Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Turkcell Zıplayan kampanya. 1100 kontör hediye.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> Cevap: Turkcell Zıplayan kampanya. 1100 kontör hediye. Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cemsaglam

17 Temmuz 2008; 14:05:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

alakasız bir cevap bence. nedemek bu şimdi ?

çok geç

17 Temmuz 2008; 14:32:48 

kampanya yok
varmış gibi gösteriyorlar
100 kişide 1 kişi anca yaralanıyor

sen kendini acıya alıştırma,diren dünya'ya dünya değişsin...değişim yakında..
evo5558

17 Temmuz 2008; 16:53:48 

Kardeşimin hattini yaptim oldu. hat 7 8 aylik ve 2 ayda bir kontör yükleniyor, galiba turkcel fazla kontör yüklemeyen ve yeni olan hatlari kabul ediyor bu kampanyaya.

Güzel şeyleri yaşatmak onlari yaşamaktir.
ademcell

17 Temmuz 2008; 17:16:14 

aylardır kapalı olan kullanmadığım sim kartı telefona taktım aynı gün bu kampanya ile ilgili bilgi vermek için aradılar kabul ettim yani temel amaç hattını kullanmayanları kullanmaya teşvik etmek...
Birde bu hattın benim denediğim diğer hatlardan farklı yani hiçbir bedava kampanyasından yararlanmamıştı daha önce...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 17 Temmuz 2008; 17:16:26 >

HmB_SaL

17 Temmuz 2008; 18:24:53 

türkcell yağlı müşterilerini pışpış lamak yerine kontürü az yükleyen müşterilerinide düşünüyor bence alkışı hakedecek bir davranış.Ne kadar benim hattı reddetsede alkış

$izofren!

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

17 Temmuz 2008; 18:27:11 

mşteri hizmetleri tum turkcellilere degıl sahsı olarak belırlenen kısılere kampanyayı uyguluyor..

ben 3 tane hattım var yolladım şartlara uygun degıl dıye msj geldı ama babamın telefonuna hıc msj yollamadan 100 knt yukleyın zıpla kampanyasından 500 knt kazanın dıye...

Medion Notebook İntel Core 2 Duo processor T5250 İşlemci 1,5 GHz 2MB Cache 160GB Hdd 2MB Ddr2 Sdram İntel Gma X3100 Pcı Express 15.4" Wide Xga ekran (1280x800Pix) Dvd Yazıcı Parmak İzi Okuyucu Wireless 9 Hucrelı Pil Çoklu Kart Okuyucu Wista Home Premıum İşletım Sistemi..
tksharmely

18 Temmuz 2008; 0:05:57 

5 Hatta denedim sadece 2 Hatta kabul edildi. Annem ve babamın hattını kabul etmedi. Halbuki onlar benden daha fazla kontör yüklerler. Ben 2 Hafta önce kontör yüklemiştim kabul etti arkadaşım daha bugün kontör yükledi kabul etmedi Arkadaşımın kardeşinin hattına da yaptım onu da kabul etti Bu kampanya neye göre kabul ediyor ya da etmiyor bir türlü anlamış değilim ama diyeceğim tek kelime süper kampanya

Kusur benim imzamdır.Bir ismim olduğu sürece bir kusurum da olacak ve olmalı.
emrihak

18 Temmuz 2008; 2:41:52 

arkadaşlar hattına az kontor yükleyen aboneler için gecerli bir kampayadir amaç abonelere kontor aldirmaktir 3 ayri periyotta dagitacak kontorleri temmuz ayi 250 gelcek agustos ayi 350 eylül ayi ise 500 gelcek her 100 ve üzeri yüklemede hattına az kontor yükleyen ve hatti yeni olan abonelerde gecerlidir bu sistem...

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
evo5558

18 Temmuz 2008; 9:07:58 

Dünde kiz arkadaşimin hattina yaptik oldu, hat 3 aylik her ay 100 200 kontör yükleniyor. Ben galiba anladim şartlari, 1 yili geçmemiş hatlara yapiliyor bu kampanya çünkü bende kampanyayi kabel eden tüm hatlar yakin zamanlarda alinmişti.

Güzel şeyleri yaşatmak onlari yaşamaktir.
serefbey d1

18 Temmuz 2008; 10:49:05 

Sayın Demir,

Zıpla Kampanyası katılımı abonelerimizin Nisan ve Mayıs ayı kullanımlarına bağlı olarak belirlenmiştir.

Turkcell olarak müşterilerimizin memnuniyetini arttırmak üzere küçük dönemsel kampanyaları sürekli olarak yapıyoruz.

Müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak bizim için son derece önemli. Bu bağlamda sürekli çalışmalarımızın devam ettiğini bilmenizi isteriz.

Kampanyalarımız ve servislerimiz ile ilgili detaylı bilgiye http://www.turkcell.com/bireysel/kampanyalar , http://www.turkcell.com/bireysel/servisler linklerinden ulaşabilirsiniz.

Saygilarimizla,
Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S.

Ayfer Sarı

Müsteri Çözüm Merkezi

bungee20

18 Temmuz 2008; 14:44:38 

Kampanyadan Nisan-Mayıs aylarında hiç çağrı almamış abonelerimiz yararlanabilecektir. Kampanyadan yararlanıp yararlanamayacağını aboneler 8600'a ücretsiz olarak mesaj göndererek öğrenebilirler

serefbey d1

18 Temmuz 2008; 14:49:33 

* Kampanya 21 Temmuz 2008'e dek geçerlidir.
* Kampanyadan Nisan-Mayıs aylarında hiç çağrı almamış abonelerimiz yararlanabilecektir. Kampanyadan yararlanıp yararlanamayacağını aboneler 8600'a ücretsiz olarak mesaj göndererek öğrenebilirler.
* Kampanyaya kayıt kişi sayısı ile sınırlandırılmıştır.
* Her ayın teklifinden yararlanabilmek için önce Temmuz'da sonra Ağustos'ta da tekrar en az 100 kontör yüklemeniz gerekmektedir. Aynı şekilde Eylül ayının teklifi için de Eylül ayında en az 100 kontör yüklemeniz gerekmektedir.
* Onay SMSini aldıktan sonra kampanyadan yararlanmaya başlayabilmek için 14 Temmuz – 30 Eylül tarihleri arasında en az 100 kontör yüklemeniz gerekmektedir. Bu tarihler arasındaki ilk yüklemenizden kazandığınız 250 kontör hattınıza tanımlanacak ve size kısa mesajla bilgilendirme yapılacaktır.
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/ozelavantajlar/ziplayankampanya

cemsaglam

18 Temmuz 2008; 15:28:11 

quote:

Orjinalden alıntı: serefbey d1

* Kampanya 21 Temmuz 2008'e dek geçerlidir.
* Kampanyadan Nisan-Mayıs aylarında hiç çağrı almamış abonelerimiz yararlanabilecektir. Kampanyadan yararlanıp yararlanamayacağını aboneler 8600'a ücretsiz olarak mesaj göndererek öğrenebilirler.
* Kampanyaya kayıt kişi sayısı ile sınırlandırılmıştır.
* Her ayın teklifinden yararlanabilmek için önce Temmuz'da sonra Ağustos'ta da tekrar en az 100 kontör yüklemeniz gerekmektedir. Aynı şekilde Eylül ayının teklifi için de Eylül ayında en az 100 kontör yüklemeniz gerekmektedir.
* Onay SMSini aldıktan sonra kampanyadan yararlanmaya başlayabilmek için 14 Temmuz – 30 Eylül tarihleri arasında en az 100 kontör yüklemeniz gerekmektedir. Bu tarihler arasındaki ilk yüklemenizden kazandığınız 250 kontör hattınıza tanımlanacak ve size kısa mesajla bilgilendirme yapılacaktır.
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/ozelavantajlar/ziplayankampanya

Bu ne şimdi adam hiç telefonunu kullanmıyo diye ödüllendiriliyo. Biz neden her ay kontör yüklüyoruz. Arıyoruz, aranıyoruz. Turkcell

ademcell

18 Temmuz 2008; 16:17:36 

acaba bu verilen hediye kontörler normal kontörmü kısa dönemli konuşma süresimi olacak?

çok geç

18 Temmuz 2008; 16:26:26 

quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Kampanyadan Nisan-Mayıs aylarında hiç çağrı almamış abonelerimiz yararlanabilecektir. Kampanyadan yararlanıp yararlanamayacağını aboneler 8600'a ücretsiz olarak mesaj göndererek öğrenebilirler

böyle saçma birşey ilk defa görüyorum
2 ay boyunca çağrı almamış

sen kendini acıya alıştırma,diren dünya'ya dünya değişsin...değişim yakında..
HmB_SaL

18 Temmuz 2008; 16:28:30 

Kampanyadan Nisan-Mayıs aylarında hiç çağrı almamış abonelerimiz yararlanabilecektir

loony cooky

18 Temmuz 2008; 16:34:31 

yuhh !

şartlara bak. zaten kampanyanın detaylarını 3 gün sonra internet sitesine koydu. tebrikler gerçekten.

ENGİN
eski nick: kullanici adi
yaren34

18 Temmuz 2008; 17:23:46 

ayda en az 400 kontur yükleyen birisiyim ve şu anda kaydı kabul edildi.