Galatasaray - Chelsea FC Favori Parçalar: Nehalem Bloomfied, HD4870, 1366 Soket Anakart Favori Otomobiller: Aston Martin Vanquish S - Ferrari 599 GTB Fiorano - Lamborghini Murcielago LP640
Mage_DewiL
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 2 günü kaldı.
15 Temmuz 2008; 18:00:11
peki uygun fiyata 8600gt internetten nereden sipariş verebilirim. kredi kartsız elden teslim şeklinde alabileceğim güvenilir site önerisi varmı
walla ben de o iki ekran kartı arasında kaldım..ve forumu deli gibi tırtıklıorum..benim sistemde eski sayılır..amd 64 3200..işlemciye uygun bu kartlar arasında genelde 8600gt öneriliyor ama bazıları da 3650nin ses açısından daha iyi oldugunu söylüyor..karar veremedim..arkadaslar su iki kartın artılarını eksilerini daha detaylı acıklarmısınız lütfen...teskler
walla ben de o iki ekran kartı arasında kaldım..ve forumu deli gibi tırtıklıorum..benim sistemde eski sayılır..amd 64 3200..işlemciye uygun bu kartlar arasında genelde 8600gt öneriliyor ama bazıları da 3650nin ses açısından daha iyi oldugunu söylüyor..karar veremedim..arkadaslar su iki kartın artılarını eksilerini daha detaylı acıklarmısınız lütfen...teskler
Ses açısından daha iyi derken? Palit 8600gt super kullanıyorum. Herhangi bir ses sorunum yok.
Ses açısından daha iyi derken? Palit 8600gt super kullanıyorum. Herhangi bir ses sorunum yok.
3650 lerin 5.1 kanal çözmesinden bahsediyor arkadaş ama pek bir fark olmaz çünkü çoğu kişi stereo sistem kullanıyor. Desktop speaker yada kulaklık gibi...