arkadaşlar bu kabloları nasıl düzenleyebilirim orman gibi birde kabloları düzenlemek için bazılarını çıkarıp geri taksam birşey olurmu ondan korkuyorum
kablolarını çıkarıp geri takmanda hiçbir problem yok. ayrıca kabloları toplamak için bilgisayarcılarda çeşitli türlerde kablo sarma kiti bulunmakta onlardan alabilirsin yada şu linkteki gibi de toplayabilirsin
en basitinden klasik toplama kablolarıyla toplayavilirsin dersen ki o da yok kes kablo sar üstüe en basit öyle toplanır ama plexi filan varmı içi gözüküyorsa onun için hakkını vermen lazım güzel bi kablo toplayıcısı bulmak gerek
Orjinalden alıntı: dalakci kardeş kasanın arkasında en altta solda suran 2 tane küçük fan çok ses yapıyomu.pek iş gördüklerini samıyorum boyutları çok küçük...
dikkat ettiysen kabloları da bağlı değil öylesine boşta duruyorlar..
dalakci o fanları takmıştım ama çok ses yaptıkları için kablolarını söktüm corhi evet o işi aslında bende düşünüyorum ama 13(temmuzun 13 ünde 14 e girdim) yaşında bir çocuğum onun için babam pek izin vermiyor güzel bi fan bulursam aklımda orayı jet motor gibi yapmak var belki yaparım ama şimdiki planım kablo düzeni ve fan göbeklerini boyamak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnn -- 16 Temmuz 2008; 13:50:55 >