seni daha idare eder, beklemeni tavsiye ederim çünkü nehalem serisi geliyor ve soket yapısı değişecek.. O zaman sistemin değiştirmen çok daha mantıklı bir hareket olur..

ring

16 Temmuz 2008; 9:03:58 

Teşekkür ederim arkadaşlar.Beklemeyi tercih ediyorum.
Bir şey daha sorayım. Vista kullanmadım ama denemeyi düşünüyorum.Vista için gerçekten 4 GB ram gerekli mi

Kolay gelsin
MÜŞAVİR

16 Temmuz 2008; 9:54:53 

quote:

Orjinalden alıntı: ring

Teşekkür ederim arkadaşlar.Beklemeyi tercih ediyorum.
Bir şey daha sorayım. Vista kullanmadım ama denemeyi düşünüyorum.Vista için gerçekten 4 GB ram gerekli mi

Kolay gelsin

64 bit kullanacaksan 4gb çok rahatlatıyormuş. 32bit kullanacaksan zaten 4 gb ram i görmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulut_Taciri -- 16 Temmuz 2008; 9:54:20 >

ESKİ NİCK: Bulut_Taciri

"Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. "MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
xtreme55

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2008; 16:36:48 

Kesinlikle gerekli.. 2 GB ram ile 4 GB ram arasında Vista'da ciddi bir performans farkı gördüm..

ring

17 Temmuz 2008; 9:14:19 

Yanıtlar için herkeze teşekkür ederim.Mevcut 2GB ram ile vista yı kurup bir deneyeyim diyorum problem sıkıntı yaratırsa yükseltmek zorunda kalabilirim.
Sanırım sistemimi anakart ve işlemci olarak nehalem serisine yükselteceğim zaman ram leri de elden çıkartmak gerekecek.
SysEdit

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2008; 10:34:18 

Şu an için çok gereksiz bir masraf olur...Sistemin iyi..

QX6700@3.80 GHZ(Stabil) Quad-Core (Su Soğutmalı);Asus P5E3 Premium WiFi-AP @n ; 2 GB OCZ DDR3 1600 Platinum ; ASUS EN8800GTX Ekran Kartı ; Western Digital 300GB 10000RPM Velociraptor ;Windows Vista Ultimate 64 Bit
xtreme55

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2008; 15:05:45 

Fazladan ram almayı şimdilik düşünme, nehalem serisi çıkıncaya kadar 2 gb ram sana yeter ztn..

erdem_06

17 Temmuz 2008; 19:39:16 

vista için 2 gb ram yeter sana.Sistemin de iyi ztn değiştirmene gerek
yok

c2d e6320 default 1.86 ati sapphıre hd2600xt gddr3 kıngston 2x1 gb ddr2-667 asus vw192t 19'' intel dp35dp 160 gb sata logitech kablosus
hasanmustafa06

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2008; 22:39:20 

paranı biriktir bekle siteleri takip et bir ürün
piyasaya ilk cıktiğinda değil biraz fıyatı düşünce
al bolesi daha mantıklıdır

ring

18 Temmuz 2008; 12:33:21 

İlginiz için teşekkür ederim arkadaşlar. Beklemeye karar verdim.

xtreme55

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2008; 16:21:44 

quote:

Orjinalden alıntı: ring

İlginiz için teşekkür ederim arkadaşlar. Beklemeye karar verdim.

Doğru karar

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Yükseltmeye değer mi Sayfa: [1]
Buraya git: