arkadaşlar yanlışlık önemli bir dosyayı sildim. Sonra geri dönüşüm kutusunu boşalt dedim. Bir daha indirmek için bulamam bulsamda çok büyük bir dosya uzun sürer. Yardım edin ne yapabilirim
Undelete Plus, geri dönüşüm kutusundan silinen dosyaları kurtarmak için yazılmış bir programdır. Program, tüm dosya sistemlerini (FAT12/16/32, NTFS/NTFS5) destekler ve CompactFlash, SmartMedia, MultiMedia ve Secure Digital kartlarından silinen resimleri geri getirir. Undelete Plus, aşağıdaki işlemlerin yapılmasını sağlar: # NTFS/NTFS5, FAT12/FAT16/FAT32 birimlerinden silinen dosyaları kurtarır. # Windows 2000, Windows XP, Windows 98, Windows ME, Windows NT, Windows 2003, Windows Vista işletim sistemlerinden silinen dosyaları geri yükler. Önemli Bilgi: Mükemmel bir geri yükleme için, aşağıdaki yönergeleri takip edin. 1-) Kurtarmaya çalıştığınız dosyayı geri yüklemeye çalışırken, kesinlikle disk birleştirme yapmayın. 2-) Küçük boyutlu dosyalar, daha kolay kurtarılır. 3-) Silinen dosyayı hemen kurtarmayı denemek, silinen dosyanın üzerine yazılma şansını azaltır.
Al kardeş sana bir sürü Veri kurtarma programı , şunu unutma " Advanced " seçeneği ile kurtarma işlemini yapmalısın, diğer seçeneklerde dosya bozuk görünebiliyor veya sorun çıkıyor, kurtaramadığını sanıyorsun. Dediğim gibi dene istersen programlardan herhangi biriyle. En güzel programlardan 10 tanesi.
bende yanlışlıkla filmlerimi silmiştim.Bir çok veri kurtarma programı denedim.Hiçbiri işime yaramadı.Çoğuda sadece üç tane film buldu.üçüde bozuk çıktı.Kesin bulur dediğiniz program varmı?
Get Data Back i kullanmıştım. Fakat bu tür programların tam verimli kullanılabilmesi için format atılmış diske uygulanması gerekiyo. Yani boş diske. Çünkü diğer türlü HDD nin üzerine o dosyadan sonra birçok dosya yazılmış ve silinmiş oluyo. Bu da kurtarma şansını azaltıyo. Çok büyük dosyaları (film) bilemem ama brnim 10 MB lık bir rar dosyasına ihtiyacım vardı. Başarılı olmuştu. Ayrıca programı kullanırken doğru kriteri seçerseniz %90 aradığınız dosyayı buluyor. Programı kullanan varsa tecrübelerini aktarabilir. Büyük dosyalardaki şansı nedir mesela?