Giriş
15 Temmuz 2008; 17:46:33
Telefonu kapattınız, sonrasında da açtınız. Hemen otomatik SIM kodu giri sorgusu geliyor. E hadi düşünün bu kodu girmeden cihazı açtım (SIM LOCKED) ve sonrasında bu SIM kodu girme ekranını nasıl çağıracağım? Yani SIM kodunu girebilmek için cihazı tekrar mı kapatıp açmam gerekiyor? Yok mu bunun bir tip'i ?!
15 Temmuz 2008; 18:00:36
arama yapmaya kalktiginda soruyor pin kodunu.
16 Temmuz 2008; 16:33:06
o iki seçenekte çalışmıyor ne airplane modu nede arama yapınca tekrar çıkıyor pin kodu ekranı.. Sadece telefonu açıp kapıyınca çıkıyor
_____________________________ İphone 16 Gb
16 Temmuz 2008; 16:48:34
bir numara arayın soracaktır hemen sim kodu
16 Temmuz 2008; 16:49:05
Boss Prefs'den Phone u açıp kapamayı denediniz mi? Ben PIN kullanmıyorum da, tam olarak bilmiyorum quote: Orjinalden alıntı: elrondoronra o iki seçenekte çalışmıyor ne airplane modu nede arama yapınca tekrar çıkıyor pin kodu ekranı.. Sadece telefonu açıp kapıyınca çıkıyor
_____________________________ Satılık Takaslık Dell 6000 Laptop - http://forum.donanimhaber.com/m_28079680/mpage_1/key_//tm.htm
16 Temmuz 2008; 18:42:17
quote: Orjinalden alıntı: elrondoronra o iki seçenekte çalışmıyor ne airplane modu nede arama yapınca tekrar çıkıyor pin kodu ekranı.. Sadece telefonu açıp kapıyınca çıkıyor hadi ya çalışmıyormu senin telefonunda sorunun var dostum ikiside çalışır tabi uçak modundan çıkmayı denediysen şeyet o moda girerken değil çıkarken sorar..
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil
Kendi konumu sil
Mesaja değerlendir
Mesajımı DH blog sayfama ekle