merhaba, Şuan kullandığım sistem : Asus P5W DH Deluxe anakart ,E6600 işlemci, 2x1 Team Group Xtreem D2 800 ,xFi xtreme music seskartı vs. Anakart ve ramleri satıp üzerine 200 YTL koyarsam Giga EP45 DS3 veya Asus P5Q 45 serisi anakart ile Vista için 2 x 2 Team Group Xtreem 1066 düşünüyorum Şimdilik İşlemciyi değiştirmiyeceğim. Bu yükseltme bana gözle görülür bir yarar sağlar mı, yoksa işlemci değiştirmeden bir işe yaramaz mı. Oyun merakım yoktur.Şuanki sistemimden ufak tefek sıkıntılarım da olsa memnunum. Ama şuan değiştirmezsem 1 yıl daha beklerim gibi geliyor.
İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim Kolay gelsin.
Sanırım gerekmiyor.Oc yapmayacaksan gerek yok.bende sordum kaç kere ama pek fikir paylaşan yok.
“Bilim deyince, onda hakikat diye öne sürdüğü önermelerin kesin olmasını ister; kesinlik ise en mükemmel şekliyle matematikte bulunur. O halde bilim o disiplindir ki; önermeleri matematikle ifade edilir. O zaman matematiği kullanmayan disiplinler bilimin dışında kalacaklardır.” M.Kemal Atatürk
Sistemin seni daha idare eder, beklemeni tavsiye ederim çünkü nehalem serisi geliyor ve soket yapısı değişecek.. O zaman sistemin değiştirmen çok daha mantıklı bir hareket olur..
Teşekkür ederim arkadaşlar.Beklemeyi tercih ediyorum. Bir şey daha sorayım. Vista kullanmadım ama denemeyi düşünüyorum.Vista için gerçekten 4 GB ram gerekli mi
Teşekkür ederim arkadaşlar.Beklemeyi tercih ediyorum. Bir şey daha sorayım. Vista kullanmadım ama denemeyi düşünüyorum.Vista için gerçekten 4 GB ram gerekli mi
Kolay gelsin
64 bit kullanacaksan 4gb çok rahatlatıyormuş. 32bit kullanacaksan zaten 4 gb ram i görmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulut_Taciri -- 16 Temmuz 2008; 9:54:20 >
"Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. "MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Yanıtlar için herkeze teşekkür ederim.Mevcut 2GB ram ile vista yı kurup bir deneyeyim diyorum problem sıkıntı yaratırsa yükseltmek zorunda kalabilirim. Sanırım sistemimi anakart ve işlemci olarak nehalem serisine yükselteceğim zaman ram leri de elden çıkartmak gerekecek.