W610i tam bir walkman. Bence W610i çok daha güzel.. Sadece mesaj yazarken sorun çıkıyor. O da tuşa basınca harfler hemen değişmiyor. Bu yüzden yavaş yazmak gerekiyor.. Hızlı yazmaya çalışınca yazdığını okuyamıyorsun zaten. Fazla mesaj yazan biriyseniz K530i almalısınız. Yoksa W610i aradaki fiyat farkına değer bence... Ama W700i'den sonra otofocuslu makrolu bir telefon alırsanız çok daha zevk alırsınız.. Ben W700i'den sonra W610i almıştım...
Yazılım ve kasa farkı var ama W610i'nin turuncusu mükemmel.. Renk kişiye göre değişir tabi.. K550i'ye W610i yazılımı bile yükleseniz hoparlörde de kulaklıkta da W610i'ye yaklaşamazsınız...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pohuman -- 15 Temmuz 2008; 18:55:56 >
geçen cuma k550i aldım gayet memnunnum çok şık bir telefon özellikle siyahı çok güzel sağ tarafta ses yükseltip alçaltma tuşu bide kamera tuşu var resim çekimleri gayet başarılı ses çıkışıda fena değil şarjı baya iyi gidiyor kısacası güzel bir telefon.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak927 -- 16 Temmuz 2008; 4:34:59 >
Yazılım ve kasa farkı var ama W610i'nin turuncusu mükemmel.. Renk kişiye göre değişir tabi.. K550i'ye W610i yazılımı bile yükleseniz hoparlörde de kulaklıkta da W610i'ye yaklaşamazsınız...
detaylı açıklama yapabilirmisiniz
bu cihazlalar donanımsal olarak bile bir e bir aynı kulaklık ses cıkısının aynı yazılımla aynı seviyede olabilicegini belirtmek isterim