Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
bu kabloları nasıl düzenleyebilirim orman gibi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> bu kabloları nasıl düzenleyebilirim orman gibi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
adnn

15 Temmuz 2008; 16:48:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar bu kabloları nasıl düzenleyebilirim orman gibi birde kabloları düzenlemek için bazılarını çıkarıp geri taksam birşey olurmu ondan korkuyorum

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
corrosion

15 Temmuz 2008; 18:07:50 

kablolarını çıkarıp geri takmanda hiçbir problem yok. ayrıca kabloları toplamak için bilgisayarcılarda çeşitli türlerde kablo sarma kiti bulunmakta onlardan alabilirsin yada şu linkteki gibi de toplayabilirsin

http://www.youtube.com/watch?v=poXyU-BwNbk

corhi

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

15 Temmuz 2008; 19:21:41 

kardeş kabloları çıkarıp-takman sorun olmaz... ama kablo toplamak hayal gücü ve el becerisi ile gerçekleştiğini düşünüyorum...

Yani herşey sende başlayıp - sende bitiyor ... kolay gelsin

нєякєz gιвι уαşαуıp - öℓмєк вιzє göяє ∂єğιℓ .!!.
nisso

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

15 Temmuz 2008; 20:13:46 

en basitinden klasik toplama kablolarıyla toplayavilirsin dersen ki o da yok kes kablo sar üstüe en basit öyle toplanır ama plexi filan varmı içi gözüküyorsa onun için hakkını vermen lazım güzel bi kablo toplayıcısı bulmak gerek

-nisso-
gigabyte 945///intel dual core 3.00///Nvidia Geforse7300 LE///1gb kingston-1gb oem ram///samsung 250gb sata

sergenkurt

Sisteme Gözat

15 Temmuz 2008; 20:52:57 

anakart tepsisine delik acarak kaploları arka planda tutabilirsin

mc.kork

15 Temmuz 2008; 22:27:28 

çok fazla rail yok anakartın arkasından ordan burdan dolayarak çok rahat toplayabilirsin sen benim psu yu gör senin kabloların rahat 5 katı

AlChacK

Sisteme Gözat

15 Temmuz 2008; 23:19:08 

Orman gibi deilde bahçe desek daha iyi olur =) benim kasanın içini görsen amazon ormanları derdin herelde :)

dalakci

16 Temmuz 2008; 10:58:52 

kardeş kasanın arkasında en altta solda suran 2 tane küçük fan çok ses yapıyomu.pek iş gördüklerini samıyorum boyutları çok küçük...

p4 1,8 @2,5...gigabyte GA648..512 ddr333@384...60gb samsung,300gb WD..LG DVDRW...LEADTEK FX5700...
mami23®
Uzaklaştırılmış
10 gün cezanın 6 günü kaldı.

16 Temmuz 2008; 12:08:02 

yeni kasa al :)
necoinside

16 Temmuz 2008; 12:12:07 

quote:

Orjinalden alıntı: dalakci
kardeş kasanın arkasında en altta solda suran 2 tane küçük fan çok ses yapıyomu.pek iş gördüklerini samıyorum boyutları çok küçük...

dikkat ettiysen kabloları da bağlı değil öylesine boşta duruyorlar..

Güncel DH Modifiyeli Kasa Sergisi.. (katılım: 7 proje)

Yaptığın işi önce kendin beğenmelisin..
corhi

16 Temmuz 2008; 12:54:31 

Dikkat ettimde bu kasanın öntarafının alt kısmı kesilerek 12 cmlik bir fan takılabilir...fanın tam arkasında engelde yok ...moda yatkın maşallah

нєякєz gιвι уαşαуıp - öℓмєк вιzє göяє ∂єğιℓ .!!.
adnn

16 Temmuz 2008; 13:49:00 

dalakci
o fanları takmıştım ama çok ses yaptıkları için kablolarını söktüm
corhi
evet o işi aslında bende düşünüyorum ama 13(temmuzun 13 ünde 14 e girdim) yaşında bir çocuğum onun için babam pek izin vermiyor güzel bi fan bulursam aklımda orayı jet motor gibi yapmak var belki yaparım ama şimdiki planım kablo düzeni ve fan göbeklerini boyamak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnn -- 16 Temmuz 2008; 13:50:55 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> bu kabloları nasıl düzenleyebilirim orman gibi Sayfa: [1]
Buraya git: